שמתי
למשהו מוזר ברכבת|זהירות

מצב
הנושא נעול.

Shark Alarm

New member
שמתי../images/Emo23.gifלמשהו מוזר ברכבת|זהירות

שמתי
למשהו מוזר ברכבת|זהירות
עליתי לרכבת בת"א ל"הראשונים", (אולי זה יעזור לזהות אותה: רכבת כחולה, עם במעבר בין הקרונות ורוד, מושבים כחולים עם כרית לראש שיוצאת ויש גם טלפון ציבורי..). בכל מקרה, הייתה מפה ברכבת והיא הראתה, מן הסתם, את הקווים ברכבת ישראל. והיה שם קו ירוק- מתחיל מנהריה דרך ת"א אל נתב"ג, ועוד קו (קו תכלת) שהיה רשום ככה: בנימינה/נתניה-ת"א/הראשונים/רחובות/אשדוד. מה אני אמור להבין מזה
שיש מצב שתהיה רכבת שתגיע מבנימינה ל"הראשונים" מבלי להחליף רכבת בת"א
מישהו יודע משהו על זה
חבל שלא הייתה לי מצלמה לצלם לכם את זה..

איליה.

New member
יש מפה כזאת בכל רכבות ה-IC3.

שמתי
למשהו מוזר ברכבת|זהירות
עליתי לרכבת בת"א ל"הראשונים", (אולי זה יעזור לזהות אותה: רכבת כחולה, עם במעבר בין הקרונות ורוד, מושבים כחולים עם כרית לראש שיוצאת ויש גם טלפון ציבורי..). בכל מקרה, הייתה מפה ברכבת והיא הראתה, מן הסתם, את הקווים ברכבת ישראל. והיה שם קו ירוק- מתחיל מנהריה דרך ת"א אל נתב"ג, ועוד קו (קו תכלת) שהיה רשום ככה: בנימינה/נתניה-ת"א/הראשונים/רחובות/אשדוד. מה אני אמור להבין מזה
שיש מצב שתהיה רכבת שתגיע מבנימינה ל"הראשונים" מבלי להחליף רכבת בת"א
מישהו יודע משהו על זה
חבל שלא הייתה לי מצלמה לצלם לכם את זה..
לדעתי זאת מפה ישנה: אולי פעם תיכננו שהרכבות מראשונים יגיעו לבנימינה, ואחר כך החליטו שהן יגיעו לכפר סבא. חבל רק שלא עידכנו את המפות ברכבות...

Shark Alarm

New member
אבל... יש גם רכבות ../images/Emo18.gif

לדעתי זאת מפה ישנה: אולי פעם תיכננו שהרכבות מראשונים יגיעו לבנימינה, ואחר כך החליטו שהן יגיעו לכפר סבא. חבל רק שלא עידכנו את המפות ברכבות...
אבל... יש גם רכבות

שיש להן ציור נכון (לפי מה שאני זוכר פעם..) והיום זאת פעם ראשונה שראיתי את זה ככה... גם יש ציור של רכבת לנתב"ג אולי זה משהו חדש שרוצים לעשות

איליה.

New member
כן, לא רק רוצים ../images/Emo13.gif

אבל... יש גם רכבות

שיש להן ציור נכון (לפי מה שאני זוכר פעם..) והיום זאת פעם ראשונה שראיתי את זה ככה... גם יש ציור של רכבת לנתב"ג אולי זה משהו חדש שרוצים לעשות
כן, לא רק רוצים

הקו נמצא בתהליכי בניה מתקדמים וייפתח עוד מספר חודשים.

curi

New member
נצלש די דחוווף

שמת
שסתרת את עצמך

נצלש די דחוווף
אני צריך להגיע מחר מיוקנעם לחיפה בבוקר... האם יש חאפרים שנוסעים בבוקר לחיפה? (אני מעדיף לנסוע באגד אבל ראיתי שאין אוטובוסים). זה ממש חשוב, אז מי שיודע שיענה בבקשה... תודה לכולם

ה דרומי

New member
ואם תעמוד בצומת ותתפוס מונית חולפת?

נצלש די דחוווף
אני צריך להגיע מחר מיוקנעם לחיפה בבוקר... האם יש חאפרים שנוסעים בבוקר לחיפה? (אני מעדיף לנסוע באגד אבל ראיתי שאין אוטובוסים). זה ממש חשוב, אז מי שיודע שיענה בבקשה... תודה לכולם
הדרומי שהצליח לחזור על השם

curi

New member
מוניות ספיישל אפשר גם להזמין בטלפון

הדרומי שהצליח לחזור על השם
אבל העיניין הוא המחיר.. זה עולה לפחות 60 שקל

איליה.

New member
מיקנעם לחיפה

אבל העיניין הוא המחיר.. זה עולה לפחות 60 שקל
מיקנעם לחיפה
אמנם אני עונה באיחור, אבל האוטובוס הראשון יוצא בשעה 5 בבוקר, אז אני לא מבין מה הבעיה. כשמחפשים באתר של אגד, צריך לחפש מיקנעם-מסוף לחיפה.מר.המפרץ, כי הקווים מיקנעם מגיעים רק עד מרכזית המפרץ ולא ממשיכים לתוך העיר.

curi

New member
אני יודע שהם מגיעים למרכזית המפרץ

מיקנעם לחיפה
אמנם אני עונה באיחור, אבל האוטובוס הראשון יוצא בשעה 5 בבוקר, אז אני לא מבין מה הבעיה. כשמחפשים באתר של אגד, צריך לחפש מיקנעם-מסוף לחיפה.מר.המפרץ, כי הקווים מיקנעם מגיעים רק עד מרכזית המפרץ ולא ממשיכים לתוך העיר.
אני יודע שהם מגיעים למרכזית המפרץ
כי אני גר בחיפה...
אבל השאלה שלי הייתה ספציפית ליום שבת בבוקר (אם רואים לפי התאריך) מיוקנעם לחיפה, כי ההיתי צריך למצוא דרך לצאת משמה בבוקר. בסוף התברר שיש אוטובוס יחיד בשעה 10 בבוקר, עלינו עליו אני ועוד חבר, וההינו לבד באוטובוס רוב הנסיעה...

מצב
הנושא נעול.
למעלה