שיהיה בהצלחה לערן firemanשמתם לב שיש לפורום מנהל חדש
בנוסף לאורן? האם היתה על כך הודעה ולא שמתי לב? ושיהיה בהצלחה לפיירמן.
איפה למה מה מי ולמה בכול אופןשמתם לב שיש לפורום מנהל חדש
שמתם לב שיש לפורום מנהל חדש
לא הייתה על כך הודעה היות וההחלטהשמתם לב שיש לפורום מנהל חדש
ברכות ובהצלחה!לא הייתה על כך הודעה היות וההחלטה
התקבלה אתמול בערב. ערן חבר בפורום מהיום הראשון להקמתו ולשמחתי הסכים לקחת חלק בניהולו. שתהיה לכולנו הרבה הצלחה בהמשך![]()
בהצלחה למנהל החדש ערןשמתם לב שיש לפורום מנהל חדש
שלום לכל החברים...בהצלחה למנהל החדש ערן![]()
ובהזדמנות זאת אני מודיע שמחר אני טס לארצות הברית וקנדה ויתכן שגם אוסטרליה על הפרק (זה תלוי בחבר שלי מקנדה שאולי נטוס ביחד לאוסטרליה). אינני יודע מתי אחזור ואם אצליח להתחבר מחו"ל ולכן אני אומר לכם בינתיים להתראות ואני מקווה שכן אצליח להתחבר מידי פעם. היה נחמד בזמן הקצר יחסית שהייתי כאן אבל עכשיו אני הולך לעשות קצת חיים אז ביי לכולם.
מזל טוב והרבה בהצלחה + ניצלושון קלשלום לכל החברים...
אמנם לא הייתה על כך הודעה מוקדמת אבל אני מאוד שמח להיות חלק מניהול הפורום הזה שאני מאוד אוהב. כפי שהקדים אורן אני חבר בפורום מאז הקמתו ומנהל פעיל בתפוז מעל לשנתיים, ושמחתי לקבל שותפות בניהול הפורום הזה. בגדול אני לא בא לעשות כאן מהפכות,זה פורום שלדעתי יש לו כבר תבנית טובה וגרעין חזק ויציב של חברים קבועים אליהם מצטרפים לא מעט מבקרים, אני מקווה שהמגמה תימשך כך הן מבחינת הדיונים הענייניים והזרימה הקבועה של ההודעות בפורום. אם יש דבר שאני אתן עליו דגש הוא עניין של ההתבטאות בפורום ועניין הכבוד ההדדי בין חברי הפורום, מבחינתי זהו דבר חשוב בכדי לשמור על רמה גבוהה ואיכותית. שאלות/בקשות/הצעות/מענות אפשר לשלוח 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע במסר אישי או בדוא"ל [email protected] גלישה מהנה
שיהיה בהצללללללחהשלום לכל החברים...
אמנם לא הייתה על כך הודעה מוקדמת אבל אני מאוד שמח להיות חלק מניהול הפורום הזה שאני מאוד אוהב. כפי שהקדים אורן אני חבר בפורום מאז הקמתו ומנהל פעיל בתפוז מעל לשנתיים, ושמחתי לקבל שותפות בניהול הפורום הזה. בגדול אני לא בא לעשות כאן מהפכות,זה פורום שלדעתי יש לו כבר תבנית טובה וגרעין חזק ויציב של חברים קבועים אליהם מצטרפים לא מעט מבקרים, אני מקווה שהמגמה תימשך כך הן מבחינת הדיונים הענייניים והזרימה הקבועה של ההודעות בפורום. אם יש דבר שאני אתן עליו דגש הוא עניין של ההתבטאות בפורום ועניין הכבוד ההדדי בין חברי הפורום, מבחינתי זהו דבר חשוב בכדי לשמור על רמה גבוהה ואיכותית. שאלות/בקשות/הצעות/מענות אפשר לשלוח 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע במסר אישי או בדוא"ל [email protected] גלישה מהנה
דגשים בניהול הפורום - מילים אישיותשלום לכל החברים...
