החברה שנפגעו מ"רכבת הבונים" שוכנים ב"בית עלמין סגולה"....שמות "צולעים" לתחנות רכבת.
ותחנת הרכבת נקראת באותו שם "סגולה" ((ויש עוד בהזדמנות...)החברה שנפגעו מ"רכבת הבונים" שוכנים ב"בית עלמין סגולה"....
אני זוכר היטב את היום ההוא. למחרת קניתיהחברה שנפגעו מ"רכבת הבונים" שוכנים ב"בית עלמין סגולה"....
רבים רכשו למחרת את כל העיתונים היומייםאני זוכר היטב את היום ההוא. למחרת קניתי
את כל העיתונים היומיים שנשמרים אצלי עד היום. נהג הקטר היה בטיפול פסיכולוגי ארוך טווח ואף ניסה להתאבד. חייו נהרסו לחלוטין אך למחרת היום הכריחו אותו לחזור מיד לנהיגת קטר כדי שלא ייכנס להלם. בתחילת שנות ה-90 פגשתי אותו לשיחה, נדמה לי שזה היה בקפה "מוצרט" בקרית מוצקין, על הכביש הראשי וניכר היה שהוא אדם שבור.
בארכיון הרכבת קיימים שני קלסרים עבי כרס המכילים את כל חומר התאונה, כולל צילומים של קטר מס' 120 שהיה מעורב בארוע ואוטובוס אגד מס'
40-609-80 מדגם מרצדס O303 "הארגז" בין-עירוני שעליו נהגה הנהגת רות דוידוב, ז"ל.
ואם היה, איך היית קונה?רבים רכשו למחרת את כל העיתונים היומיים
אני זוכר שלמחרת היום הלכתי לחפש עיתון בשעה 17:00 ולא נשאר אפילו עותק אחד מהעיתונים של אותו היום. כל סוגי העיתונים אזלו מכל החנויות והקיוסקים.
היה אז ביטקווין...ואם היה, איך היית קונה?
הרי בשנת 85' לא יכולת לקנות בקיוסק/דוכן עיתונים עיתון בכרטיס אשראי.
או שאז עוד כן החזקת והשתמשת בכסף מזומן, ירחם השם ויצילנו?
אני קניתי בבוקר ה- 12.06.1985 את כל העיתוניםרבים רכשו למחרת את כל העיתונים היומיים
אני זוכר שלמחרת היום הלכתי לחפש עיתון בשעה 17:00 ולא נשאר אפילו עותק אחד מהעיתונים של אותו היום. כל סוגי העיתונים אזלו מכל החנויות והקיוסקים.
לפני כמה שנים היה תחקיר בטלויזיה על האסוןאני זוכר היטב את היום ההוא. למחרת קניתי
את כל העיתונים היומיים שנשמרים אצלי עד היום. נהג הקטר היה בטיפול פסיכולוגי ארוך טווח ואף ניסה להתאבד. חייו נהרסו לחלוטין אך למחרת היום הכריחו אותו לחזור מיד לנהיגת קטר כדי שלא ייכנס להלם. בתחילת שנות ה-90 פגשתי אותו לשיחה, נדמה לי שזה היה בקפה "מוצרט" בקרית מוצקין, על הכביש הראשי וניכר היה שהוא אדם שבור.
בארכיון הרכבת קיימים שני קלסרים עבי כרס המכילים את כל חומר התאונה, כולל צילומים של קטר מס' 120 שהיה מעורב בארוע ואוטובוס אגד מס'
40-609-80 מדגם מרצדס O303 "הארגז" בין-עירוני שעליו נהגה הנהגת רות דוידוב, ז"ל.
נכון, אני זוכר.לפני כמה שנים היה תחקיר בטלויזיה על האסון
הו, שלום רב שובך, מה שלומך? את בסדר היום?שמות "צולעים" לתחנות רכבת.
אשכרה צחקתי בקול רםהו, שלום רב שובך, מה שלומך? את בסדר היום?
הסתכלתי קלות בכרטיס שלך. רק היום ואתמול שאלת איזה 50 שאלות במעל ל-10 פורומים שונים.
אה, נזכרתי, זו את שטענת פעם שרח' פועלי הרכבת בגבעתיים הוא על שם אלו שנרצחו במרתף תת קרקעי בבונקר הסודי
שליד מרכז רבין (תחנת רידינג ד' שהיתה שנים סודית [בסוגריים זה תוספת שלי, קובי דמתקרא down under]) והובלו לשם ברכבת.
היי שלום, רפואה שלמה לך, רפואת הגוף ורפואת הנפש.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.