marabo
Well-known member

חיילת שהרימה טילים על בסיס יומי תוכר כנכת צה"ל
חרף התנגדות משרד הביטחון התקבלה גרסת חיילת שטענה שנפגעה בגבה עקב נשיאה יומית של משקל כבד. נקבע שיש קשר בין הכאבים לבין השירות הצבאי

לא מדוייק![]()
חיילת שהרימה טילים על בסיס יומי תוכר כנכת צה"ל
חרף התנגדות משרד הביטחון התקבלה גרסת חיילת שטענה שנפגעה בגבה עקב נשיאה יומית של משקל כבד. נקבע שיש קשר בין הכאבים לבין השירות הצבאיm.ynet.co.il
לא מקבל את זה, עושים היום לבנות כזו שטיפת מוח פמיניסטית עד כדי סימום מוחלט באשר לתוצאות.לא מדוייק
נשים מבקשות לבצע פעילות מבצעית כפי יכולתן ולא מעבר
זה יכול היה לקרות באותו אופן לחייל גבר
ותוברור לחלוטין שאם הנשים רוצות ליטול חלק פעיל בקרבי אז פציעות ומוות זה חלק מהחבילה
ההצעה שלך שגברים יילחמו ויפגעו או ימותו והן יחכו בבית במטבח לא מקובלת עליהן וזו זכותן
אל תנפנף בפגיעות בשירות כמוצא שלל רב, הן מודעות לזה.
מעניין, לכולם עושים שטיפת מוח ורק אתה מחוסן.לא מקבל את זה, עושים היום לבנות כזו שטיפת מוח פמיניסטית עד כדי סימום מוחלט באשר לתוצאות.
רוב רובו של הציבור השפוי יודע את האמת ..מעניין, לכולם עושים שטיפת מוח ורק אתה מחוסן.
האמת לא ידועה לאף אחד.רוב רובם של הציבור השפוי יודע את האמת ..
,בנות הן לא בנים , תפקידן לא להרים טילים ,מא''ג אופגזים
תפקידם לא להרוג את האויב אלא במיקרים סופנים.
תפקידם להוליד ילדים , וכל היתר חשוב פחות ..
לאישה יש רחם לא במיקרה .
הביולוגיה קובעת , לא ההיסטריות אכולות קינאה ..
יש נשים שהיה מתאים להן יותר להיות KKKלא מקבל את זה, עושים היום לבנות כזו שטיפת מוח פמיניסטית עד כדי סימום מוחלט באשר לתוצאות.
ולגברים חלשים לא עושים תעמולה שגבר חייב להיות חזק וגבר שהוא חלשלוש הוא לא גבר. זה לא גורם לגברים עם לקויות פיזיות להתאמץ מעבר ליכולות שלהם?לא מקבל את זה, עושים היום לבנות כזו שטיפת מוח פמיניסטית עד כדי סימום מוחלט באשר לתוצאות.
גבר גם יכול לקבל קילהלא מדוייק
וברור לחלוטין שאם הנשים רוצות ליטול חלק פעיל בקרבי אז פציעות ומוות זה חלק מהחבילה
ההצעה שלך שגברים יילחמו ויפגעו או ימותו והן יחכו בבית במטבח לא מקובלת עליהן וזו זכותן
נכון, אבל לא באותה משקל כמו אישהגבר גם יכול לקבל קילה
לא - נשים בתפקידי לחימה יסכנו גברים בתפקידי לחימה - נראה לך שאישה נורמטיבית תוכל לחלץ פצוע על כתפה תחת אש ?לא מדוייק
וברור לחלוטין שאם הנשים רוצות ליטול חלק פעיל בקרבי אז פציעות ומוות זה חלק מהחבילה
פרימיטיבי וחשוך כמוך, עדין לא נתקלתי.לא - נשים בתפקידי לחימה יסכנו גברים בתפקידי לחימה - נראה לך שאישה נורמטיבית תוכל לחלץ פצוע על כתפה תחת אש ?
רובם המכריע של הסיכויים שהחיילים הג'נטלמנים יסכנו את חייהם בשל הדאגה לעמיתותיהם אשר לא פעם ישתרכו מאחור ויסכנו את הקבוצה כולה.
לרובן המכריע של הנשים אין "קילר אינסטינקט" וזה בהחלט יכול לבוא לידי ביטוי בעת לחץ.
אני אעשה את מיטב יכולתי שהבן שלי לא יתגייס ליחידה קרבית מעורבת - אני לא אסכן את חיי צאצאי בשל פוליטיקלי קורקטנ'ס הזוי.....
יש סיבה שיש תחרויות ספורט נפרדות לנשים וגברים....
מבחינתי שיחכו במטבח או בכל מקום שבא להם אבל אני לא חושב שחיילי צה"ל צריכים לסכן את חייהם בשל תפיסות שיוויוניות אשר שוות לתחת בנושא ספציפי זה.
יקירתי - אני גאה בפרימטיביות שלי , למעשה אני כל כך גאה עליה עד כי אני מצהיר עליה בכל מקום.פרימיטיבי וחשוך כמוך, עדין לא נתקלתי.
אז בוא אספר לך שחר יקירי משהו.הבת הקטנה שלי שירתה ביחדת קרקל.יחידה מעורבת.ומכל כך הרבה אנשים גם גברים וגם נשים היא נשארה עד הסוף.
