שמעתם ש...בר רפאלי יוצאת עם משמר

ש נ ט ל

New member
שמעתם ש...בר רפאלי יוצאת עם משמר

המיפרץ משהו?!?!?!?!!? אין גבול לילדה אין גבול!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הדוגמנית שעלתה לכותרות בעקבות הנישואים שקיזזו אותה מצה"ל, נראתה מתרועעת עם שחקן הסדרה האמריקנית "משמר המפרץ" סמדר שילוני תדהמה בענף. בר רפאלי מתרועעת עם בחור נאה מתוצרת חוץ, ולא סתם תוצרת חוץ - אלא אקס פמלה אנדרסון, שהספיק לדגום את המסך הקטן בתוכנית המופת "משמר המפרץ" ובסבוניה "מלרוז פלייס". דיוויד שרבה, יהודי כשר ושאף אמיתי, נצפה עם רפאלי בדרבי התל-אביבי ובמלון הילטון בתל-אביב, בו הוא מתארח. השניים דילגו בין הספא לחדר הכושר ולבריכת המלון, ובעיקר התחמקו מהצלמים. לדברי מקורבים, רפאלי ושרבה נפגשו בעקבות היכרות מוקדמת של הוריהם. לאחר ששלחו תמונות זה לזו נפגשו השניים בלונדון, ומאז הם ביחד. שרבה הגיע לארץ כדי לחגוג עם רפאלי את יום הולדתה ה-19. שרבה, 32, יליד ליון שבצרפת, שכבר ביקר בארץ לפני כשנה, לרגל נישואיה של אחותו עם דני קסוס, וגם אז התארח בהילטון לרווחת העובדות במקום, סיפר בזמנו בראיון ל'פנאי פלוס' שהאשה שהוא מחפש צריכה להיות "כנה, נאמנה, בעלת כריזמה, בעלת פשטות וטוהר, ולא חייבת להיות פצצה מהממת", ואנחנו תוהים - ואם היא נשואה , זה עדיין תופס?

כן שמעתי על זה...

היה כתוב על זה בעיתון ידיעות אחרונות... ועוד בכותרת!!! שאני אבין זה היה כ"כ חשוב לפרסם את זה ועוד להשים את הכתבה במדור הראשי של הכותרות?!?! טוב אבל מה אפשר להגיד?! הוא כוסון הורססססססססססס

אויי נו שאבי

לאן תרחיק אני יודע שזה אתה היו יו יו ילדה מושפעת ננו באמת ליאור

אנTביוTקה....

זה לא שאבי, זו אשתו. או יותר נכון אשתו לעתיד!!! נ.ב: אל תחשוב שאתה יודע הכל! שאבי
...

taltoli

New member
זונה זונה בת זונה

זה פשוט כל כך לא פייר שהפאקצה המשתמטת הזאת תצא איתו... איפה הצדק?!

טבי

New member
מהה........./images/Emo12.gif

לא שמעתי על הסיפור הזה. לבחורה הזו אף פעם לא משעמם... נחמד מאוד. והבחור באמת סוף....

ש נ ט ל

New member
טוב בנות..! פשוט כיף להוציא לכם את

העיניים! אז אחרי תחקיר קטן...... גם לי התחיל לינזול ריר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגיליתי שבר רפאלי לא היפייפיה היחידה שהיתה בזרועות שרבה!

ש נ ט ל

New member
ולסיום! החתיך שלנו בלי חולצה...

אולי בקרוב ניראה את בר שלנו בזרועותיו עם בגד ים... אני נותנת לתמונות להגיד בידיוק שבוע וחצי בנות!

l i t o m

New member
טוב שהיא לא ערומה לגמרי כמעט...

היא ממש זנותית שתצא עם מי שהיא רוצה מעניין לי ת'תחת... אבל למה להיות כזאת זונה??? איכססססס אגב תראו איזה טיפשה היא, היא בטח לא מבינה מילה ממה שהוא אומר...

sapirush16

New member
אוקיי.....

זנותית זנותית... אבל זה מה שהביא לה כסף... זה מה שאמרו לה ללבוש.... זה תמונה מצילומים... ולא נראה לי שהיא תלבש כזה בגד ים בחיי היומיום... אז כאילו... וזה לא שאני אוהבת אני האמת דיי לא סובלת אותה.....

d e v i l16

New member
אז מה? שיהיה לה בכייף

מה אתם שופטים אותה על כל צעד שלה? בא לה שתצא איתו שתצא שיהיה לה לבריאות וחוץ מזה זה בכלל לא קשור לפורום גם אני לא בדיוק אוהבת אותה אבל אני לא שופטת אותה זונה לא זונה שתעשה מה בראש שלה....

למעלה