שניצל שקיבל ציון "מעולה"

איזבלל

New member
שניצל שקיבל ציון "מעולה" ../images/Emo99.gif

לכל הבשלנים שביננו ברצוני לתרום מתכון פשוט - וקצץ שונה החומרים: חזה עוף,או הודו,או עגל, (מה שיש) קמח תפוחי אדמה (קורנפלור) מים פרורי לחם תבלינים (מיד אפרט) שמן לטיגון (בנדיבות) הערה: בלי ביצים. ולביצוע: מכים בשניצל שיהיה דק ככל שניתן. לוקחים קערה שמים כמה כפיות קורנפלור מערבבים עם מים,(קצת) שיהיה סמיך,אבל בלי גושים שיהיה נוח לטבילה. בצלחת נפרדת, מערבבים את הפרורים עם תבלינים (אני אישית שמה המון אבקת שום גבישי,אורגנו,קורנית ג´נגר -קצת מכל אחד.) וכמובן פילפל גרוס ומלח. מחממים את השמן במחבת טובלים את הבשר הדפוק בקורנפלור המדולל ומצפים בפרורים המתובלים. מטגנים מיד בשמן חם חם משני הצדדים עד שישחימו מעט. סופגים את השניצל בנייר מגבת, וזהו לא לשכח לימון, זה נותן המון. זה יוצא קריספי קריספי - מה שהדרדסים אוהבים. ממתינה לתשבוחות איזבלל
 

vered4

New member
את רוצה תשבוחות ../images/Emo8.gif../images/Emo35.gif

אז תשלחי אוכל ולא מתכון
בכל מקרה נשמע טעים (ונרשם), ברגע שיצא מזה שניצל, תקבלי תגובה חמה.
 

yalyul

New member
נשמע נפלא, יש גרסה צמחונית? ../images/Emo6.gif

זה יוצא כמו העוף של קאנטאקי לא? רק שאצלינו בבית יש רק קניבל אחד- העכביש השאר חסים על החי וגם על החסה.... מתלהבים בעיקר מבמבה...
 

איזבלל

New member
../images/Emo142.gif גרסה צמחונית ../images/Emo94.gif../images/Emo19.gif

פיטריות, קישואים, טופו,בצל, תפוחי אדמה, אבוקדו,דג סול, בטטה, כרובית,ברוקולי, ופירות ים. חשוב מאד - שיהיה פרוס דק ועדיף שמן עמוק וחם. כן, זה יוצא בערך כמו הקאנטאקי.
איזבלל
 

AYELET1

New member
תודה רבה !

ישנם כמה מתכונים שאכניס לדף מתכונים
כולל אלו של פיטר פן ויולה
 

איזבלל

New member
מה זה להכניס? זה פשוט וקל../images/Emo65.gif

מה, את רוצה שאמתין,הרבה זמן למחמאות??? באמת קל להכין. איזבלל
 

dona flor

New member
לא ברור לי דבר אחד....או שניים../images/Emo9.gif

קמח תפוחי אדמה או קורנפלור שזה קמח אמילאן או שאפשר גם וגם? והשמן צריך להיות עמוק? אגב...לגבי הצמחוניים אפשר לעשות את זה עם פרוסות חציל,פלחי כרובית וגם עם גבינה חלומי! יאאאמיייי!
 

איזבלל

New member
לדונה פלור - אני משתמשת בקמח תירס

שזה הקרנפלור, עמילן תפו"א גם טוב, (לא שניהם) רק לא קמח חיטה. עם גבינת חלומי זה מצויין, כן גם גבינות קשות אחרות לבנות או צהובות. שזה חם זה יוצא קריספי מבחוץ ונמתח כמו מסטיק מפנים. (עוד רעיון לצמחונים) איזבלל
 

איזבלל

New member
ירדתי עם הכלב למטה ובדרך נזכרתי ש..

אפשר גם לחזור על פעולת הטבילה פעמיים (קורנפולור פרורים 2X) ואם רוצים לעשות למשל רצועות חזה עוף עם שומשום יש לתבל את הרצועות, ולהחליף את הפרורים, בשומשום. למעונינים אתן עוד כמה טיפים,כמו איך לעשות ספר-ריבס באותה השיטה, ועוד רעיונות. מהמטבח הפרטי שלי. איזבלל וכמובן קובץ
 
מותר להוסיף עוד מתכון ?

מבלי חלילה לבוא במקום המתכון של איזבלל ,(כמו שאומרים הילדים "אם כבר אז כבר") רק למקרהשבא לכם ממש להתחזר , אז שניצל וינאי. כשאני אוכל אותו אני מייבב קלות בד"כ ואם הוא קריספי מספיק זה עלול להגיע לפריצה בבכי רם ובמקרים חמורים גם לדפיקות על השולחן בליווי צעקות "עוד עוד עוד ..." אז מה היה לנו שם מה שצריך ל 6 מנות זה ככה: 6 חתיכות עגל של בערך 150 גרם כל חתיכת שניצל מלח ופלפל 3 -4 כפות קמח 150 גרם פירורי לחם 25 גרם מרגרינה 2 ביצים 4 כפות שמן פלחי לימון מה לעשות ? לוקחים את חתיכות הניצל עגל ומייבשים אותם במגבת או במגבוני נייר ואחרי שיובשו כמה שאפשר מפזרים עליהם מלח ופלפל. בשלוש צלחות נפרדות שמים את הקמח , הביצים שלהם צריך להוסיף 2 כפות חלב ופירורי לחם (כל אחד מאלה בצלחת נפרדת דיר בלאק). אחרי שמשקיעים את השניצלים בקמח משני הצדדים טובלים אותם בביצה ואחרי זה בפרורי הלחם. כשמסיימים את זה ,שמים את השניצלים אחד על גבי השני. מחממים את השמן עם המרגרינה במחבת גדולה כמה שיש ומטגנים על אש לא גדולה מדי עד שיהיו חומים ויפים. הערה - אם רוצים שהציפוי יהיה עבה במיוחד אז לא שמים קמח בכלל ומכניסים את השניצל פעמיים לפרורי הלחם לפני שמכניסים לביצים. היידה שרה....
 

AYELET1

New member
אתה בטוח שאתה מדבר על שניצל ? ../images/Emo8.gif

(מתייחסת לתחילת ההודעה...)
 
למעלה