שמלת כלה במחיר שפוי

irit lior

New member
שמלת כלה במחיר שפוי

מחפשת מקומות שמוכרים שמלות במחירים שלא עוברים את השלוש אלף
לא אכפת לי אם זה יד שניה
ניסיתי את איבייי ואתרים אחרים.לא מצאתי כלום...

irit lior

New member
...

בקיצור קצת מיואשת.
עדיפות למקומות באיזור המרכז...

lanit

New member
את מוזמנת לקרוא בחתימ

ויש גם קבוצה בפייסבוק לשמלות כלה להשאלה (זה שם הקבוצה).

fluppster

New member
אני מוכרת את השמלה שלי

את יכולה לראות אותה במודעה שפרסמתי ביד 2, כאן למטה בקישור, וגם יכולה להתרשם מתמונות נוספות בקרדיטים בחתימה שלי.
אני גרה בהרצליה, ואת מוזמנת לקפוץ ולמדוד ולראות אם השמלה בסגנון שלך.
בהצלחה בכל מקרה!

מה עם תופרת?

שלום לך
מבינה לליבך =]

1. אני כנראה סוגרת עם תופרת שנמצאת בנתניה, לקנות \ לשכור שמלה אצלה (שנתפרת בשבילך) זה זה בערך בטווח בין 2500-3500.

לשכור שמלה מוכנה שנמצאת אצלה זה בין 500 ל1000 לפי מה שהיא אומרת.

קוראים לה יעל זרוג ועוד לא סגרתי סופית אז אשמח לשתף בהמשך.

2. יש פה ובכלל המון המלצות על תופרת ביפו בשם "גולדה" שלפי ההמלצות האיכות מעולה והמחיר נמוך לפחות כמו מה שכתבתי (לא הייתי אצלה).

3. מישהי בפורום המליצה על תופרת בשם "מיטרה" בגבעתיים (behappy, תחפשי את הקרדיטים שלה).

בהצלחה!

orugasan

New member
האמת יש קבוצה מדהימה בפייסבוק

עם יוזמה של שמלות כלה להשאלה או מכירה של יד שניה. מכירה?

jul25

New member
אני תפרתי את השמלה שלי אצל גולדה

תופרת מעולה שמומלצת הרבה כאן בפורום,
מחיר בטווח שציינת ואיכות מעולה ובכלל היא בנאדם מדהים!
את מוזמנת לשלוח לי הודעה פרטית עם המייל שלך ואשלח לך תמונות של השמלה שלי כדי שתתרשמי :)
מקווה בקרוב לפרסם קרדיטים אבל בינתיים..

FayeV

New member
כמה הצעות

יש את:
אאוטלט שמלות הכלה בדיזינגוף
טנטי בקי
טלי מתחתנת

הייתי רק בראשון, אבל הבנתי שגם בשניים האחרים את יכולה למצוא שמלה במחיר שציינת. בנוסף, לדעתי באמת קבוצת הפייסבוק של שמלות כלה להשאלה יכולה להיות פתרון טוב.

behappy

New member
דעה אחרת..

הייתי בטנטי בקי ובאאוטלט בדיזנגוף ואישית ממש לא התחברתי- לא לשירות הדי גרוע בשני המקומות ולא לשמלות-
בטנטי בקי הן פשוט ישבו בצורה די מכוערת על הגוף ובאאוטלט פשוט לא מצאתי שום דבר שאהבתי אבל באמת יש בנות שמצאו, אז זה עניין של טעם ומזל.

FayeV

New member
שמעתי דברים דומים על טנטי בקי

עם זאת, כן הייתה מישהי בפורום שלקחה שמלה משם (אם אני לא טועה), אז אולי זה תלוי חווייה.
בנוגע לאאוטלט - אני גם לא מצאתי שם כלום, אבל המבחר עבורי היה יחסית דל בגלל שאני מלאה. לדעתי, לבנות רזות יש שם הרבה יותר מבחר.

behappy

New member
היי אירית

מציעה לך להתמקד באתר יד2
יש שם שמלות מקסימות שנלבשו פעם אחת ונמכרות במחירים שפויים לגמרי. אח"כ תיקונים אצל תופרת יעלו לך בסביבות ה- 500 ש"ח. גם השמלה שלי נמכרת שם (תוכלי לראות אותה בשרשור הקרדיטים שפרסמתי לא מזמן בפורום), וגם של עוד בנות מהשרשור הזה.
עוד אופציות הן ללכת לגמ"ח יד אברהם שמבקשים רק ניקוי יבש תמורת השמלה כך שנותר לך לעשות תיקונים והצרות בלבד.

אופציות נוספות:
* ללכת לתופרת כמו שכתבו לך ויש לך שלל המלצות טובות לתופרות, אני באמת הלכתי למיטרה בגבעתיים ויצאה לי שמלה מדהימה במחיר שפוי (אבל גבוה ממחיר הגג שלך).
* יש כאן שרשור שמלות כלה מלפני כשנה שבו מדורגים חנויות ומעצבים לפי טווח מחירים. השרשור עדיין רלוונטי ועזר לי מאוד.
בין החנויות- קארין בדיזנגוף, שימקה בגן החשמל ועוד.

בהצלחה
ואל ייאוש!!

ממליצה עם לימור רוזנברג שחק

אני מצאתי אצלה שמלה ב1000 שמלה יפיפיה!!!

חוץ מזה יש לה מלא שמלות במחירים ממש ממש טובים

yaeli1908

New member
אם את מהמרכז תפני למעצבת נינה דבש

אני כבר התחתנתי ועשיתי אצלה שמלה חדשה .לפי מידה. אבל אני יודעת שיש לה שמלות שנלבשו פעם אחת והמחירים נעים בין 4000-5500 .גם אני התלבטתי לבסוף התאהבתי בדגם שלא היה במלאי של הקיימות.השמלה שלי עלתה בסופו של דבר 7200.שזה לא זול אבל התוצאה הצדיקה.אני ממליצה לך בחום על נינה היא בן אדם מדהים והדגמים שלה מאוד מגוונים.היא נמצאת בדיזינגוף סנטר.אירית...אל תתיאשי תאמיני לי שגם אני הייתי במצב שלך.

irit lior

New member
תודה לכולן!

עשיתי סיבוב ראשוני
בלי הרבה תוצאות אבל קצת יותר אופטימית!

למעלה