שמלות...

lee_1

New member
שמלות...

אח שלי מתחתן בעוד כמה חודשים אבל אנחנו לא עושים חתונה גדולה, משפחה קרובה וחברים (בתכלס הוא כבר נשוי, אבל הוא התחתן בחו"ל וזו פעם ראשונה שהוא יבוא לארץ מאז החתונה) בראש כבר יש לי בידיוק איך אני רוצה להיות לבושה... היום הסתכלתי במלא אתרים של מעצבות... ולא מצאתי אפילו משהו בסגנון כל השמלות ערב הרבה יותר רשמיות ורציניות ממה שאני חשבתי עליו כל החיפושים בגוגל לא העלו דבר, ולכן החלטתי, אני בעלת שתי הידיים השמאליות, לנסות לצייר מה שאני רוצה... וזה דווקא הצליח לא רע... האם כל מעצבת שאני אגש אליה תסכים לעצב לי שמלה לפי הרצון שלי? כמה זמן מראש צריך ללכת למעצבת? אני אשמח לתשובות תודה, לי

מנצלש"ת להודעה שלך- היתה לך מסיבת

סיום והנה אני צריכה להתחיל לחשוב על שלי עוד חודשים בערךך.. מה לובשים? ואיפה קונים משו יפה באזור חיפה והקריות?! אה וחצאיות לא באות בחשבון! זה לא ממש מתאים לי מידה 48 משו מיוחדד

lady mika

New member
קודם כל תדפדפי

במגזינים, אולי גם משהו שיראו בקוסמו או ווג יתן לך השראה... את יכולה לנסות לצייר ולהביא למעצבת. אני מכירה מישהי שלחתונה של אחותה לבשה שמלה שהיא 'ציירה' והביא למעצבת ויצא נפלא. אני מכירה רק תופרת\מעצבת אחת שאם אני מגיעה אליה עם כל מיני רעיונות הזויים היא מבצעת אותם יפה ובאופן שמתאים לי ואם אני באה חסרת כל השראה היא תמיד נותנת לי רעיונות נפלאים. אצלה אם יש לי משהו באמת פרוייקט חשוב ורציני אני מעדיפה להגיע אליה שלושה שבועות לפני.

סקסיית

New member
אני אישית עיצבתי כבר מספר פריטים

ואת התפירה עשתה עבורי אטי יעקובסון. את מוזמנת ליצור איתה קשר. היא פתוחה לרעיונות של הלקוחות וגם יש לה בחנות מגזינים שתוכלי לבחור מתוכם דוגמא, או מהמבחר בחנות שלה. לגבי בגדים מוכנים אני מאוד אוהבת את אישה-אישה שיש בה מבחר גדול של בגדים יפים.

אני לא אוהבת שיעצבו לי

אני אוהבת לקנות בגד מוכן כי אני לא יודעת איך זה יראה גמור אבל נסעתי בעקבותכם לראשון לציון האמת לא רחוק כמו שחשבתי ומצאתי מכנס לערב מהמם , יושב יפה על הגוף חבל על הזמן ואטי התאימה לי חולצה מזה סקסית על הקולב בכלל לא הרשימה אותי אבל על הגוף משו משו כמו שאני אוהבת.אז תודה לכן ומחכה להמלצותיכן עכשיו בעניין נעלים לערב מידה 41 .

שאלה נוספת

כמה עולה בערך תווך מחירים של חולצה אצלה- אני לא רוצה לסוע חינם עד תל אביב אני מאזור חיפה..

DREAM111

New member
../images/Emo49.gif קודם כל. ועכשיו שמלות

לא יודעת לגבי כל תופרת אני חושבת שצריך מזל בקטע הזה. אני באירוע של אחי נפלתי על תופרת שעושה עבודה טובה אבל מה שתפרה לי ממש לא החמיא לי אבל כבר הייתי תקועה עם זה. האמת ראיתי את העבודות של אטי והסבלנות מהבחינה הזו של שינויים ושגיונות ואני ממליצה בחום.

למעלה