שמעתם שהייתה קטטה בימית 2000 ?

Alonnnn

New member
שמעתם שהייתה קטטה בימית 2000 ?

שמעתי לךפני כמה ימים שבימית 200 הייתה קטטה של תלמידי תיכון. זה אומר מצד אחד שהפארק כבר פתוח ומצד שני זה אומר שהאוכלוסיה שם בטח מספקת חוייה נוספת שמתאימה יותר לספארי ...

ori 15

New member
מה זאת אומרת הפארק פתוח?

ימית 2000 תמיד פתוח, החלק החדש (של המגלשות והכל) עוד לא פתוח.. יש שם עוד מנופים, הכל שם ברצפה מלא בקרשים וחלקי בנייה שונים תלוי איזה אוכ'...אל תלכלך שם על כולם

Alonnnn

New member
הייתי בטוח שהקטטה הייתה בחלק החדש .

הייתי בטוח שהקטטה הייתה בחלק החדש אחרת מה יש לצעירים להגיע למקום הזה בכלל. בכל מקרה אני מבין אוריע שאתה גר קרוב או לפחות קרוב יחסית אלינו אז אני סומך עליך שברגע שפתוחים נקבל ממך עידכון.

ori 15

New member
צעירים תמיד יש שם....

תאמין לי שאפילו שהמקום החדש לא פתוח תמיד באים לשם כל השכונה ועושים שם באלגן בייחוד לקראת סוף הלימודים אני זוכר עוד מלפני שנתיים-שלוש שהיה לי מנוי שם - החופש הגדול שם הפך אפשר להגיד לסיוט, לא הייתי יכול להיות שם בשקט תמיד באו אנשים, הרעישו, עשו בלאגן
אני מאמין שעם פתיחת החלק החדש - שום דבר לא ישתפר
ואולי יחמיר את המצב
אני עובר שם כל שבוע בערך אז אודיע לכם מתי הוא נפתח

אוף אני לא מבין

לא הייתי פה הרבה זמן אבל אתם חייבים להסביר לי למה אנשים מתרגשים מימית 2000.. מה יש שם? שיפוצים, מה יש שם? אני לא מבין.. זה די מקום עלוב לדעתי.. ראיתי ששמו פה תמונות וכל מיני דברים כאלו אבל למה? תסבירו לי בבקשה

ori 15

New member
תראה....

כן בונים מין חלק חדש בימית 2000 שכולו מורכב רק ממגלשות מים, 3 מגלשות סללום גדולות (2 מהן הם עם אבוב) מגלשה נוספת היא מגלשה tornado, שהאמת קשה להסביר מה זה בדיוק - אבל זה כמו שנופלים למשפך ומסתובבים שם
וישנן עוד 2 מגלשות "תותח" קצרות שנופלים למים מגובה של כמה מטרים בודדים בערך תאכלס, המקום עלוב - והאמת שגם עם המגלשות האלו המקום לא הכי הכי..א.בל זה מה יש - זה עדיף מכלום

tomashi

New member
גם לדעתי...

הייתי שם פעם (לפני שנתיים בערך) והיה מפוצץ וראיתי (לא תאמינו)
חרה!
בבריכה!!! מאז אני מפחד אפילו להתקרב לאזור...

BaByGuRrRl

New member
אממ...

אני זוכרת כשהייתי קטנה, אני ואחותי ובנות דודות שלי תמיד היינו הולכות עם סבא שלי לימית 2000..ותמיד היו שם ערסים כאלה שנדחפים בתור למגלשה ורומסים וכאלה...זה קצת מעצבן, אבל מתגברים, אני מניחה

תמיד יהיו שם ערסים

חולון - בת ים כאלו.. אני יודע מה זאת מגלשת טורנדו.. מעניין מאיפה כל הכסף הזה

ori 15

New member
לא כולם....

יש אזורים מעולים בחולון - אז אל תכליל את כל החולונים

למעלה