שמחה לבשר לכל מי שעוקבת

ו שתי

New member
שמחה לבשר לכל מי שעוקבת

שהיום בשעה 12:45 יצאתי את שערי מקום העבודה שלי, ולא חוזרת לשם כנראה לעולם, או לפחות לתקופה הקרובה. התחלתי היום את חופשת הלידה שלי, בתחושה כ"כ נהדרת!

dan iel g

New member
אני לא זוכרת אם זו את את לא ששאלת

לגבי מתי אפשר לצאת, אבל אני מקנאה בך!!! אני ככל הנראה אעבוד עד הרגע האחרון....

ו שתי

New member
לא אני- אבל סתם לידיעה כללית

לחופשת לידה ניתן לצאת החל מ-6 שבועות לפני התל"מ.

אמברין

New member
מזל טוב!! ../images/Emo42.gif ../images/Emo65.gif

זה באמת רגע מאוד משמח! בתור מישהיא שגם עזבה, אני מבינה אותך מאוד. סוף סוף יש את הזמן להקדיש רק לחיים החדשים שבתוכך!!! בהצלחה

ו שתי

New member
תודה- תודה!

אני בשבוע 37+4 מה שאומר תיאורטית שאני גם יכולה ללדת רק ב-21.7 (בעוד חודש)...

א י ו ש י

New member
בשעה טובה, אין יותר כיף מזה../images/Emo140.gif

ואני עדיתי זאת משבוע 22 (ולא מטעמי בריאות) וזה היה כל כך כיףףףףף תהני מהחופש כי עוד מעט הוא נגמר ומתחיל משהו חדש- טוב יותר!!

שמופי2

New member
איזה כיף לך!!! אני גם רוצה ../images/Emo4.gif כבר

אין לי סבלנות לעבודה ובמילא אני לא עושה כלום...

noosh1

New member
איזה כיף לך !!! ומנצלת לשאלה בנושא.

היום בדיוק התחלתי לחשוב - איך מסתדרת מישהי (אני...), שלא יכולה לאפשר לעצמה לצאת לחופשת לידה??? אני עצמאית, ואם אני נעדרת יום אחד מהמשרד... כלום לא עובד! גם אם אני אקח מחליף - מה שממש בעיתי, עדיין - יש את הקטנות של היום יום - בנקים, חברות אשראי וכו...שאף אחד לא יכול לטפל בהם מלבדי... תמיד חשבתי שהמזל שליהוא שאני עצמאית - ואז אני אוכל לקחת את הילד איתי תמיד ופתאום - נראה לי כאילו " מה? אני אסחוב אותו בגיל שבוע - שבועיים? זאת לא התעללות???

ו שתי

New member
מנסיון של חברה

זה באמת לא פשוט, כי בעצם אין לך על מי להעביר את האחריות ו/או העבודה, אבל אפשרי. סדרי שלפחות תוכלי להעביר פקסים מהבית עם חתימות על טפסים וכו' כדי שבימים הממש ראשונים לא תצטרכי לצאת. תכיני רשימת נושאים לטיפול ותסגרי הכל עד שבוע 37 לא יודעת במה כרוך העסק שלך, אבל תעדכני את הלקוחות כבר מעכשיו על הלידה, כולל תאריך משוער (שבועיים לפני התל"מ). אני יודעת שיש כאלו שמעדיפות החל ממועד מסוים לא לקבל על עצמן עבודות חדשות כדי להוריד קצת עומס בתקופה שסמוכה ללידה. שיהיה קל ומוצלח.

noosh1

New member
זה באמת לא כל כך פשוט...

הלקוחות הם לא הבעיה - כי יש שירות לקוחות שמטפל - הבעיה היא תפעול העסק ברמה היום יומית -מעקבי בנקים, כניסות ויציאות כספים ועוד... את הימים הראשונים אני אשרוד דרך הפקסים והמיילים - אבל מה אחר כך, זו הדילמה...

BillB

New member
../images/Emo24.gif אני שמחה לשמוע שאת מאושרת!

תהני מהחופשה לפני הלידה, ותנוחי לך.

נועה ו

New member
מקנאה בך..!!! איזה כיף

תקדישי עכשיו את הזמן לסדר את כל מה שלא הספקת , לטייל , לנוח והרבה ... ולצבור כוחות לקראת הלידה , עשית בשכל שיצאת לחפשש , אני מצטרפת אלייך בקרוב... ( 11/7 )

למעלה