שמפו וקונדישינר במשך השבוע

פלסטרית

New member
שמפו וקונדישינר במשך השבוע

שלום, רציתי לשאול: כמה פעמים בשבוע צריך לחפוף בשמפו? וכמה בקונדישינר? עד עכשיו אני חופפת פעמיים בשבוע בשמפו ובין 3 ל-4 פעמים בשבוע בקונדישינר. יש לי נשירה - זאת אומרת כשאני אוספת את השיער לקוקו ומושכת בו - יש לי שערות שנשרו - ביד. האם זה בגלל שאני חופפת יותר מדי בקונדישינר? אשמח אם מישהי שמבינה בעניין תגיד לי מהן הפעמים המומלצות לשבוע. תודה

הי

מרבית התכשירים כיום מותאמים לשימוש יומיומי, ועם זאת ברור שזה ינדיוידואלי גם תלוי בחוזק של המרכך/שמפו..אני הייתי חופפת יום כן יום לא, עכשיו יוצא יותר כי לפעמים הביקורים שלי בחדר הכושר נכנסים דווקא בימים שלא. הייתי ממליצה אולי להתאים יותר טוב את השמפו (איזה שיער יש לך, מה המצב שלו?) בכל אופן ניתן לדעתי להפחית במרכך, ולראות אם את רואה פגיעה משמעותית ביופי השיער או אולי שיפור משמעותי בעצמת הנשירה..אה וגם אומרים פה בפורום (הזקנות על הספסל חח) שפנטן עושה נשירה.

abcd80

New member
לא בריא לגבי הקוקו

לעשות קוקו כל הזמן ולמשוך חזק בשיער עם הקוקו זה גורם לנשירה ולפגיעה בשיער.

tokit

New member
את חופפת שיער בקונדישנר??

זה גם לא מנקה את השיער וגם עושה לו רע. רק שמפו ינקה לך את השיער ואחריו את בהחלט יכולה להשתמש במרכך, אבל לא לבד. בנוסף - באיזה מוצרים את משתמשת?? יש שמפואים ומרככים שידועים בכך שהם גורמים לנשירה.

פלסטרית

New member
אבל קונדישינר פותח קשרים...!

אבל אני לא רוצה לחפוף כמעט כל יום בשמפו כדי לחפוף במרכך... אני לא משתמשת במוצרים קבועים, מה שקונים... מה שבמבצע טוב... אבל אם את יודעת מה גורם לנשירה אולי תרשמי לי? תודה

tokit

New member
עדיין, עם קונדישנר לא חופפים ראש..

אין שום בעיה לחפוף ראש עם שמפו 3-4 פעמים בשבוע, ממש לא. אפילו יום יום ניתן לחפוף ראש. אם את רוצה רק לפתוח קשרים, יש ספריים לשם כך - סרקל, פול מיטשל ואולי עוד. לי אישית פנטן גרם לנשירה.

Kerennn Or

New member
דווקא הרבה ספרים ממליצים להשתמש

בקונדישנר במקום שמפו... בעיקר לכאלה עם שיער צבוע ממליצים להשתמש במרכך ולחפוך רק 2-3 ימים בשבוע...

I Was Hoping

New member
תלוי בסוג השיער שלך

ובאופן אישי לא נראה לי שעם 70% לחות כמו עכשיו אפשר שלא לחפוף כל יום. עם מרכך לא חופפים, חפיפה היא לניקוי השיער והקרקפת. את לא מנקה אותו, רק משאירה עליו עוד ועוד משקעים שהוא לא צריך, ועוד לא שוטפת אותם [עם חפיפה] מפעם לפעם. משקעים כאלה הם סיבה נהדרת לנשירה.

למעלה