שנה אזרחית טובה לכולם

avsha12

New member
שנה אזרחית טובה לכולם

אז מה היה לנו ב-2003? אילו הצלחות היו בעולם התרבותי שבחוץ ואילו כשלונות? יש להודות שלא היו אסונות גדולים (למרות ששני מטריקסים בשנה אחת זה לא קל), אך גם אירועים שוברי לבבות לא נרשמו (מדונה נישקה את בריטני, סו ואט?). היו הרבה זנבות משנים קודמות ("שר הטבעות", "הארי פוטר"), לא מעט פדיחות (בן אפלק למשל), אבל גם פה ושם הברקות (ג'וני דפ כשודד ים). אולי העובדה שחלק ניכר מהדברים הטובים שקרו השנה עוד לא הגיעו לפה, אומרת משהו על הדופק התרבותי שלנו, אבל היי, לפחות יש למה לחכות.DA

שנה נהדרת!

סנטה קלאוס הביא לי מתנה לחג. 40,000 אירנים מתים. לא יכלתי לבקש יותר מזה. בעצם כן, הייתי מעדיף 20 מיליון, אבל למה להיות חמדנים. שנה טוב!

השנה התחילה טוב

במיוחד חודש פברואר, החודש הטוב בחיים שלי ושל קובי... אבל אז הגיע חודש יולי.. סוף יוני, ה29, 5 ימים לפני יום העצמאות האמריקאי, ביום זה נעשו מעשים שלא היו צריכים להעשות על ידי השחקן שקבר 12 שלשות במשחק, שהיה הראשון לקלוע 10000 נקודות, שנתן את אחת העונות האינדיבידואליות הגדולות אי-פעם... ומה היה בין לבין? בין השיא לשפל? אובדן האליפות, הדבר הכי טוב שקרא ללייקרס ב3 השנים האחרונות. הברק חזר, הרעב, הרצון, המוטיבציה, השומנים ירדו וקרה תהליך של התחדשות בקבוצה, השתפרות ובריאה מחדש- GENESIS.

חיננית

New member
שנה אזרחית מוצלחת לפורום ולסלים../images/Emo9.gif

המנהל הטריויאלי שלכם שתהיה לכם שנה עתירת סלים קלים
מחיננית מנהלת פורום שכן-טריויה והגיון.

למעלה