שמיצית! תהני היום! ממתינה בקוצר רוח לשמוע איך היה (לא הייתי בחיים בחינה...)!
ס סנאית אדומה New member 20/10/03 #1 שמיצית! תהני היום! ממתינה בקוצר רוח לשמוע איך היה (לא הייתי בחיים בחינה...)!
צ צוקה New member 20/10/03 #2 לשמיצית המתוקה - תהני היום בחינה קולולולולולולולולולולולולולולולולולולולו שיהיה
K keren1877 New member 20/10/03 #3 שיהיה הכי מדהים בעולם!!!! קולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולו (מה יש, תתרגלי מעכשיו...)
שיהיה הכי מדהים בעולם!!!! קולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולו (מה יש, תתרגלי מעכשיו...)
מ מאי26 New member 20/10/03 #4 שמיצית! שיהיה אחלה יום, שאת ןהשמיץ תהנו המון בחינה, וכמובן תקבלו הרבה מתנות שוות (גם זה חשוב ) ושיהיה סיפתח מוצלח לקראת בואה של החתונה!
שמיצית! שיהיה אחלה יום, שאת ןהשמיץ תהנו המון בחינה, וכמובן תקבלו הרבה מתנות שוות (גם זה חשוב ) ושיהיה סיפתח מוצלח לקראת בואה של החתונה!
M Mrs Mis New member 20/10/03 #5 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif שמיצים - תהנו בחינה!!!! ואל תשכחו - תמונות!!!!!!!!!!
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif שמיצים - תהנו בחינה!!!! ואל תשכחו - תמונות!!!!!!!!!!
א אור גולד New member 20/10/03 #6 שמיצית תהנו היום... מנסיון שלי זה ה הרבה יותר כיף.... אפילו מהחתונה.... בשלי נהנתי מכל רגע... חוויה של פעם בחיים
שמיצית תהנו היום... מנסיון שלי זה ה הרבה יותר כיף.... אפילו מהחתונה.... בשלי נהנתי מכל רגע... חוויה של פעם בחיים
נ ניקולי New member 20/10/03 #7 חינה אומרים שטוב שיש חינה זה נכון??? אומרים שהחינה מפיגה את ההתרגשות לקראת החתונה שיהיה הרבה במזל...
Y yoyo10 New member 20/10/03 #8 שמיצית סוף סוף הגיעה היום שחיכית לו החינה שלך שאני בטוחה שתיהיה מקסימה אני כבר מחכה בקוצר רוח לסיפורים ותמונות אז תהנו היום וואו איך שהחתונה מתקרבת
שמיצית סוף סוף הגיעה היום שחיכית לו החינה שלך שאני בטוחה שתיהיה מקסימה אני כבר מחכה בקוצר רוח לסיפורים ותמונות אז תהנו היום וואו איך שהחתונה מתקרבת
T T r i l i a n New member 20/10/03 #9 לשמיצית ושמיץ - תהנו המון שיהיה ערב כייפי וקסום ותספרו מחר איך היה
ד דרומית מהצפון New member 20/10/03 #13 מאחלת לכם אירוע נפלא וכיפי../images/Emo70.gif ../images/Emo39.gif |
B Boreg New member 20/10/03 #14 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שמיצית ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif תהנו היום בחינה ואל תשכחי לחזור מהר עם סיפורים ותמונות
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שמיצית ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif תהנו היום בחינה ואל תשכחי לחזור מהר עם סיפורים ותמונות
מ מ ו צ מ ו ל ה New member 20/10/03 #15 ../images/Emo65.gifתהינו בחינה ו -תחגגו תהנו בחינה ותשמחו ותעשו הרבה קולולולולולולו בקיצור תעשו חיים...
../images/Emo65.gifתהינו בחינה ו -תחגגו תהנו בחינה ותשמחו ותעשו הרבה קולולולולולולו בקיצור תעשו חיים...
V V a r d i t New member 20/10/03 #18 ../images/Emo57.gif תהנו בחינה ../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif שמיצית יקירה שתהיה לכם מסיבת חינה מהנה ומקסימה חזרי עם המון חוויות, סיפורים ותמונות
../images/Emo57.gif תהנו בחינה ../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif שמיצית יקירה שתהיה לכם מסיבת חינה מהנה ומקסימה חזרי עם המון חוויות, סיפורים ותמונות
D daldan New member 20/10/03 #19 שמיצית תהנו מהחינה ../images/Emo57.gif הנה החגיגות מתחילות שיהיה רק מזל טוב מתוקה והרבה הרבה כיף
S Scarlett New member 20/10/03 #20 תעשו חיים! מזל טוב! ../images/Emo24.gif שיהיה לכם ערב כיפי ומקסים.