ברכות לערןדגשים בניהול הפורום - מילים אישיות
לערן שלום, אני מצטרף מכל ליבי לאיחולי ההצלחה! אני מסכים שחשוב לשמור על סגנון ביטוי ראוי ועל כבוד הדדי, אך מתרשם שדווקא פורום זה מתברך מאד בשני דברים אלה. ואנו מצליחים גם להחדיר לא מעט הומור בין הדיונים הרציניים שלנו, וזו גם ברכה. הביקורת היחידה שהייתי מעלה בכיוון זה נוגעת לדרך העוקצנית קמעה של קבלת הודעתו של מבקר מזדמן שלא היה מודע לפרסום מוקדם יותר של אותו מידע. ברור שמבקר המעלה ידיעה בפורום עושה זאת מתוך רצון כן לחלק אותה עם הקהל, ואולי גם מתוך תקווה שהמעשה יתקבל כמאין כרטיס כניסה למועדון החברים. נראה לי שאף מבקר (או משתתף קבוע) אינו מפרסם בכוונה ידיעה שכבר הועלתה כאן אלא באותם מקרים שעושה זאת במודע ובהדגשת השיבות כפי שנראית לו באופן אישי. תגובה נרגזת או לועגת יכולה להעליב ולהבריח אדם עם רצון מאד חיובי ובעל אינסטינקטים בריאים של חלוקת מידע עם חבריו, וחבל. מבקר המוברח באופן שכזה לא יידע שלמעשה הפורום בנוי מחברים מאד נחמדים, רציניים וגם מתחשבים, ושהחוויה שלו היא בגדר מקרה נדיר. אז בואו נפעיל כולנו את מלוא הטקט עם מבקרים מזדמנים. אני מציע לכם לשים לב לכל ניסוח הנוגע לעניני בטחון ולמנוע ככל האפשר העלאתם או השארותם של דברים אשר מסוגלים לסכן את הציבור. עדיף לללכת לכיוון הזהיר יותר ולצנזר היכן שקיים ספק. מדובר בחיים ומוות! אבל עכשיו אני רוצה לגעת בהיבט שלדעתי חשוב מאד להצלחת הפורום. הבעתי את הנושא בהודעה אחרת אך אחזור על דברי כי נדמה לי שלעתים ההודעות נעלמות לעין בין השרשראות הארוכות. כפי שנוכחתי לדעת בדיון בסוגיות שונות המועלות בפורום, רצונותינו המשותפים אינם מגיעים לאוזני המחליטים בגופים האחראים אלא נשפכים, בסופו של דבר, לארכיון ההודעות שם נקברים בהיסטוריה הבלתינראית של הפורום. ספק אם מי מהמחליטים, בעלי הכח האמיתיים קורא את המכתבים המופיעים בפורום, או אפילו יודע על קיומו של קבוצה זו של אזרחים בעלי ענין, שיכל ורצון עז לתרום למערכת תחבורה ציבורית ידידותית ופופולרית בישראל. צר לי על כך ונראה לי שעל מנהלי הפורום ומשתתפיה כאחד לעשות מאמץ לפרסם את הפורום לקהל רחב יותר, ובין השאר למקבלי ההחלטות. נדמה לי שלא אטעה באומרי שבניגוד לאזרחי מדינות רבות במערב, הצרכן - ולמעשה, האזרח הישראלי נאות לבלוע את אשר מזינים לו מבלי להזדעק כלל, מלבד קיטוריו הרבים בפורומים משפחתיים וחבריים. אין זה נובע, כנראה, כלל מאדישותו אלא מתוך ציניותו והתייאשותו מיהכולת להשמיע ולהשפיע. עלינו כקבוצה לנצל את הכוחות שבתוכינו, למצוא את הדרך להתעלות על עצמינו, ולהגיע לאנשים הנכונים ולשכנעם בצידקת רעיונות שגובשו כאן לאחר דיון פנימי בפורום. כמו-כן, נראה שצריכים לרתום את אמצעי התקשורת לענין, וליצור בכך לחץ ציבורי שיפעל בכיוונים מועילים. אם לא נעשה כן, גורלינו יהיה להישאר קבוצת חובבי אמצעי תחבורה אשר עוקבים בהתענינות אחר ההתפתחויות, אבל נטולי השפעה כלשהיא על העתיד להתרחש. אם כך יישאר המצב, ספק אם גם הנלהבים שבינינו ימשיכו לאורך זמן להשקיע מאמץ מחשבתי והתכתבותי במסגרת הפורום. אני מאד מבקש ממנהלי הפורום, כמו שאר משתתפיה, להתייחס לנקודות אלו שהינן מהותיות. ארהיב עוז ואומר כי נקודות אלו הן חשובות יותר מעניני סגנון שרמתו ממילא סבירה או הרבה למעלה מזה. בואו נשמע הצעות אופרטיביות למימוש המסקנות הנראות לנו כנכונות. אם יש כאן משתתפים בעלי רקע במינהל ציבורי - ואחרים הסבורים שיודעים כיצד לארגן דברים כאלה - נא הצעותיכם! אני מאחל לך, ערן, הצלחה והנעה בחולקך את עול ניהול הפורום עם אורן, ומקווה שבתקופת ניהולכם המשותף נזכה אנו להוביל שיפורים מסויימים, ולא רק לבשר על התפתחויות, חשוב ככל שפרסום ידיעות אלה יהא. ברכות חמות! דוד דרורי
ערן-firemanשלום לכל החברים...
