שמעו את זה-

hevel

New member
תודה, לא...מה שהיה בבי ראפ זה היה

קטע ראפ שלי...

יובלyuval1

New member
אהבתי אחי:)

אלטרנטיבי משהו:) אני אישית לא מת על תופים חיים בהיפ הופ, במיוחד בסגנון שאתה עושה, אבל סבבה... יופי של ביט

יפה.. סחטיין

אהבתי ת'ברייקים והזמרת דווקא מוסיפה לדעתי בניגוד לתגובה שמישהו שרשם בבמה..

RoshAhor

New member
רוצה לשמוע עם מילים...!

ביט חביב לחלוטין...כבד קצת לטעמי... יש קצת נגיעות של טראנס...חח...בעליות...אבל אהבתי...!

dune d

New member
תגובה

אחלה ביט ,נכון קצת כבד אבל אהבתי. הכשיו לתגובה- שיפורים: הקול של האישה קצת מוגזם לטעמי ,הוא גבוהההה מידייי, היה עדיף טיפה להוריד אותו בטונים, יש שם קטה קטן שהוא עולה ממש גבוהה. המצילה קצת חזקה ב- 1:41 וחוזרת על עצמה יותר מידיי ,היא גם מגיע ב-1:59 וב-2:01 אולי כדיי להוריד בכמות. דברים טובים: הסמפל של התקליט מצויין ומוסיף לדעתי, אולי כדיי לתת לו עוד כמה שניות בסוף ובהתחלה. ביט אפל זה תמיד טוב, ושבירת הקצב מעולה (העליות עושות את שלהם). גם הסוף טוב -הבילבול של הצלילים ,הקצב ואישה מטעים ביותר. אימצפה לשמוע את השיר על הביט -זה חייב להיות טוב.

hevel

New member
תודה על התגובה:)

לדעתי השיפורים שאמרת זה עיניין של טעם, אבל בכל מיקרה תודה על ההתיחסות:) ושנית, זה לא יהיה עם שום זמר, כי זה לא ביט לראפ. באמת, מה זה ניראה לכם? איך אני יכול להגדיר את זה? ברייק ביט?

hevel

New member
כן אבל במה היא מאופיינת?

dune d

New member
זרם אלקטרוני

שמאוד מזכיר צ'יל-האוט. שילוב של המון אלמנטים אלקטרונים והשפעות שמגיעות מטראנס, ג'נגאל ו-D&B (ויש עוד כמה). אומנים ידועים: MOBY ST-GERMAIN APHEX TWIN והגדולים מכולם קרורדר ודורפמייסטר. לי לפחות הקטע של חבל לא מזכיר אמביינט.

למעלה