שמלה בצבע אדום ושחור, איזה לק לידיים יתאים?

שמלה בצבע אדום ושחור, איזה לק לידיים יתאים?

ועוד שאלה: קשת צבעונית (עם אבני סברובסקי צבעוניות) של מיכל נגרין תתאים לשיער? או אולי קשת אדומה/שחורה?

m i c h m i c h

New member
אני לא אוהבת התאמות צבע גדולות מידי

לק הייתי שמה אדום (חשוב שיהיה אדום שמתאים לשמלה) או טבעי לגבי קשת, צבעונית לא נראה לי תתאים , אדומה זה יותר מידי, אז אם חייבים קשת אז שחורה. אולי תעלי תמונה של השמלה?<

כרגע אין לי אפשרות להעלות תמונה. אבל מדובר

על שמלת סטרפלס, כשהחלק העליון בצבע שחור, והחצאית בצבע אדום עם פרחים שחורים. נשמע מזעזע אבל זה לא.

לי וולף

New member
יש כמה משתנים מבחינתי

אני לא בטוחה שאני מתחברת לעניין הזה של התאמת הלק לבגדים (מבחינתי הדין כמו באיפור- צריך להתאים לגוונים הטבעיים שלך ולאופי ואז זה ילך עם הכל כמעט) אבל אם כבר... באופן כללי השילוב של שחור-אדום הוא קצת טריקי כי הוא עלול להיות יותר מידי 80'S... ולכן מאד תלוי בסגנון של השמלה וב'חלוקת הצבעים'. בנוסף, ושוב- באופן אישי- אני פחות אוהבת לק צבעוני על צפורניים ארוכות ולכן חושבת שזה גם תלוי באורך שאת נוהגת ללכת. אז מה אני אומרת בעצם?? אם השמלה קצת אדג'ית, בכיף יתאים לה לק שחור על ציפורנים לא ארוכות (נכון... זה לק קצת חורפי אבל זה 'לוקח'), גם לק אדום יכול להתאים אבל אל תנסי להתאים את הגוון האדום לזה של השמלה... באותה נשימה אני יכולה גם להמליץ על לק חלבי/ניטאלי או בכלל על צבע בורדו.... מה שבא לך!!

למעלה