שמים קץ לשמועות !

k i m k h y

New member
שמים קץ לשמועות !

לאחר שתיבות המסרים של מוש ושלי הוצפו בימים האחרונים עם שלל ניחושים ( איך השמועות עפות להן) הגיעה העת לתת לעניין פומבי : כן,זה נכון - מוש ואנוכי התחלנו לייבא דמויים. אמנם תכננו לצאת בפרסום מכובד ומתואם עם מנהלי הפורום אבל לאחר מחשבה רבה הגענו למסקנה שחשוב קודם כל לעצור את גל השמועות. אי לכך, בימים הקרובים יקבל כל מחזיק כרטיס חבר פורום דייג בתפוז דיוור ישיר,עם הצעות שלא ניתן לסרב להן! אנו מקווים שבזה ייפסק מבול המסרים ובזאת שמנו קץ לשמועות. מוש את קמחי - דמויים במחירים שטרם נראו- בקרוב אצל חברי הפורום.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הקץ למחירים המופקעים בחנויות

הגיע הזמן לעשות דבר ואני וקמחי החלטנו לקחת יוזמה ולאחר לידה הריון קשה ומייגע זה מגיע 2 קונטרנים נחתו אמש בנמל חיפה עם שלל דמויים,פופרים ,ספינרים,ניקלים מהמזרח הרחוק ורק מחזיקי כרטיס חבר תפוז יוחלו להנות מן המחירים המגוחחים לדוגמא סט 10 ניקלים עם נוצה 15 ש"ח וזו רק ההתחלה סט 3 פופרים של יוזורי 30 ש"ח אוהבים אתכם והכל בשבלכם משה וקמחי

asia7

New member
יש לך מספר קונטיינר .? ../images/Emo8.gif

דקה ואני אומר לך מה הסטטוס שלו , אוליי המכס ירצה לבדוק .... שחרור בטוח אחריי 1 באפריל ...

k i m k h y

New member
../images/Emo18.gif1 באפריל../images/Emo18.gif

חברים יקרים, ליין המוצרים הבדיוני שלנו טרם יצא לשוק... כמו שזה נראה כרגע, כנראה שגם לעולם לא יצא...
הסליחה עם אלו שחשבו שאנחנו אנשים רציניים...
בכל מקרה, הרעיון המקורי היה של "רק היום המקורי" מקורי,לא?

בשרטי

New member
../images/Emo104.gifקבלו אינטיאס של 24 קילו!! ../images/Emo19.gif

בלי מילים.

dobhy46

New member
יפה הרוני הקטן והחמוד

מי יתן ותירבו נחת ממנו רוני ורעייתושולחים מש"פ כץ

k i m k h y

New member
אתה קרועעעעע....../images/Emo151.gif

לשים בקבוק מים ליד ג'וניור, זה באמת השיא...
אני מבין שאתה כבר מאמן לו את שרירי הכתפיים להוקסטים... מתוק הקטן, רק שלא יצא כמו אבא...

בשרטי

New member
האמת היא שרציתי להרים אוץו עם חוט

בד מהרגליים.... אבל הוא עוד פיצי,כולה 2.400 גר' אני פוחד שיתפרק. אבל..... בגיל 3 בע"ה הוא יעביר לי אחלה טסטים לחוטי בד!!!

חשמלן 50

New member
רוני- עזוב דייג .עזוב עבודה.

מה שיש בתמונה זה העיקר וזה טעם החיים. כל השאר זה רק מילוי מאחל עוד פעם המון מכל טוב לקטן ולמשפחה

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif איזה מתוק

בשרטי גוניור...ממש דומה לך רוני תפוזניק מתוק

למעלה