עם כל הכבוד, אני מסתייג בתוקףערן-fireman![]()
![]()
ערן, ראשית אני מצטרף לברכות ומאחל לך הצלחה מרובה בניהול הפורום. משוטטות בפורומים אחרים, אני יכול לומר בודאות שהפורום שלנו הוא הפורום הנחמד, הסבלני והסובלני ביותר-לעתים נדירות נתקלים באיזה "טרול" שמוצא את דרכו החוצה בבעיטה חזקה בין הרגלייםכך שאם אתה מתכוון לשים דגש בעיקר על צורת ההתבטאות ושמירה על הכבוד ההדדי בין חברי הפורום, אז סביר להניח שתישאר מובטל..... אני מסכים עם כל דבריו של novarex לגבי הכח שלנו להשפיע כקבוצה ועל כך שכדאי לחשוף את הפורום לגורמים מקצועיים ולמקבלי החלטות במשרד התחבורה, הרכבת אגד, דן וכו' אני גם מסכים עם אביתר בקשר להודעות מהסוג של איזה קו מגיע ממקום X למקום Y, היום לכל החברות המפעילות תחבורה ציבורית(אגד, דן, רכבת ישראל)יש אתר אינטרנט מפורט וידידותי מאוד למשתמש, כך שאני בהחלט חושב שפורום זה אינו הכתובת להודעות שכאלה שלעתים קרובות דוחקות שירשורים חשוביים ומקצועיים לתחתית העמוד ולעתים גם לעמוד 2 ו-3 מבלי שקיבלו את ההתיחסות הראויה. אני מאחל לך המון הצלחה בניהול הפורום, כולי תקוה שבתור fireman לא תעסוק רק בכיבוי שריפות אלא תדע גם להצית(רצוי במנוע סילון
) את הפורום ולדחוף אותו קדימה.![]()
יבוא יום שגם אני אשאל שאלה "מעצבנת"עם כל הכבוד, אני מסתייג בתוקף![]()
כתבת: לכל החברות המפעילות תחבורה ציבורית(אגד, דן, רכבת ישראל)יש אתר אינטרנט מפורט וידידותי מאוד למשתמש סליחה![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ממתי יש לכל חברות האוטובוסים אתר אינטרנט נוח![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
רק לחלק מהחברות יש אתר אינטרנט נוח יחסית, ואפילו זה לא מספיק. למשל, האתר של אגד אינו כולל את הקווים העירוניים. ובאתר של דן אי אפשר לדעת איך מגיעים מנקודה לנקודה. הפורום שלנו הוא בדיוק הכתובת לכל אותם אנשים שלא מצליחים להגיע מנקודה א' לנקודה ב', דווקא בגלל שמערכת המודיעין של רשויות התחבורה בארץ היא ברמה בינונית מינוס!!! מה זה שרשורים חשובים? בשבילך שרשור תמונות של פרויקט חדש זה חשוב? גם בשבילי, אבל בשביל מישהו אחר הרבה יותר חשוב לדעת איך מגיעים מתחנת הרכבת לוד לשער ראשון של מחנה צריפין. נראה אותך מוצא את המידע הזה באינטרנט בלי הפורום! אז מה שאני אומר - לכל אחד חשוב משהו אחר, זה נקרא התחשבות הדדית.![]()
איליה היקרעם כל הכבוד, אני מסתייג בתוקף![]()
כתבת: לכל החברות המפעילות תחבורה ציבורית(אגד, דן, רכבת ישראל)יש אתר אינטרנט מפורט וידידותי מאוד למשתמש סליחה![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ממתי יש לכל חברות האוטובוסים אתר אינטרנט נוח![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
רק לחלק מהחברות יש אתר אינטרנט נוח יחסית, ואפילו זה לא מספיק. למשל, האתר של אגד אינו כולל את הקווים העירוניים. ובאתר של דן אי אפשר לדעת איך מגיעים מנקודה לנקודה. הפורום שלנו הוא בדיוק הכתובת לכל אותם אנשים שלא מצליחים להגיע מנקודה א' לנקודה ב', דווקא בגלל שמערכת המודיעין של רשויות התחבורה בארץ היא ברמה בינונית מינוס!!! מה זה שרשורים חשובים? בשבילך שרשור תמונות של פרויקט חדש זה חשוב? גם בשבילי, אבל בשביל מישהו אחר הרבה יותר חשוב לדעת איך מגיעים מתחנת הרכבת לוד לשער ראשון של מחנה צריפין. נראה אותך מוצא את המידע הזה באינטרנט בלי הפורום! אז מה שאני אומר - לכל אחד חשוב משהו אחר, זה נקרא התחשבות הדדית.![]()
