שמתי מלא מלא תמונות בשבילכם למטה מקווה שתוהבו... למה זה קפץ למטה !@#$%^&* אוהבת אותכם...תהנו
ס סליטוסים New member 14/2/03 #1 שמתי מלא מלא תמונות בשבילכם למטה מקווה שתוהבו... למה זה קפץ למטה !@#$%^&* אוהבת אותכם...תהנו
M Mandyִ New member 14/2/03 #2 ../images/Emo42.gifכתבות מרשעיות על מייקל../images/Emo46.gif כתבה ראשונה כתבה שניה חצוף העיתונאי הזה הא?! הוא ממש מצדיק את ההתנהגות של באשיר הזה!..
../images/Emo42.gifכתבות מרשעיות על מייקל../images/Emo46.gif כתבה ראשונה כתבה שניה חצוף העיתונאי הזה הא?! הוא ממש מצדיק את ההתנהגות של באשיר הזה!..
M Mandyִ New member 14/2/03 #3 ../images/Emo29.gifוהנה התגובה שכתבתי.... מה אתם חושבים על הכתבות האלה?
M Mrs Rita Jackson New member 14/2/03 #4 רשמתי גם אבל הם לא שמו אותה עדיין. בטח בגלל שקיללתי את הזבל שכתב את זה. חתיכת הודעה רשמתי שם. חבל שלא פירסמו. אני צריכה ללמוד לשלוט בעצמי...אם תראו כתבה "יפה" זאת שלי (אם הם ישימו אותה).
רשמתי גם אבל הם לא שמו אותה עדיין. בטח בגלל שקיללתי את הזבל שכתב את זה. חתיכת הודעה רשמתי שם. חבל שלא פירסמו. אני צריכה ללמוד לשלוט בעצמי...אם תראו כתבה "יפה" זאת שלי (אם הם ישימו אותה).