שמתם לב למשהו? ^^

שמתם לב למשהו? ^^

שמתם לב שגם בשלישיה הראשונה, קודם חשפו את זה שהוא במקום השלישי [אלון ליטבק], אז את מיכל רשף, שהייתי במקום השני. ואז יעני תחרות בין רשף ליעל שחר, ואז לאחרון יש את המס' הגבוה ביותר. שימו
.. זה היה גם אתמול ככה
קודם אמרו את יעל [מקום שלישי], אז את טפטה [מקום שני], ואז הייתה תחרות בין טפטה לסקעתתתת
, ואז סקעת שהיה האחרון שחשפו אותו
עלההה
. מה אתם אומרים
לצירוף מקרים שרשרו -
. לסדר פעולות וקביעות {שכך אתם חושבים שתיכננו זאת, וזה הולך להיות בעוד כמה תוכניות - לא אמרתי שבכולן
} שרשרו
.

../images/Emo141.gifלא צרף מקרים+נצל"ש!!!

שימו
!!!!! בצד ימין זה מישהו שהועף מכוכב נולד !!!!! נכון !? איך קוראים לו ------------->

נטלישו

New member
זה בדיוק מה שכתבתי אתמול!

זה גם לא נראה לי צרוף מקרים, שמקום #1 מופיע ראשון, #2 מופיע שני ו#3 מופיע שלישי! משהו פה ממש-אבל ממש מסריח!!!

נטלישו

New member
התכוונתי כמובן ההפך!

שמי שזכה הוא גם זה שהופיע שלישי ונפוך הוא... הכל בדיוק כמו בשבוע שעבר!!! איזה מכור!!!

ממ..../images/Emo95.gif

תמיד עושים ככה..את השלישי אומרים ראשון ואז יש תחרות בין השניים שנותרו..כי הכי הגיוני לעשות ככה..

נטלישו

New member
ואיך אתה מסביר את סדר ההופעות?מקריות

?????????? למה, משומה לא נראה לי!!! הם מקריאים ת'תוצאות לפי סדר ההופעות!!! אבל, מאיפה נובע סדר-ההופעות הזה??? ואם עוד שבוע קורה משהו כזה, אני אלך לביה"מ העליון ואתבע ת'הפקה!!!

average11

New member
זה כן צירוף מקרים

בגלל שההפקה מקריאה את התוצאות לפי הסדר של ההופעות בתוכנית, אני יודע שהשבוע, מי שיתחיל את התוכנית יהיה הראל מויאל (ורוב הסיכויים שהוא ינצח) אז ביום שישי תראו שיקריאו אותו ראשון והוא יקבל את מספר הנקודות הגבוה ביותר..

נטלישו

New member
את זה עוד נראה...

אולי זה לא צירוף מקרים, אבל זה בהחלט מגעיל!!! יש!!! סופסוף חנה גור תעוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! it's about time.... חוצמזה, מישהו יודע איך אפשר להגיע להפקה, כי אנחנו שולחים להם כל הזמן טפסים ואף-פעם לא יוצאים (אולי זה קשור לעובדה שטווח הגילאים אצלנו הוא 13-16...???) אם יש איזשהי דרך אחרת להגיע, או שתעזרו לי להגיע ככה- בבקשה תעזרו לי!!!! אה! ואיך אפשר להגיע לגמר??? (הכל בתור צופים... דאאאההה....)

לא בטוח שחנה תעוף.........למה?!

כי האמא הזאת שלה (הראו אותה בספיישל חזרה) שהחזירו אותה והיא ודודה שלה הצביעו כל שנייה........ אז לצערי:( היא לא בטוח עפה...... אבל תצביעו באינטרנט להראלוש המדהייייייייייייייייייייים כי הוא בטוח זוכה ב-2000 נקודות!! כי הוא מעולה ! אחרי 2 תוים הוא זיהה את השיר!!!!!!!!! דון חואן לשלטון !

למעלה