שמועה מהבוקר:מכבי תלך חזק על ג'וש דאנקן ממגדל

mikiarb

New member
שמועה מהבוקר:מכבי תלך חזק על ג'וש דאנקן ממגדל

מקווה מאוד מאוד שלא יהיה " אוכלים פיצה עם צ'ורה 2 " ......... התקשורת תחגוג ובצדק .
מקווה שאלי סהר לא

eytanco

New member
לא מספיק טוב

נעלם במוני טיים לא מספיק אגרסיבי מעדיף את דונטה , ואתה מיקי דעתך?

אילן די

New member

yanivya2

New member
אין קשר בין דונטה לדאנקן

דונטה סמית' הוא שחקן 3 קלאסי שאמנם יכול לשחק 4 כמו סמית', אבל זה לא התפקיד הטבעי שלו.
דאנקן הוא 4 קלאסי, אולי לא איכותי כמו דונטה סמית', אבל יכול להיות אופציה מעניינת. נכון שהוא לא מה4 הכי טובים באירופה, אבל אם בלו פורש דאנקן ימלא את החסר שלו בצורה לא רעה בכלל.
אני חושב שעדיף להביא את האניקאט... אם הוא לא יעזוב לNBA. עדיין, גם דאנקן הוא אופציה סבירה בהחלט.

eytanco

New member
ג'סטין דולמן סופרסטר

אני זוכר אותו ששיחק בצרפת היה מאוד לא יציב ,העונה נותן עונה גדולה ביורוקפ,מענין שנה הבאה בריאל ברצלונה ואולי מכבי?

mikiarb

New member
דולמן בעונה מפלצתית!! ולחשוב שמכבי התלבטה

בינו לבין קנר מיידלי .
לפי מה שאני יודע הוא סגר בריאל אבל בתנאי שמירוטיץ' יחתום בשיקגו .

eytanco

New member
כמו שכתבתי

בצרפת הוא היה בינוני ומטה לא מאמין עד כמה הוא הישתפר.

yanivya2

New member
מכבי לא יכולה להביא שחקנים בעלייה...

דולמן אכן נותן עונה מעולה... מה שיאמיר את מחירו ומכבי לא תוכל להביא אותו בלי קשר למה ייקרה עם מירוטיץ' וריאל.
יש באירופה לא מעט קבוצות שיכולות לפתות שחקן בסכומים שמכבי לא יכולה לעמוד בהם, ואני לא מדבר רק על ריאל/בארסה/צסק"א.

שומו

New member
זה לא 4 ליורוליג

ג'יימס סינגלטון ודאבון ג'פרסון מתבזבזים במזרח, הם יכולים להיות גניבת השנה.

בעקרון תלוי במקום מי.

בגדול הוא מתאים , אבל הוא צריך לידו שחקנים יותר אגרסיביים , במונחי כשרון הוא מתאים.

לא מחזיק ממנו כלל

אני דווקא בעד שיישאר במגדל. יש הרבה מועמדים פוטנציאליים שעדיפים עליו.

אגב, נזכרתי בשם שפמפמו לנו בקיץ כמועמד למכבי... חסן ווייטסייד. כיום הוא משחק בליגה הלבנונית (!).

זה היה בצחוק. הוא יכול להיות שחקן יורוליג טוב

אבל מוזר לראות ששחקנים שהיו מועמדים למכבי מוצאים את עצמם בליגות קיקיוניות.

הוא לא יכול להיות שחקן יורוליג טוב

אולי משלים מאד ספציפי בקבוצה עם פריבילגיות , לפחות לא על סמך מה שהוציא אותו מהמכללות , או שהוא השתפר דרסטית ואני לא מעודכן

למעלה