שמיניסטים יקרים...

drunky

New member
שמיניסטים יקרים...../images/Emo185.gif

לכם יש שביתה מחר? לנו בכלל אמורה להיות שביתה? ומה אתם חושבים על זה שיש שבהיתה ואנחנו למרות כל הרצון לחופש... מפסידים מלא שעות ומועדי מתכונות שונות ותגבורים בימי השביתה...

morethanwords

New member
אני חושבת שלא צריך להכניס את יב'

למאבק הזה...אנחנו מפסידים בסוף...

ליטן א

New member
../images/Emo45.gif

אותנו ממש לא מעניין מה יהיה בבי"ס בשנה הבאה (אותי לפחות) - מי יפוטר, מי ימשיך, מי יהיה המנהל, כמה שעות שבועיות יקצצו לשאר התלמידים בגלל הקיצוצים במשרד החינוך בשנה הבאה וכן הלאה.. בנוסף - השנה יש לנו הרבה מאוד חומר שאנחנו צריכים לסגור, להשלים, להיבחן עליו למגן, ובסוף להיבחן עליו לבגרות. ואפילו לעבור את זה בציון גבוה. השנה, יותר מתמיד, צריך להתייחס לבי"ס כאל קצת יותר ממקום מפגש עם החבר'ה.. צריך לזכור שבסוף השנה יש לנו בגרות לעבור, ושנוכל לעבור אותה או ע"י קניית ספרים ולימוד ארוך דרכם, או ע"י לימוד בעזרת המורים. אם כל שני וחמישי יהיו עכשיו שביתות ועיצומים (אצלנו, גם אם אין שביתה של ביה"ס, וגם לא שביתה של ארגון ההורים או מועצת התלמידים בישראל, ויש שביתת רשויות - אנחנו לא הולכים לבי"ס, כי הוא בי"ס של מועצה איזורית, ומדובר על הסעות שמסיעות תלמידים בערך חצי שעה לכל כיוון - מה שאף הורה לא יסכים להסיע בכוחות עצמו.) (עשיתי משפט ארוך אחד גדול, ושכחתי איפה הוא התחיל.. אני אכתוב אותו מההתחלה, בלי הסוגריים הארוכים שכתבתי קודם..
) אם כל שני וחמישי יהיו עכשיו שביתות, לא נוכל ללמוד בעזרת המורים, מה גם, שלדוגמא, בספרות, המיקוד הוריד לנו כמעט את כל מה שלמדנו בשנתיים האחרונות, כלומר, צריך ללמוד חומר של שנתיים שלמות על פני חודשיים - כשחודש מהם זה חופש פסח, ומי יודע כמה שביתות יהיו בחודש שלאחר מכן. אנחנו רק נדפקים מכך, כאשר "אנחנו" שובתים (להזכירכם, מועצת התלמידים החליטה להשבית את הלימודים, לא אף ארגון מורים), ולנו ממש לא אכפת מה יהיה בשנה הבאה. אני מרגיש שאני מתחיל לחזור על עצמי, אז אני אעצור את ההודעה הזאת בדיוק...... עכשיו.

just me 18

New member
לא..

אצלנו השביתה היא לכל הבי"ס חוץ מלשמיניסטים.. אין הסעות אבל בגלל שזה חומר לבגרויות כולם אמורים להגיע ויהיו לנו לימודים כרגיל..

shirakl

New member
ממש מוזר מה שהלך הבוקר...../images/Emo4.gif

אמרו שהשביתה התבטלה, באתי לביה"ס וגיליתי להפתעתי שמכל הכיתה שלי אני היחידה שבאה ויש עוד כמה מעטים מהשכבה. דיברתי עם המחנכת שלי שהסבירה לי שהמורים מחוייבים להגיע שכ הם לא שובתים ולכן הם ילמדו כל מספר של תלמידים שיגיעו. לעומת זאת, יש שביתה של ועד ההורים לכן אנחנו לא אמורים להיות בביה"ס... המורה לאנגלית אמרה לי ללכת הביתה... בסופו של דבר הלכתי, גם אם יהיה משהו במהלך היום אנ מפסידה רק שעה מתימטיקה ושעתיים ספרות... נחיה עם זה

אצלנו....

בגלל שחשבנו שהייתה אמורה להיות שביתה (הייתה או לא הייתה), אז החלטנו שיהיה לנו היום יום מרוכז בג"ג ככה שבכל מקרה באתי... גם ראיתי הרבה שבאו והלכו מהר הבייתה.... לא היו תלמידים רגילים, רק השמיניסטים, קצת מי"א...

וִיקוּש

New member
חחח ../images/Emo9.gif

אצלינו היתה שביתה (אני חושבת) בערך ב10 וחצי מתקשר המורה שלי לביולוגיה ושואל אותי למה אני לא בבית ספר, אני כזה "מה?" חשבתי שיש שביתה, אז הוא אמר שהוא סתם צוחק... טוב חוש הומור של מורים... בכל מקרה זה היה בשביל להודיע בקשר למתכונת...

למעלה