שניצל שקיבל ציון "מעולה" ../images/Emo99.gif
לכל הבשלנים שביננו ברצוני לתרום מתכון פשוט - וקצץ שונה החומרים: חזה עוף,או הודו,או עגל, (מה שיש) קמח תפוחי אדמה (קורנפלור) מים פרורי לחם תבלינים (מיד אפרט) שמן לטיגון (בנדיבות) הערה: בלי ביצים. ולביצוע: מכים בשניצל שיהיה דק ככל שניתן. לוקחים קערה שמים כמה כפיות קורנפלור מערבבים עם מים,(קצת) שיהיה סמיך,אבל בלי גושים שיהיה נוח לטבילה. בצלחת נפרדת, מערבבים את הפרורים עם תבלינים (אני אישית שמה המון אבקת שום גבישי,אורגנו,קורנית ג´נגר -קצת מכל אחד.) וכמובן פילפל גרוס ומלח. מחממים את השמן במחבת טובלים את הבשר הדפוק בקורנפלור המדולל ומצפים בפרורים המתובלים. מטגנים מיד בשמן חם חם משני הצדדים עד שישחימו מעט. סופגים את השניצל בנייר מגבת, וזהו לא לשכח לימון, זה נותן המון. זה יוצא קריספי קריספי - מה שהדרדסים אוהבים. ממתינה לתשבוחות איזבלל
לכל הבשלנים שביננו ברצוני לתרום מתכון פשוט - וקצץ שונה החומרים: חזה עוף,או הודו,או עגל, (מה שיש) קמח תפוחי אדמה (קורנפלור) מים פרורי לחם תבלינים (מיד אפרט) שמן לטיגון (בנדיבות) הערה: בלי ביצים. ולביצוע: מכים בשניצל שיהיה דק ככל שניתן. לוקחים קערה שמים כמה כפיות קורנפלור מערבבים עם מים,(קצת) שיהיה סמיך,אבל בלי גושים שיהיה נוח לטבילה. בצלחת נפרדת, מערבבים את הפרורים עם תבלינים (אני אישית שמה המון אבקת שום גבישי,אורגנו,קורנית ג´נגר -קצת מכל אחד.) וכמובן פילפל גרוס ומלח. מחממים את השמן במחבת טובלים את הבשר הדפוק בקורנפלור המדולל ומצפים בפרורים המתובלים. מטגנים מיד בשמן חם חם משני הצדדים עד שישחימו מעט. סופגים את השניצל בנייר מגבת, וזהו לא לשכח לימון, זה נותן המון. זה יוצא קריספי קריספי - מה שהדרדסים אוהבים. ממתינה לתשבוחות איזבלל
