שמרית מנובמבר למשהו חפוז

עידנית

New member
שמרית מנובמבר למשהו חפוז

בוקר טוב יש לי שקית שמרית שתוקפה עד 29/11 האם להסתכן ? ואם כן למי יש מתכון פשוט פשוט פשוט ומהיר לגאול אותי מהשקית בצורה יפה יום שימשי ונפלא
 

מ צ ד ה

New member
יש בחיפוש את הפיצה של הלורד שלא

דורשת התפחה ארוכה (אם בכלל) ואת הפוקצ'ה שמהריה של השף שלום שטרית שצריכה לנוח רק חצי שעה.
 

עידנית

New member
תודה ושאלה : אפשר להחליף שמרים

יבשים בשמרית ? וכמה זמן צריך ללוש? השאלות לפוקצ'ה המהירה
 

מ צ ד ה

New member
אפשר, 2 כפות יבשים שוי ערך לשקית/

קובייה של שמרית. אני מתחילה בכף עץ כי המים רותחים (!) ולאט לאט מכניסה גם ידיים (ב זהירות!) את תראי מהר מאוד שמתגבש בצק יפה ורך.
 

chanit

New member
כדאי לפתוח את השקית, להריח,

ולבדוק טריותם, לפני האפיה
מתכון זריז: לחם (הבאתי גם השבוע)
 

פוקסי99

New member
בסיס לפיצה

את יכולה להכין בסיס לפיצה אשר לא מצריך התפחה ולמרוח עליו מכל הבא ליד למשל שמן זית ורוזמרין קצוץ יוצא מעדן את יכולה שמן זית עם זעתר.או קצח.
 

עידנית

New member
תודה לכם מנסה היום אחר הצהריים

מקווה שאתגבר על חרדת השמרים שלי
 
למעלה