שמש קייצית
A ARGON New member 24/8/03 #3 2 תמונות נפלאות.אני מעדיף טשטוש רקע ע"י צמצם פתוח או זום ארוך על רקע רחוק ולא ע"י שימוש בפוטושופ.
A ARGON New member 24/8/03 #6 אז אני מתנצל.......הראשונה נראית לי כאילו טושטש הרקע בפוטושופ אולי זה בגלל שאני מתעצל להרכיב את המשקפיים
אז אני מתנצל.......הראשונה נראית לי כאילו טושטש הרקע בפוטושופ אולי זה בגלל שאני מתעצל להרכיב את המשקפיים
B bmwlog New member 24/8/03 #9 צילום השמש הקייצית מדהים ביופיו,למרות העלה היבש בקידמת התמונה שמפריע במקצתץנסה להוריד אותו בפוטושופ ותתרשם מהתוצאה.
צילום השמש הקייצית מדהים ביופיו,למרות העלה היבש בקידמת התמונה שמפריע במקצתץנסה להוריד אותו בפוטושופ ותתרשם מהתוצאה.
O orinu New member 27/8/03 #15 רועי -אני חושב שהתמונה האחרונה שהעלת (מיסגור טבעי) ראויה להקפצה ממעמקי עמוד 7 יש בה משחקים יפים של אור וצל, צבע וצורה עם רקע משלים אחלה תמונה (למרות פגמים קטנים פה ושם - לדוגמא - הגבעול המאסיבי שחוצה את הפריים בדיוק באמצע) בכל מקרה תמונה ששווה הקפצה
רועי -אני חושב שהתמונה האחרונה שהעלת (מיסגור טבעי) ראויה להקפצה ממעמקי עמוד 7 יש בה משחקים יפים של אור וצל, צבע וצורה עם רקע משלים אחלה תמונה (למרות פגמים קטנים פה ושם - לדוגמא - הגבעול המאסיבי שחוצה את הפריים בדיוק באמצע) בכל מקרה תמונה ששווה הקפצה