שמלות לילדות קטנות איפה יש ?

cyder

New member
סולוג, לביא, מיכל ואפרת בקייזר

סריגמיש, קדס קידס, יש חנות בגדי ילדים בסלומון סנטר (איתני וניקולי נדמה לי), הכל תלוי בתקציב

shiri76

New member
בגלל שמיכל ואפרת סוגרות המחירים טובים...

אמנם אין את כל המידות, אבל ראיתי שיש הנחות משמעותיות (זו החנות שצמודה להולי בייגל בקייזר)

ענתלה11

New member
יהלי בצומת שילת

שמלות מקסימות, ואם אני לא טועה יש עכשיו יופי של מבצעים

רחלילי

New member
טוב ביהלי לא מצאתי

שמלות שם עולות בין 100-230 שח (זה המחירים במבצע). קצת יקר לי לילדה בת 4 שממילא עוד כמה חודשים השמלה תהיה עליה קטנה.....

amaya31

New member
אשמח לדעת איפה החנות יהלי בצומת שילת

יש לי שתי נסיכות וכל הזמן אני "צדה" שמלות כי באמת לא פשוט למצוא תודה

nulinka

New member
לאיזו מטרה ובאיזה מידה?

יש לי שמלה מקסימה לגיל 4-5 בשמחה אשאיל לך

רחלילי

New member
תודה לכן מחפשת שמלה לילדה

גם כי מגיע לה, מזמן לא קניתי אבל פשוט לאחרונה היא מבקשת שוב ושוב ואז שמתי לב שמיחזרתי לה המון דברים והגיע הזמן לחדש מלתחה. הגעתי היום ללביא, מה שיש שם התאים יותר ליום יום לביהס דתי ממלכתי....לקחתי משהו....שהיה מתוק עליה... רק מתחשק לי מאד לתפור עליו איזה אפליקציה מבד עם פרחים.... זה יעשה את זה מושלם. (ברור שלא יקרה מפאת קוצר זמן וחוסר כשרון). טוב לדעת על יתר האופציות אקפוץ לשם בקרוב!

אחחחחחח שמלות לילדות

אם מתחשק לך לקפוץ ירושלימה. יש חנות בפסגת זאב. יש אותה גם ב"שטראוס" וזה גם שמה. אמא אחת מהגן קונה שם לילדתה שמלות מופלאות בכלום כסף, ומלבישה אתה בהן מדי יום. כשאמרתי לה שהשמלה תתלכלך, היא ענתה לי: אז אני אכבס. והתאהבתי בה מייד. אחר כך היא סיפרה לי כמה השמלה היפה עלתה - והתאהבתי בחנות. אז אם את מגיעה לפסגת זאב פעם, יש גם שם בזאר שטראוס [לא ברח' שטראוס בעיר, שם השמלות אכן מיועדות לציבור החרדי] והשמלות זולות ומתוקות.

רחלילי

New member
קלטת את הסגנון - מה הכתובת?

אני בהחלט מגיעה ירושלימה להורי לא מעט. אעצור בדרך. מתביישת לומר שאין לי מושג איך להגיע לפסגת זאב בחיים שלי לא הייתי שם. יש גי פי אס.

רחלילי

New member
שם? שלא אסע סתם. יו עשיתם לי חשק.

מה יותר מהר להגיע, תלפיות או פסגת זאב אם אני באה מ443 ובגדול נמצאת בקרית יובל?

דורית555

New member
באזר שטראוס סניפים

גבעת שאול- ליד רמי לוי תלפיות- מול קניון האחים ישראל פסגת זאב- במרכז המסחרי בכניסה לשכונה (אי אפשר לפספס) רח' שטראוס- לא ממליצה להגיע לשם

רויטל159

New member
תקפצי לאריסטוקרט

בליגד, יש שם עודפים של פוקס, ויש שמלות מאוד מתוקות, הכל תלוי כמובן באיזה יום את "נופלת" ואם הוא הביא סחורה.

למעלה