שנה טובה ומאושרת לכל באי הפורום

lady_anne

New member
שנה טובה ומאושרת לכל באי הפורום ../images/Emo48.gif

ולאן מועדות פניכם בשנה זו? לאן תסעו כדי להתרחק מהתקציב המתפרק, ראש-הממשלה המתחמק, אלימות נגד נשים/ילדים/במשפחה/בבית-הספר והפרצופים הנזעמים של הניסים משעלים למיניהם? בואו נעלה רעיונות, הצעות, משאלות לב ופנטזיות כמוסות ואולי בתחילת השנה האזרחית הבאה נוכל לסמן V ליד כמה מהם. למלאכה ולעבודה ו-
.

Yo-man

New member
משאלות לב

האם משאלת לב כמו לברוח מהארץ ולא לחזור תתקבל בהבנה ?

lady_anne

New member
למרות שיש הבנה - לא ../images/Emo70.gif

אלה לא כללי המשחק. אתה צריך לבחור מקום אקזוטי ומקסים ככל שיהיה, בידיעה שאחרי גג חודש חוזרים לבוץ המקומי. גו (יו-)מאן, גו.

Yo-man

New member
זה ממש ענין של מצב רוח

עכשיו, כשקר בחוץ וחורף: אין כמו שמש, ים ושייק פירות בתור פנטזיה. כך שתאילנד, המולדביים, ברזיל וסיישל (כן, גם מאוריציוס וזנזיבר) כולם בתמונה. אתמול, כשהשמש זרחה והאוויר היה צלול רציתי רק לטייל בניו-זילנד או נפאל, ועדיף ברגל. אני רוצה לציין שההיעדרות של הודו מהרשימה המצומצמת באה רק בגלל המצב הבטחוני שם והאיומים של המיעוט המוסלמי בהודו (40 מליון) לחטוף ישראלים. ביום רגיל אין לי דילמות.

danistar

New member
אם יתאפשר לי..

החלום ... אוסטרליה וניו זילאנד או חוף-לחוף ארה"ב . אבל כנראה ש "נסתפק" בלונדון ופריז ...

חיננית

New member
אני הייתי נוסעת מזרחה למזרח הרחוק

שם עדיין לא הייתי-תאילנד פיליפינים סין יפן ,ואם יישאר זמן אף ליבשת האוסטראלית . לפנטז מותר -לא כן ליידי? ובטח במציאות אני אגמור עם זה ששוב נסעתי לאירופה בפעם המי יודע כמה ,לא שזה ככ´ רע.

למעלה