שמעו...

רותם ג

New member
שמעו...

זוכרים אותי? בטח לא הרגשתם בחסרוני אבל לא נורא לא הייתי כאן הרבה כי הייתי בחזרות למופע בתיאטרון שבו אני הולכת לשחק, השאר שמור לעתיד! אני רוצה שתייעצו לי ודחוף!!!!!!!! אני וחבר שלי לא מזמן התחלנו לעשות את זה וזה כואב בטירוף!!! אני פשוט לא נהנת אני עוד שניה בוכה ותמיד אנחנו מפסיקים באמצע מה עושים כדי שזה לא יכאב תתנו לי עצה כי כרגע אני לא מצליחה לשבת מרוב כאבים (עשינו את זה כבר פעמיים וזה בשתי הפעמים כאב סוס!!!)

MERD!

New member
זה מוזר אף אחד לא הגיב...

אז טוב תראי אני יגיד מה שתמיד אומרים זה תמיד כואב בפעמים הראשונות בגלל שאת לחוצה ואז השפתיים מתכווצת ואז זה סתם רק יכאיב... מזה בעצם בא הדם לא מהקרום בתולים כל מקרה... יש כמה אפשרויות שתמשיכו לנסות עד שתרגעי..למרות שזה רק יכאב או שהוא ירגיע אותך.. ירד לדרום כמו שאומרים וזה גם ירגיע אותך וגם יגרום לך להתרטב.. שזה החומר סיכה הטבעי של הבנות ואז גם הנרתיק יהיה משוחרר והחדירה לא תכאב בכלל ויהיה יותר כיף לו ולך וכמובן אפשר לקנות כל חומר סיכה על בסיס מים ככה שהוא לא ישפיע על קוטל הזרע בקונדום.

Levinzone

New member
מוזר? אני לא חושבת שזה מוזר.

אני חושבת שיש פורומים בשביל זה! יש פה ילדים קטנים :) מנסה לשמור על תומתם של אזרחי ישראל -יעל-

MERD!

New member
איזה תום..

זה לטובת כל הבנות! את יודעת כמה בנים לא מודעים לעובדה שבנות כמעט ולא מוסגלות להגיע ל-ממ ילדים.. ל..הרגשה מאוד כיפית רק על ידי ... המלפפון? וגם דיברתי בקוד.. לרדת לדרום.... :)

Levinzone

New member
עדיין

to every time (turn turn turn) there is a season (turn turn turn) לא חושבת שזה בכלל קשור, אבל נזכרתי בזה עכשיו. לכל דבר יש את המקום שלו, ואני לא חושבת שעצות בעייני מין צריכות להיות בפורום הזה, אבל זאת דעתי, אתה מוזמן לחלוק עליה.

רותם ג

New member
אגב...

חבר שלי נגעל לרדת לדום...:-( חוץ מזה נראה לי שבחיים אני לא אהנה משה!!!:-( אווווף!

MERD!

New member
הא..

אז נדפקת כי הוא אנוכי... לא היית צריכה לוותר כל כך מהר היית צריכה לגרום לו לעבוד על זה.. אז שישתמש ביד.........

Levinzone

New member
אוקיי

אבל אפשר להפסיק את הדיום המעורר תמונות ויזואליות במוחי הצעיר?

רותם ג

New member
כן ...

נדפקתי אבל לא במובן הרע כי אני לא רוצה שהוא ירד דרומה אם זה מגעיל אותו

N0

New member
אני לא מבין...

למה את ממשיכה לעשות את זה איתו אם זה כואב לך ? חשבת אולי שכדאי שתחכי עם זה קצת... הרי ברור שאת לא נהנת. ובכלל יעל מה את מעבירה ביקורת, אם הייתה לך את ההזדמנות היית מפרסמת פה מאמרים שמסבירים איך לעשות מין אוראלי... :) N0

Levinzone

New member
סליחה?

אם היתה לי הזדמנות? אם הייתי חושבת שזה מתאים הייתי שמה את זה פה, אני לא חושבת שזה מתאים... תבואו אולי לצ`אט? -יעל-

WC

New member
אוקי

תסלחו לי שאני מתערב אם הוא לא יורד לדרום שיביא לך ביד זה יקח יותר זמן אבל זה גם יעבוד או שכמו שכבר נאמר תשתמשי בחומר סיכה כלשהו או התנזרות שזו גם אופציה

flowr..