ותאמין לי שהיא סחבה,גם סחבה.
אה ועוד משהו.נחש מי אצלנו בבית במטבח ומי לא? ובן זוגי ספרדי (ממוצא סורי) ואני אשכנזייה.
צא,צא מהמערה החשוכה שאתה נמצא בה.
מאחלת לבן שלך שיתקבל ליחדה קרבית אם ירצה.ולא ינשור אחרי שבוע,שבועיים ויבוא לבכות לאבא שקשה לו.יקירתי - אני גאה בפרימטיביות שלי , למעשה אני כל כך גאה עליה עד כי אני מצהיר עליה בכל מקום.
זה שהבת שלך סחבה פה ושם זה ממש לא קשור לנושא עליו אני מדבר - בלי להשתחצן , אני שירתתי באחת היחידות הקרביות ביותר שיש בצה"ל ואני יודע היטב על מה אני מדבר , אני יודע היטב מהם אימוני קרב מגע קשים ומהו "קילר אינסטינקט" בעת לחץ ואין שום מצב בחיים שאני אסכן את חיי בני הצעיר על ידי התגייסות לשירות ביחידה מעורבת - רובכן אינן בנויות פיזית/נפשית למעמסה ואתן תסכנו את שאר החיילים אשר יאלצו לסכן את חייהם בכדי לקיים את הפוליטיקלי קורקטנ'ס המטורלל של הפמיניזם הטיפשי הזה.
אני אמרתי שאין לי שום בעיה אם תשארו במטבח או בכל מקום אחר שתבחרו - אני עניתי לגולש הקודם ששאר שאלה רטורית מבחינתו....כך שממש לא אכפת לי איפה תחכו העיקר שבני או כל קרבי אחר לא יסכן את חייו בכדי לקיים את השיוויוניות המסוכנת שלכן.
לא בכל נושא גברים ונשים שווים וכדאי שתפנימי זאת היטב.
הספינה "טיטאניק" טבעה בשנת 1912 ובעת הטביעה ננקטה עמדה שנשים וילדים יהיו הראשונים לאכלס את סירות ההצלה המעטות מאד יש לומר.
את מבינה "נשים וילדים לפני כולם" - אז תודי לאל שאת אישה ואל תסכני את מגיניך מעבר לנחוץ....הצאצאים שלי לא יסכנו עצמם בשל התפיסות הרדיקליות שלכן.
אין ספק שיש גברים ויש גברים - גם אצלי ביחידה היה אחוז נושרים גבוה אבל זה ממש לא משנה - מי שאמור לנשור נושר ואני לא אתן שיורידו את הסטנדרטים בכדי לעמוד בפוליטיקלי קורקטנ'ס שלכן....אתן אמורות לעמוד בדיוק באותו מינימום כח וכושר גופני נדרש ללא פרומיל של הנחה , אתן אמורות לנהל קרבות מגע מול לוחמים גברים ולנצח לפחות חלק מהם ומניסיוני הלא קטן בתחום אני מטיל בכך ספק רב שכן לרובכן המכריע אין "קילר אינסטינקט" על כל מה שנובע ממנו.מאחלת לבן שלך שיתקבל ליחדה קרבית אם ירצה.ולא ינשור אחרי שבוע,שבועיים ויבוא לבכות לאבא שקשה לו.
בתחום שלי אני עובדת עם המון גברים.ואני שמה לב במהלך השנים שהגברים לא חסונים וחזקים כפי שאתה חושב.רובם אפילו רזים מאד ונמוכים.
אחוזי הפציעות שם מזעזעיםפרימיטיבי וחשוך כמוך, עדין לא נתקלתי.
אז בוא אספר לך שחר יקירי משהו.הבת הקטנה שלי שירתה ביחדת קרקל.יחידה מעורבת.ומכל כך הרבה אנשים גם גברים וגם נשים היא נשארה עד הסוף.
ותאמין לי שהיא סחבה,גם סחבה.
כן, גם אצלנו ככה.אה ועוד משהו.נחש מי אצלנו בבית במטבח ומי לא? ובן זוגי ספרדי (ממוצא סורי) ואני אשכנזייה.
צא,צא מהמערה החשוכה שאתה נמצא בה.
כי אנו עסוקות בדברים יותר מענינים.אחוזי הפציעות שם מזעזעים
אם היא יצאה בלי בעיות קשות היא בת מזל.
כן, גם אצלנו ככה.
בימנו רוב האשכנזיות לא יודעות לבשל.
גם אנחנו.כי אנו עסוקות בדברים יותר מענינים.
בעלי טבח מקצועי.הוא פשוט מאד נהנה מזה.אני פחותגם אנחנו.
זה לא קטע של פמיניזם, אלו פשוט הכישורים שלכן בתחום.
חוסר יכולת להכין חביתה ראויה, אורז או פסטה. אפילו שזה לא הרבה זמן ולא קשה
אם זה היה גבוה בסדר העדיפות, היינו מתעקשים על זה, או בוחרים מלכתחילה אישה בשלנית.
אבל אצלי ואצל בעלך, זה נמוך בסדר העדיפויות.
אם עייפים אוכלים מה שיש, ואם לא, מכינים בעצמנו.
אם הוא טבח מקצועי, יש בכלל סיבה שתשרצי במטבח ותפריעי לו?בעלי טבח מקצועי.הוא פשוט מאד נהנה מזה.אני פחות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.