שנה הבאה אליפות ישראל הפתוחה ביוון

shlomi kr

New member
שנה הבאה אליפות ישראל הפתוחה ביוון

מתבשל רעיון ויש אנשים בחול שמוכנים לעזור אולי הנס עד יקרה פרטים נוספים ברגע שיהיה רלונטי כרגע זה בשלבי בדיקה

יש לך הומור, אבל...

הוא לא מצחיק !!! חגי, אולי תחפש קורס נגד ספקנות, או קורס בעד הסרת התכונה המוזרה הזאת. אני במקרה יודע ומכיר את מקור היזמה ודי סומך על אותןו מקור. ובעצם למה לא??? איפה אתה בכלל רואה כאן בעיה? כל מדינה שרוצה לארגן תחרות פתוחה,ה- FAI מאשר ונותן את חסותו. בקיצור, תתחיל לארוז... אבל קודם תלך לקורס...

חגי

New member
אפשר לארגן תחרות מי הכי מצחיק- מיקי

ללא ספק לקח את ההובלה כרגע.

חגי

New member
אגב - הבדיחה הנ"ל ישנה...לפני

שנתיים מישהוא הריץ קטע דומה... כך שההומור אפילו לא מקורי.

חגי

New member
דווקא אנחנו כרגע בקטע של טיול

אופנועים לאירלנד סקוטלנד. מקווה ש DOD יתעקש ויצא מזה משהוא.

shaison

New member
אולי פעם לא תגדף ותשמיץ!

ניוזילנד יפה יותר וחמה יותר מסקוטלנד ואיירלנד ןלמעט החוף המערבי של האי הדרומי גם יבשה יותר. ללא ספק יהייה יקר לקיים פה את אליפות ישראל הפתוחה אבל יש אתרים מגניבים עם הרבה מתנדבים ומן הסתם כ20 או יותר מקומיים שיצתרפו לתחרות. שי לנואל קווינסטאון ניוזילנד ד"ש לעמית סיידר

David Gerby

New member
אין כמו נ"ז, אבל כרטיס עולה פי 3

והיא מומלצת יותר בנובמבר (וחוצמזה הייתי כבר שם (פעמיים))... אבל אין ספק שזה נשמע טוב - "אליפות ישראל הפתוחה בניו זילנד".

amitceder

New member
צודק - אפילו שלא הייתי בסקטולנד

אני בטוח שניו זילנד הכי שווה - כי שם דווקא הייתי. שי - מתי אני בא לפתוח טיסות טנדם לתיירים יפנים בקווינסטאון??? יש לי הרגשה שהעסק הזה של ההייטק ימאס לי בעוד איזה שנתיים....

shaison

New member
אני פה מחכה

בגדול תמיד חסרים פה טייסי טאנדם בגלשנים ורוב השנה יש יותר עבודה מטייסים
אז יאללה.... בגדול זה גם נשמע לי טוב עבור חיי האהבה שלך אין ספור לקוחות מהמין השני שתמיד שואלות אז מה עושים בערב.... יאללה ביי שי

המישהו הזה היה-אני, אבל לא חכמה

כי העתקתי מעצמי שנה קודם. ועוד אמרו הרבה לפני, כי אין בדיחות חדשות, רק האנשים מתחלפים

shlomi kr

New member
מיקי אני שמח שאתה מעודכן

אני אישית מאוד שמחתי לשמוע ואנסה לעזור במה שאפשר בבקשה אל תספר לחגי שום דבר שיואכל את הלב מגיע לו

חגי

New member
מצטער מיקי - עבר אותך שלומי בגדול

lo mas risueno ובעברית - המצחיק ביותר.

למעלה