שנה אזרחית טובה לכולם אז מה עשיתם בלילה?
A AvtipuS New member 1/1/08 #1 שנה אזרחית טובה לכולם../images/Emo70.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo140.gif אז מה עשיתם בלילה?
שנה אזרחית טובה לכולם../images/Emo70.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo140.gif אז מה עשיתם בלילה?
ש שפתיים סדוקות New member 1/1/08 #2 אחלה שנה אזרחית שתיהיה לכם. פתחתי אותה עם נשיקה דרך המסך עם ידיד שלי.. ובשאר הלילה, ישנתי. איזה מרתק זה.
אחלה שנה אזרחית שתיהיה לכם. פתחתי אותה עם נשיקה דרך המסך עם ידיד שלי.. ובשאר הלילה, ישנתי. איזה מרתק זה.
B B a m b o o k New member 1/1/08 #5 שנה אזרחית טובה../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif הלכנו בערב לידיד שלי וראינו ג'קאסס וכשנגמר התחלנו לראות משו עם ויל סמית "אני אגדה" או משו כזה וב12 הייתה לי נשיקת חצות וב12 ומשו הלכנו הביתה ולישווווון
שנה אזרחית טובה../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif הלכנו בערב לידיד שלי וראינו ג'קאסס וכשנגמר התחלנו לראות משו עם ויל סמית "אני אגדה" או משו כזה וב12 הייתה לי נשיקת חצות וב12 ומשו הלכנו הביתה ולישווווון
א אפרת P New member 1/1/08 #6 לה לה../images/Emo112.gif היה צחוקים קצת אנשים מסטולים, הרבה נוסטלגיות, הרבה חיבוקים לכל הסקסיים שנשארו לבד (ולא הייתי היחידה שיש לה בנזוג והוא לא נוכח במאורע) ומאיה שלי אהובתי
לה לה../images/Emo112.gif היה צחוקים קצת אנשים מסטולים, הרבה נוסטלגיות, הרבה חיבוקים לכל הסקסיים שנשארו לבד (ולא הייתי היחידה שיש לה בנזוג והוא לא נוכח במאורע) ומאיה שלי אהובתי
מ מיכמיך3 New member 1/1/08 #8 שנה מוצלחת ומהנה לכולם! ../images/Emo13.gif אני לא עשיתי כלום, סתם הייתי בבית.