יש לי חלב שאוב שהוצאתי מהפריזר למקרר לפני 24 שעות, ועד לפני כמה שעות עוד היו בו גושי קרח, כלומר הפשיר רק עכשיו - וגם זה לא לגמרי. האם מותר לי להשאיר אותו במקרר ולהשתמש בו מחר? או שעבר זמנו?
והיות ואני כבר לא בתקופה שבה כל טיפה נשאבה בדמעות ולוותה בחרדה התמידית שמא לא אצליח לספק את צרכיה של היונקת הרעבה שלי, החלטתי להפשיר לה מנה חדשה למחר.
את המופשר הישן - אם לא יתקלקל עד מחר - אני אשתה לי בקפה של הבוקר
(נשמע סוטה קצת?)