איזה יפה הB7L בצהוב!!!!שנוי צבע ב"מטרודן"
בוא נילך ביחד גם אני באר שבעי רוצה?איזה יפה הB7L בצהוב!!!!
מחר אני הולך להביא לכם תמונות, אני מקווה שהביאו אותם כבר לב"ש
לא ניראה לי שזה תמונה בב"ש זה בחברתבוא נילך ביחד גם אני באר שבעי רוצה?
העברתי פניה מסודרת לחברתלא ניראה לי שזה תמונה בב"ש זה בחברת
מרכיבים אולי הם הגיעו לב"ש
גם לי לא נראה שהתמונה לא צולמהלא ניראה לי שזה תמונה בב"ש זה בחברת
מרכיבים אולי הם הגיעו לב"ש
ריענון קל לגולשיםשנוי צבע ב"מטרודן"
תיקון קל גם רכשו בזמנו רכבים בצבעריענון קל לגולשים
חברת התחבורה הציבורית עליה השלום של באר שבע מאז ומתמיד הפעילה אוטובוסים בצבע אדום, דרך הליילנדים או סקאניות (אני עדיין מתחבט עם עצמי בשאלה מה זה היה באמת....קצת קשה לי לזכור 15 שנה אחורה) סביב 89-91 דרך מלחמת המפרץ הכניסה החברה את הSLים הממוזגים של חברת מאן שהיו צבועים בגוון הכחול תכלת לבן בו צבועים עד עצם היום הזה המכונות של התח"צ שחלקן פעילות תחת חברת מטרודן ורובן צובר אבק במוסך החברה שלימים הפך לבית הקברות של אוטובוסי החברה בו חונים עשרות אוטובוסים. עם כניסתם של אותם מאנים צבעה החברה את כלל המכונות בצביעת הכחול תכלת לבן והוציאה לגמלאות את הליילנדים\סקאניות או מה שזה לא יהיה. בתקופת גוויעתה של החברה בוצעה רכישה בסיוע של משרד התחבורה של 30 אוטובוסים מתוצרת חברת וולבו מדגם B7L שבהם נעלם הגוון התכלת מצביעת האוטובוסים ונותר הכחול והלבן שמעטר את גג המכונות למי שיצא לראות אותן מלמעלה. כיום העיר באר שבע והאוטובוסים עוברים מהפיכת צבעים נוספת שבה יעלם לגמרי הצבע הכחול וגווניו לחלוטין עם צביעת האוטובוסים בצהוב. תם עידן הצבע הכחול בבאר שבע.
לא נמכרו ולא בטיח...תיקון קל גם רכשו בזמנו רכבים בצבע
סגול . מרכב בין עירוני. אבל בסוף הדברר ככשלון חרוץ והם נמכרו לכול דיחפין.
אממממ... אז אולי תצלם לנו שנראה?לא נמכרו ולא בטיח...
חונים בבית קברות של התח"צ כמו כל שאר המכונות
אין אפשרות לצלם כבר ניסיתי לא פעםאממממ... אז אולי תצלם לנו שנראה?
אהה אבל נדמה י שמכרו כמה לא סגורלא נמכרו ולא בטיח...
חונים בבית קברות של התח"צ כמו כל שאר המכונות
זה היה איזשהו ניסיוןאהה אבל נדמה י שמכרו כמה לא סגור
על זה. זו היתה עוד אחת מהפשלות של התח"צ ב"ש ז"ל. קנו רכבים לעיר שלא התאימו לעיר.
יש טעות הן כתבו "נאור" ולא "נהור"שנוי צבע ב"מטרודן"
הבוקר נצפו בחניון של חברת מטרודןשנוי צבע ב"מטרודן"
אה כבר הגיעו לב"שהבוקר נצפו בחניון של חברת מטרודן
2 מכונות B7L צהובות, נראה שעובדים עליהן שם, לאור הצורות המשונות שהראה הצג המגנטי של אחד מהם לדעתי מתכנתים אותם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.