שמעתם מה קרה במדע המדינה?

רואי

New member
שמעתם מה קרה במדע המדינה?

מי שעשה מועד ב' במשדע המדינה יכול לבחור את הציון הגבוה מבין 2 המבחנים שעשה ההפקרות חוגגת.... אם הייתי יודע את זה הייתי הולך לשפר את הציון שלי מה יש לי כבר להפסיד? משהו פה מסריח מאוד, אבל מאוד!

lancia1

New member
רואי,

איפה שמעת את הדבר הזה במדעי המדינה? בהודעות במכללה ובאתר של המכללה לא ראיתי שום דבר כזה, האם המקורות שלך מוסמכים ואמינים?

רואי

New member
ראה, דבר כזה לא יפרסמו לציבור...

ומי שאמר לי את זה יודע ואם הוא ירצה הוא יאשר את זה פה בפורום ואם זה אכן נכון אז אני מקווה שעל זה לא יעברו בשתיקה...

avielss

New member
מודה...אבל אל תשמח רואי

הבנתי שמועד ב שדניס תקע במועד ב מבחן קשה יותר

hayame

New member
הבהרה בנושא מדע המדינה

רואי יש לך טעות, שום דבר לא מסריח, העניין מאוד פשוט: מי שעשה מועד ב' במטרה לשפר ציון מקבל רק את הציון האחרון, דהיינו של מועד ב'. מה ששמעת לגבי הבחירה בין שני ציוני המבחנים נוגע לאותם סטודנטים מעטים שקיבלו בבחינה במועד א' 48 , משמע: נכשלו בקורס ולכן ניגשו למועד ב', וזאת לפני שסוכם עם ד"ר שרביט שבשאלה 10 גם תשובה ג' וגם תשובה ד' יקנו 5 נקודות. ההשלכה של דבר זה לגבי אותם סטודנטים ברורה: הם ניגשו לבחינה מאחר והיו חייבים לגשת אליה, בעוד שלאחר הסיכום עם ד"ר שרביט הם זכאים לעוד 2 נקודות(במידה וענו על שאלה 10 כמפורט לעיל) מה שמקנה להם ציון עובר של 50 ומאפשר להם לקבל את התקנון של 13 נקודות ולקבל ציון של 63 בקורס. כאמור מדובר בסטודנטים בודדים שעומדים בקריטריונים הבאים: 1. קיבלו ציון 48 בבחינה במועד א'. 2 ענו בשאלה 10 תשובה ג'. אני חושבת שגם אתה תסכים שאין זה הוגן שסטודנט שניגש למועד ב', מאחר ולא היתה לו ברירה, מגלה לאחר מכן שבעקבות הסיכום עם ד"ר שרביט שנערך לאחר הבחינה של מועד ב', יכול היה לקבל 63 בבחינה ולא לגשת כלל למועד ב'. לא היית מאפשר לאותו סטודנט להשאיר על כנו את הציון הקודם? מקווה שהסברתי את הנושא ושההבהרה תסיים שמועות אלה. חיה

lancia1

New member
לדעתי בכלל כל הסיפור עם מדעי

המדינה השנה תמוה ביותר, ומקצוע שעל פניו לא אמור היה להיות מן הקשים שלנו השנה הפך למעין סיוט בהמשכים, של חוסר וודאות וחוסר אחידות, וממה שהבנתי מאלו שניגשו למועד ב' לא הפסדת שום דבר רואי ורבים וטובים אחרים, שכמוך התחבטו בשאלה אם לגשת או לא. חבל שאנחנו נפלנו על השנה הראשונה של דניס, ולטובת הדורות הבאים אני מקווה שהוא יפיק את הלקחים ויסיק את המסקנות, מטעויותיו איתנו. מה גם שאני עדיין לא מבין איך היו אנשים שערערו על מבחן אמריקאי וקיבלו נקודות, הרי כל הרעיון הוא שהתשובות קבועות, "שחור" או "לבן", ולא אמור להישאר במבחן אמריקאי תחום אפור. אם אני טועה הייתי מאוד שמח לדעת על מקרים כאלו שאכן עירעורים התקבלו,ומן הראוי לדעתי שאם מתכנים לאחד צריכים לתקן לכולם. תקנו אותי אם אני טועה אך אין בינינו שונים בין שווים שמגיע להם יחס מועדף על פני אחרים. יהיה מצויין גם אם נציגינו הנכבדים ידאגו להצדיק את האמון שאנו מפקידים בידם ויפעלו בנידון.

למעלה