תגובה על כמה דבריםאיליה היקר![]()
![]()
![]()
כנראה שלא ניסחתי את הודעתי כשורה, כמובן שלא התכוונתי להכליל לגבי כל ההודעות מסוג זה הנרשמות על גבי הפורום. כוונתי הייתה(ואני מצטער אם פגעתי במישהו
) שלפני ששואלים כמה עולה נסיעה ברכבת מבנימינה להרצליה, כדאי לנסות קודם להיכנס לאתר של הרכבת ולבדוק שם. אותו כנ"ל גם לגבי האתרים של אגד ודן, ובמידה ולא נמצא המידע המבוקש אז רצוי ואפילו כדאי להעלות זאת לפורום כדי לקבל את המידע מהנסיון של שאר החברים וגם על מנת שאנשים אחרים יהנו ממידע זה. סביר להניח שלא ירחק היום שגם אני אאלץ להיעזר בכם, חברי הפורום לגבי שאלות "מעצבנות" מסוג זה, כמובן במידה ולא אמצא קודם לכן את התשובה באחד מאתרי האינטרנט המצויינים לנ"ל......![]()
לצערי אתה מפספס את הנקודהתגובה על כמה דברים
קודם כל, לא טענתי שיש בעיות כלשהן בפורום מבחינת התבטאות החברים, בואו נקרא לזה פעולת מנעבכל מקרה כיום בפורום לא מעט חברים קבועים שמרגישים שנמצאים "בבית" ואני שמח שכך, רק חשוב לזכור שחברים חדשים יתקבלו בברכה בבית הזה. שאלות "איך מגיעים?" היו וישארו חלק מהפורום הזה, זה שירות ועזרה שאנחנו צריכים לתת לא מחובה אלא מרצון טוב, כשאדם מגיע לשאול שאלה והוא מקבל את העזרה הדרושה לו, אותו אדם ייתן לימה טובה על הפורום לחבר ומפה לאוזן אנחנו מפרסמים את הפורום ובתקווה גם נגדיל את האוכלוסיה בו. אני לא מתכוון לדון בעניין קלות השימוש והטיב של אתרי חברות התחבורה כי זה לא הנושא כרגע. זו עזרה שטוב אנחנו נותנים וזה יפה מאוד. כל עוד זה קשור לתחבורה, כאן המקום.![]()
שני הדברים לא מפריעים זה לזה.לצערי אתה מפספס את הנקודה
אם אתה חושב שמה שיפרסם את הפורום מבחינה מקצועית אצל מקבלי ההחלטות, יהיה דוקא המוניטין שיצא לנו כאנשים נחמדים שמוכנים לעזור לזולת למצוא את קו האוטובוס שמגיע ליעדם, אז אתה טועה ידידי. נכון כבר הבהרתי את דברי בקשר להודעות מסוג זה, ואני חוזר ומדגיש שהודעות אלו אינן העיקר(למרות שאותי באופן אישי הן מרגיזות)אבל ניחא. לדעתי כמנהל פורום אתה צריך לשים דגש על פרסום הפורום אצל גורמים מקצועיים ע"י זה שתנסה ליזום אירוח בפורום של נציג:משרד התחבורה, רכבת ישראל, אגד, דן וכו'. אני בטוח שחברי הפורום ישמחו להכין שאלות, להציע הצעות ואולי אף לקבל תשובות מגורמים מוסמכים במערכת בכל הנוגע לתחבורה ציבורית... אני יודע שהדבר נעשה בפורומים אחרים(יכול להיות ששם יותר קל לארח זמרים או רופאים ששמחים לענות על שאלות הגולשים)אבל כדאי לנסות גם כאן!!! דבר נוסף, אשמח אם תנסה ליזום גם סיורים מקצועיים לחברי הפורום(לדוגמא: סיור מודרך בפרוייקט נתב"ג 2000, וכו') ושוב, הרבה הצלחה בניהול הפורום, והכי חשוב שנמשיך להיות פורום סבלני, סובלני וכמובן מעניין!!!!
כמו שטען איליה...שני הדברים לא מפריעים זה לזה.
אנחנו יכולים להמשיך להיות אנשים נחמדים שעוזרים לאורחים עם שאלות הגעה מנקודה לנקודה, ובכך לקדם את הפורום (לא רק בקרב גורמים מוסמכים, אלא בקרב אנשים פשוטים שלא יודעים שהפורום קיים), ובאותו זמן לשאוף להכרה של הגורמים המוסמכים ולפעול למען אירוח של אנשים בתחום התחבורה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.