שמאלנות או רלביזם ?

שחר 676

Well-known member
"האדם הכי תבוסתני הוא רלביסט רגע אחרי שהחלה המלחמה. כל עולמו היא רגל מדינית ואסטרטגיית יציאה"

"האדם הכי לוחמני הוא רלביסט רגע אחרי שהפסקת האש נחתמה. כל עולמו הוא מלחמה עד הכדור האחרון אחרת זו תבוסה"

הסיבה ?

האידיאולוגיה שלו מסתכמת ב "ראה מה נתניהו עשה ואמץ מיד את הדעה ההפוכה" :)

גם צבועים , גם מגוחכים , גם כזבנים , גם טיפשים כמו נעל בית ובאומרי זאת אני מתנצל מראש בפני נעלי הבית באשר הם.

הבנתם אותי שמאלנים ?

דיברגנט חדש

Well-known member
"האדם הכי תבוסתני הוא רלביסט רגע אחרי שהחלה המלחמה. כל עולמו היא רגל מדינית ואסטרטגיית יציאה"

"האדם הכי לוחמני הוא רלביסט רגע אחרי שהפסקת האש נחתמה. כל עולמו הוא מלחמה עד הכדור האחרון אחרת זו תבוסה"

הסיבה ?

גם צבועים , גם מגוחכים , גם כזבנים , גם טיפשים כמו נעל בית ובאומרי זאת אני מתנצל מראש בפני נעלי הבית באשר הם.

הבנתם אותי שמאלנים ?
עכשיו ה0מולנים שעשו הפגנות, תוך שבירת הוראות פיקוד העורף, להפסקת הלחימה יתלוננו שהפסקנו את הלחימה ויגידו שנתניהו חלש.
אוי הצביעות ...

איציק5111

Well-known member
חלאתיות לשמה.

לא לחינם אני כל כך מתעב אותם
מיותר לשנוא, תנסו לשכנע.וכן את המלחמה בעזה היה להם מניות רבות בהפסקתה ואח"כ שאלו למה לא ניצחנו? הפגינו הפיצו שקרים בעולם כגון פושעי מלחמה ורוצחי תינוקות כתחביב?

אבל יש דברים שהאופוזיציה צודקת

evglev1

Well-known member
מנהל
מיותר לשנוא, תנסו לשכנע.וכן את המלחמה בעזה היה להם מניות רבות בהפסקתה ואח"כ שאלו למה לא ניצחנו? הפגינו הפיצו שקרים בעולם כגון פושעי מלחמה ורוצחי תינוקות כתחביב?

האופוזיציה בכנסת לא הפגינה במוצ"ש, המפגינים במוצ"ש הם חולרעות ואם היה פוגע בהם טיל זה היה צדק פואטי.

שחר 676

Well-known member

מיותר לשנוא ?

מה לעשות , איני יכול להמנע מכך.

מאד טבעי.

evglev1

Well-known member
מנהל

הסיבה ?

הבנתם אותי שמאלנים ?
אז אם ביבי יסכים לוועדת חקירה ממלכתית על אסון השבעה באוקטובר, האופוזיציה תתחיל להסביר מדוע צריך וועדה אחרת ממשלתית או לאומית או פריטטית ולא ממלכתית?

שחר 676

Well-known member
אז אם ביבי יסכים לוועדת חקירה ממלכתית על אסון השבעה באוקטובר, האופוזיציה תתחיל להסביר מדוע צריך וועדה אחרת ממשלתית או לאומית או פריטטית ולא ממלכתית?
תהיה בריא יבגני , איזה שאלות מגוחכות יש לך.

ברור שכן.

הרי אם נתניהו יסכים לפתע לוועדת חקירה ממלכתית זה רק כשהוא יאמין שהוא יקבל ממנה משפט צדק וזה לא יקרה כשהרכב בג"צ מוטה פוליטית שכן ברור לכולם שבג"צ הנוכחי הוא גוף פוליטי הפועל בשדה המשפט.

גוף שמפסיק את חקירת מבקר המדינה אשר סמכויותיו מעוגנות בחוק יסוד פועל בניגוד לחוק.

גוף שלא מאפשר לחקור את פרשת הפצרית שכבר זוהמה ונהרסה לחלוטין.

