שמעתי משהו בקשר לחזרת שבצ'נקו..

שחר .ו

New member
זה מה שאמיר ענבר אמר לי

כשפורסם שהוא עובר לצ'לסי. בינתיים לפי כל מיני ידיעות, אברמוביץ' הציע לו להפוך להיות נשיא צ'לסי או משהו הזוי לכשיפרוש.

קיר קמט

New member
יש הבדל

עברה כולה חצי שנה, ואני לא חושב ששבצ'נקו יהיה מוכן בעצמו לוותר כ"כ מהר..

DorDassa

New member
מה שכן

גם אתה וגם אני מקווים שהוא כן יהיה מוכן לוותר =]

DorDassa

New member
אוקי... חחח..

אני דווקא חשבתי שתשמח לקבל אותו.. בכל מקרה, מה יקרה אם בכל זאת שבה יחזור למילאן, קיר קמט? מה תעשה אז? סתם מעניין לדעת.. ברצינות אני שואל.

קיר קמט

New member
אתעצבן, אבל זה מה יש

אני מתעצבן שדידה עוד בקבוצה, אני מתעצבן שאנצ'לוטי עדיין בקבוצה, אני מתעצבן שאמברוסיני עדיין בקבוצה, אז מה, יש לי מה לעשות בנידון?

DorDassa

New member
בטח שיש מה לעשות בנידון

גש לברלוסקוני והבהר איתו את העניין. ד"א שמעתי בימים האחרונים זיבולי שכל שואן באסטן מועמד למילאן, שזה נראה לי ה-בדיחה של השבוע. והעיתונאים הטמבלים האלה אומרים את זה בדיוק אחרי שאנצ'לוטי חתם במילאן עד 2008 :-\

קיר קמט

New member
אמרו את זה בשנה שעברה וגם במונדיאל

ויש בזה הגיון מסויים, מבחינתי, אבל שוב, כשזה נוגע למילאן - זה מועדון כ"כ גדול, שאיכשהו תמיד יהיו רינונים - ועל 90 ידיעות לא נכונות תמצא 5 נכונות..

שומו

New member
XD

איך שהבחור נראה ביום ראשון במנצ'סטר

הוא לא בדיוק עושה רושם של מישהו שנהנה מהחיים. אני חושב שיש סיכוי שזה יקרה אבל בשביל זה צ'לסי קודם תצטרך להביא חלוץ במקומו.

raul1802

New member
אני לא יודע אם זה נכון.. מONE..

דיווחים: שבצ'נקו בדרך למילאן באנגליה מדווחים שצ'לסי תאפשר לאנדריי שבצ'נקו לחזור הביתה למילאן, ותשאיל אותו לקבוצה של אנצ'לוטי בחלון ההעברות בינואר. כל זאת, לאחר שבקיץ האחרון עשה האוקראיני את הדרך ממילאן ללונדון בתמורה ל-31 מיליון ליש"ט. חוזר למילאנו? שבצ'נקו (רויטרס) החלוץ כבש רק שלושה שערים העונה ובשבועות האחרונים הוא זוכה לביקורת רבה מצד התקשורת הבריטית. על פי הדיווחים, מוריניו מוכן לשחרר את החלוץ לסן סירו, בשל בעיות אישיות. שבצ'נקו הוא לא היחיד שלא מצליח להסתגל לחיים החדשים בלונדון. אישתו קריסטיו ושני ילדיו הקטנים גם הם לא מוצאים את מקומם בבירה הבריטית. את מקומו של האוקראיני בסגל הכחולים צפוי למלא דוד וייה, החלוץ הפורה של ולנסיה. צ'לסי צפויה לשלם על החלוץ 21 מיליון ליש"ט. חואן סולר, הנשיא של ולנסיה, מכחיש שהוא קיבל הצעות עבור וייה. בכל מקרה, ולנסיה תהיה מוכנה לשחרר את החלוץ תמורת לא פחות מ-100 מיליון ליש"ט.

ricardo kaka

New member
לא צריך אותו

שישאר בצ'לסי עדיף להיראות איך שמילאן לראות מאשר שיהיה לנו את השחקן הזה אפשר להביא במקומו את אדריאנו ולהכניס אותו לכושר טוב ואז גם זה יותר משתלם אני לא יודע אם זה נכון קראתי באתר של מילאן שההתאחדות הבהירה ששבצ'נקו לא יכול לחזור השנה יש שם איזה משהו לא מובן אם החוקים של הזרים לא יודע אבל עדיף ככה

למעלה