eNIGmA 1989
New member
שנה אזרחית יפה, מוצלחת ועם כמה שפחות חרדות!
זה מה שאני מאחלת לכולכם! אז איך עברה עלי שנת 2007 מבחינת החרדה החברתית: -בתיכון הצלחתי להפתח יותר כלפי תלמידים מהשכבה שלי...אך בגלל שכולם גרים רחוק ועסוקים עכשיו (צבא, עבודה, שירות לאומי ועוד), אני לא ממש בקשר איתם...או בכלל לא... -יצאתי למשהו כמו בלייד דייט עם איזה מטורף... -למרות פחדיי, הצלחתי לעבוד יום שלם
והרווחתי את הכסף הראשון שלי
נו אז פיטרו אותי, אז מה? לא ביג דיל
-בזמן שהייתי בחו"ל עזרתי בכיף לתרגם לפעמים מרוסית לאנגלית, מעברית לרוסית(בשדה התעופה) וההפך, גם לאנשים זרים
-בזמן שלמדתי שבוע במכללה, כלל לא נלחצתי מכך שאמצא בחברת אנשים חדשים...אלא ההפך שמחתי שאכיר אנשים חדשים. ואף דיברתי עם רובם
-התקשרתי כמה פעמים בטלפון לחברות, למרות שזה לווה בחרדות
-הכרתי אנשים שנהפכו לחברים טובים שלי. הכרתי מישהי שגרה קרוב אלי ותוך כמה חודשים נהפכנו לחברות טובות- אם לא הייתי באה אליה אז הבייתה (כדי לשאול משו בקשר לפסיכומטרי)...אז בטח עד עכשיו לא היינו מכירות. -הלב שלי כבר לא דופק בצורה מטורפת כשמישו מתחיל איתי ברחוב או סתם שואל אותי משהו
(היום בא טכנאי [חמוווד], והייתי לבד בבית...ולא נלחצתי לענות על שאלות שלו [לא משנה שלא ידעתי את התשובות
]) כמובן שעדיין החרדה החברתית מורגשת בחיי היום יום שלי ומקשה עליהם, אבל אני מרגישה שחל שיפור (טפו טפו טפו). Happy new year!!!
זה מה שאני מאחלת לכולכם! אז איך עברה עלי שנת 2007 מבחינת החרדה החברתית: -בתיכון הצלחתי להפתח יותר כלפי תלמידים מהשכבה שלי...אך בגלל שכולם גרים רחוק ועסוקים עכשיו (צבא, עבודה, שירות לאומי ועוד), אני לא ממש בקשר איתם...או בכלל לא... -יצאתי למשהו כמו בלייד דייט עם איזה מטורף... -למרות פחדיי, הצלחתי לעבוד יום שלם