שמירת היריון בשבוע 17

LIM1977

New member
שמירת היריון בשבוע 17

היי נכנסתי לשבוע ה - 17 והרוםא הודיע לי על שמירת היריון זה ממש מדכא מה עושים בבית כל היום ? לציין שזה היריון שני, והיריון הראשון היית פעילה מאוד

שאליונת

New member
מה עושים?

זכור לי מאוד השירשור הזה כשאני שאלתי אותו אני בשמירת הריון בערך משבוע חמש
מכה
הבעיה לדעתי שמתרגלים "לחיים הטובים" אני צוחקת
בכל השליש הראשון אסור היה לי לקום מהמיטה בכלל אז למדתי לסרוג והעברתי את הזמן בלישון ולהציק בטלפון לחברה אחר כך כבר הוסר העוצר המיטתי אבל עדיין בבית, אין סבלנות לקרוא לראות טלוויזיה אז ראיתי סדרות במחשב ו...הצקתי לחברה שלי בטלפון
עכשיו כשאני כמעט לקראת הסוף זה כבר מסתדר, אני קמה בנחת מתקלחת שותה את הכוס קפה שלי מתיישבת ליד המחשב קוראת סורגת עושה כל מיני עדיין אני לא מורשית לעבוד או לעשות משהו שמצריך עמידה ממושכת אבל הזמן עובר אני מאוד ממליצה לך למצוא משהו שאת יודעת שאת צריכה ללמוד אותו כי הלימוד מעביר את הזמן (אני זוכרת שבימים הראשונים שסרגתי הייתי כל-כך!!!! גרועה שאחרי שתי שורות שאיך שהוא הצלחתי לסרוג הרמתי את העיניים וראיתי ששרפתי שעה וחצי
)
את יכולה לצייר/ לרקום/ פימו/ דאס או חימר/ כל דבר שעוסק ביצירה מעביר יופי יופי את הזמן את יכולה גם לאמץ את הסיפרייה העירונית אם יש לך עצבים הן באמת חמודות והן מכינות לי בצד ספרים שהן יודעות שאני אוהבת לקרוא ובעלי הולך ומחליף לי
רק צריך לבקש מהן כל מיני כאלו
העיקר שיהיה בהצלחה

LIM1977

New member
תודה על העצה

אני בהחלט יאמץ מספר דברים כי להעביר את הכלא 6 ואולי בכל זאת זה יהיה חוויה להכיר את עצמי יותר בדברים אחרים מה שלא עשתי לפני זה........

שאליונת

New member
אין בעד מה../images/Emo9.gif

את לא יודעת איזה מפות מהממות אני יודעת לרקום
והסוודרים שלי אני מאוהבת בעצמי עליהם
(סתם המפות עדיין נראות כמו משהו לא מובן -אני לא קולטת את הדוגמאות האלו כי אין לי ראיה מרחבית או מה שזה לא יהיה, והסוודרים שלי עדיין נראים כמו כיסויים לקומקום אבל
גם קומקומים חשים קור בפברואר!!!) בהחלט את תלמדי המון על עצמך

עלמא4

New member
שאליונת אני ממש אוהבת את התגובות שלך../images/Emo20.gif

הן תמיד מצחיקות ועם ראייה מפוקחת על החיים, כיף לי להיכנס לקרוא גם אם הנושא לא רלוונטי לי.

שאליונת

New member
../images/Emo9.gif

כולי מסמיקה , זו מחמאה ענקית, אני מוקירה לך תודה על זה מכל ה

שומרים

אני מניחה שלפחות בבקרים את יכולה לנוח-אז לנוח. נכון שמשעמם אבל אני קראתי המון. כשל אהיה לי ראש לקריאה בגלל הסרטים שרצו לי במח-ראיתי מגוון תוכניות טראש- אופרה וינפרי,מרתה סטיוארט וכו' וקראתי טראש אחר-"את" "לאשה" ומגזינים כלכליים (שבשבילי מאוד מעניינים אבל אני יודעת שזו סטייה פרטית) וכל יום בלילה אומרים-"עבר עוד יום. התקרבתי בעוד יום אחד ליעד-ילד בריא חי ונושם ואמא בריאה חיה ונושמת"

למעלה