New member
וגם

אני מניחה שלא לכולם היה ממש מה להגיב ומה להציע בקשר לזה... flowr..

mmm

New member
אז....

אוקי, האם הפורום הזה מתאים לזה... m חושב שכן, מאחר ובנות רבות ובנים נתקלים בבעיה הזאת... אם כי אולי פורום סקס היה יכול יותר לעזור. m חשב להציע בהתחלה וזילין, אבל הוא התחרט מאחר והוא לא רוצה להתערב בעניינים שכאלו. למעשה הוא החליט אפילו לא להגיב על ההודעה הזאה!!!. BY mE

MERD!

New member
תראה אפשר

אבל עדיף חומר סיכה על בסיס מים.. אני ממש לא יודע בקשר לווזלין לאיך זה משפיע על הקונדום..... והפורום כן מתאים זה בעיית נוער ולכן צריך להיות פה.. ובקשר למין אוראלי אם אתם רוצים יש לי הקמא סוטרה על המחשב אני יכול לשים :)

Auntie Gizmo

New member
סקס יבש=דריי סקס=סקס עם בגדים

אוקיי, זה תמיד כואב בפעמים הראשונות, אבל אני חושבת שאולי את לא כל כך מוכנה לזה...זאת אומרת, אם זה לא מפסיק לכאוב לך, פשוט תוותרי לכמה זמן על הקטע, כי כנראה הרמת מוכנות שלך לא כל כך גבוהה.... עכשיו, יש אפשרות שפשוט תעשו דריי סקס, כמה שזה נשמע טיפשי. כן סקס עם בגדים! זה די כיף ואת גם די יכולה להגיע לאורגזמות מזה. או שיש אפשרות נוספת- זה יישמע די בוטה וקצת מגעיל, אבל תבקשי ממנו שיעשה לך ביד.... מקווה שעזרתי, ~Giz~ נ.ב. בהצלחה בתיאטרון!!

רעיון

מנסיון, ``מלאכת יד`` לוקחת פחות זמן, האורגזמות יותר חזקות, והוא צריך לדעת מה הוא עושה באמת כשהוא יורד דרומה. זה לא כל כך פשוט. חוץ מזה, אני חושבת שאם אכפת לו ממך, הוא כן צריך לרדת דרומה, כי אם הוא אוהב אותך הוא היה רוצה לגרום לך הנאה. חוץ מזה, אם את לא נרטבת מפעילויות נלוות, כל המסביבים, אז אולי את לא נהנית איתו, ואלו באמת כדאי שתעברי הלאה. עכשיו, אני לא מכירה את כל הסיפור, אז יכול מאוד להיות שאני טועה, אז תקטלו אותי אם זה המצב. חולה על כולכם

רעיון

מנסיון, ``מלאכת יד`` לוקחת פחות זמן, האורגזמות יותר חזקות, והוא צריך לדעת מה הוא עושה באמת כשהוא יורד דרומה. זה לא כל כך פשוט. חוץ מזה, אני חושבת שאם אכפת לו ממך, הוא כן צריך לרדת דרומה, כי אם הוא אוהב אותך הוא היה רוצה לגרום לך הנאה. חוץ מזה, אם את לא נרטבת מפעילויות נלוות, כל המסביבים, אז אולי את לא נהנית איתו, ואלו באמת כדאי שתעברי הלאה. עכשיו, אני לא מכירה את כל הסיפור, אז יכול מאוד להיות שאני טועה, אז אל תקטלו אותי אם זה המצב. חולה על כולכם

MERD!

New member
כן..

תראי מלאכת יד זה כיף והכל אבל אם יודעים מה לעשות לרדת לדרום זה הכי טוב.. וזה לא כל כך קשה ללמוד.. שיחפש על זה יש מספיק אנשים או מקומות שיכולים לעזור לו.. האורגזמה תלויה בכמות המתח המיני ואז השחרור שלו.. אז אני חושב ככל שעושים יותר מתח ביותר מקומות ויותר זמן זה יהיה חזק יותר... לא צריכים ישר לתקוע תיד ואז לתקוע משהו אחר....

למעלה