יש עוד דוגמאות אך קצרה היריעה.

יהיה יום קר בגיהנום ברגע בו נתניהו יסכים לוועדת חקירה ממלכתית אבל אם זה יקרה אז תהיה בטוח שהנסיבות השתנו לחלוטין ואז השמאל יתנגד לוועדת חקירה ממלכתית שהרי כל מה שנתניהו תומך , הם מתנגדים.

איציק5111

Well-known member

הסיבה ?

הבנתם אותי שמאלנים ?
וואיי ברוך הבא חזרת??

xyxy210

Well-known member
תודה רבה..

אני כותב מעט מאד לעומת העבר. קצת נמאס לי מהפורמט
חחחחחחחחחחחחחח
עכשו החלטת שאתה "תכתוב" אבל "מעט".

עכשו רק "קצת" נמאס לך מהפורמט.

הקצת ומעט הפכו להיות הצפה של זבל טהור.
כמו שאמרתי , אתה בן אדם אלים [פיזית] עם פה מלוכלך כשל מרוקאי [מזן פרסי] מצוי.

שחרק'ה חביבי. ברוך הבא בצל מציתי אשריך & COMPANY.

DANIAVNI

Well-known member

הסיבה ?

הבנתם אותי שמאלנים ?
כתבתי כבר שבמלחמה הזו לישראל ולנתניהו תפקיד משני לחלוטין .
מי שקובע ויקבע לטוב ולרע זה טראמפ.
כרגע נתניהו יכול לחזור להעיד במשפטו בדרך המובילה למקום שיתאים לו.

איציק5111

Well-known member
כתבתי כבר שבמלחמה הזו לישראל ולנתניהו תפקיד משני לחלוטין .
מי שקובע ויקבע לטוב ולרע זה טראמפ.
כרגע נתניהו יכול לחזור להעיד במשפטו בדרך המובילה למקום שיתאים לו.
אתה מעודד טרור נגד יהודים, אתה מלכלך על הדת היהודית, אתה לא מבין שהאדמה הזאתי בכל ישראל היא יהודית.

תספר לנו מאיפה העלו אותך לפה?

חנן44

Well-known member

הסיבה ?

הבנתם אותי שמאלנים ?
קודם כל לכל מלחמה שאתה יוצא אליה ביודעין צריכה להיות אסטרטגית יציאה, זה צריך להיות ברור לכל אדם בר דעת שהוא לא בבון ביביסט. וברור שאחרי שמטרות המלחמה הוצגו בתקשורת עי השופר הראשי אז כל תוצאה אחרת היא תבוסה.

קבצים מצורפים

• HFWEIYFWkAAP1fG.jpg
    HFWEIYFWkAAP1fG.jpg
    KB 69.7 · צפיות: 4

שחר 676

Well-known member
קודם כל לכל מלחמה שאתה יוצא אליה ביודעין צריכה להיות אסטרטגית יציאה, זה צריך להיות ברור לכל אדם בר דעת שהוא לא בבון ביביסט. וברור שאחרי שמטרות המלחמה הוצגו בתקשורת עי השופר הראשי אז כל תוצאה אחרת היא תבוסה.
תקשיב חושם.

תאר לעצמך שתי נשים אשר מותקפות מינית על ידי אנס.

מה עדיף , לשכב על הקרקע עם רגליים מפושקות או להלחם כנגדו כאילו אין מחר ?

אתה שם לב עד כמה אתה טיפש ?

1ספי11

Well-known member
תקשיב חושם.

תאר לעצמך שתי נשים אשר מותקפות מינית על ידי אנס.

מה עדיף , לשכב על הקרקע עם רגליים מפושקות או להלחם כנגדו כאילו אין מחר ?

אתה שם לב עד כמה אתה טיפש ?
אולי תנסה לקשור את הפנטזיות שלך למשהו שנאמר כאן?

1ספי11

Well-known member
עילג ופתטי שכמותך.

כל כולך דמורליזציה , מלנכוליה וחוסר חכמת חיים.

אפילו אלוהים לא יצליח לעזור לך.

עד כדי כך אתה חולה.
רחמים על הטמטום הביביסטי שכל מה שנשאר לו זה התקפה פתטית על האחרים.

למעלה