שנה טובה ילדים

syrus

New member
שנה טובה ../images/Emo74.gif

שתהיה לכולכם שנה מקסימה, שנת אושר ובריאות מאחל לכם רק טוב איל

שנה טובה../images/Emo74.gif

שנה של בריאות, שקט נפשי, והמון אהבה סקאיי תכין קפה

bar35111

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo74.gifחג שמח-שנה טובה!../images/Emo75.gif../images/Emo75.gif

@|חג שמח
שנה טובה
שתהיה לנו שנת אושר,אהבה ,שמחה ,
בריאות ופרנסה טובה ,
שנלמד לברך על הקיים , שנגלה את היופי שבפשטות , שנת הגשמת פנטזיות
והכי חשוב מלא

Silly Wisdom

New member
שנה טובה כולם

שנת בריאות, פרנסה, תשובה, הצלחה, סיפוק והגשמה עצמית, זיווגים, וכל הטוב שיש בעולם :)

בגבג2

New member
חן חן שנה טובה וחג עיד אלפטר שמח לכל החוגגים|

אני מברך אותכם שנה טובה לכולםםםםםםםםםםםםם ומברך האומה האיסלמית בתחלית חג עיד אלפטר

חתולהה

New member
שנה טובה ../images/Emo74.gif

תכלה שנה וקללותיה, תחל שנה וברכותיה שנצחק יותר. הרבה יותר. המון. שנעבוד פחות ונבלה יותר. שכל מי שחשוב - ישאר קרוב, וכל מי שמכאיב – יעזוב. שהכל יהיה רק דבש. ואם לא הכל אז הרבה. בקיצור, מגיע לנו שיהיה לנו טוב. אז שיהיה לנו יותר קל השנה, ושנזכה לחייך ולהגיד תודה גם בראש השנה הבא. ובקיצור שתהיה לכולם שנה טובה ומתוקה עיד אלפיטר שמח למוסלמים בנינו

איתן פז

New member
שנה טובה ומבורכת

שנה פוריה ויעילה, שנת שלום ושלווה! תהא שנת סימן טוב, אמן!

Silly Wisdom

New member
אמן סימן טוב ומזל טוב!

לכל הפנוייים פנויות שביננו :) חחחחחח איתן הרגת אותי עם התמונה ששמת :)

levona

New member
מה שהכי מעצבן בחגים

זה שהם חוזרים על עצמם כל שנה!
לא.. באמת נו...!! רגע.. ועכשיו כל SMSים האלה... (נותנת לעצמי כאפה במצח וסוגרת על העיניים) ואומרת בדיבור איטי ומודגש: ל ך ת ח ז י ר ל כ ל א ל ה שכותבים בלה בלה בלה בלה בלה... ציפורים מחייכות ופרחים מצייצים לך ולבני משפחתך. ואם שכחתי לברך איזו דודה... והאיי...והיייאיי... אל תראו אותם ככה.....מרוקנים אלה, אם שכחתי... היא לא תדבר איתי בחיים! מה לא תדבר? היא לא תזמין אותי לארועים יותר, איזו פגיעה! מי -י ש מ ע ! שכחתי לומר חג שמח. מה כייף?
מה כייף?
ואני שואלת ממרום גילי... אתם הצעירים מתיישבים לשולחן בחולצות הלבנות שלכם וזהו בזה התחילה ונגמרה התרומה שלכם לחג.... (לכו סאעאעמ'ק - זה שיש לי פתקית על החולצת חיקוי של ורסצ'ה "תוצרת תאילנד" זה לא אומר שאני תאילנדית). ר ג ע ! אני סיימתי לקטר? לא! מעכשיו אני מתאמנת בפוזות של חולה/מסכנה/עייפה/מוטרדת/עסוקה/ישנה באלוהים.. לא בא לי על הכלים. וזה נגמר? לא! כל סוף של חג זו התחלה של עוד חג (תופסת לעצמי בצוואר כמו ערפד שמוצץ דם) פה! פה! בקיצור, הגעתי למסקנה שאני שונאת חגים - שבתות - וימי חול (
) נו... כמו שנאמר: שיהיה חג שמח, שנה טובה, הגשמת משאלות הלב הטובות, לבלוב הישג ופריחה
(קוטרית)

דלמטית

New member
גם הנייד שלי קרס מSMSים אבל מה שכן .........!

אומרים שמי שמתקשר אלייך לאחל הוא באמת חבר, השאר סתם ספאמרים של פלאפונים (צריך להוציא על זה חוק !! ) אמנם לא התקשרתי לאפח'ד מכם (וגם לא שלחתי SMS.. מי יישמע אתם חברים'שלי.. ) אבל טרחתי, עמלתי, קניתי תמונות (!) והכנתי את הדבר הבא. ... בזבזו דקה וכנסו !! חג שמח מחוות התוכים בק.אונו- מאני ועידן :)

למעלה