שלשום הייתי עם שליו הקטן במעבדת שינ

שלשום הייתי עם שליו הקטן במעבדת שינ

שלשום הייתי עם שליו במעבדת שינה, אחרי שעבר ניתוח אחד המסכן, של פוליפים, הם חזרו לו.. הוא מפחד מרופאים בצורה מדהימה ולא מוכן שחלוק לבן יתקרב אליו, יש לכם עצות איך כדאי לשכנע אותו שבסך הכל הם לטובתו.?? שבת שלום אפרת אמא של שליו.

רותי ע

New member
בן כמה שליו ?

לעידן היתה גם טראומה מרופאים אחרי שהיה מאושפז בגיל שנה וחצי כמה ימים בבית חולים. אפילו להחליף חיתול היה מסובך. וזה עבר עם הזמן.

שליו בן שנתיים ורבע...

תודה על תוגבתך... הוא עבר ניתוח לפני חתי שנה, אבל היום פשוט יותר קשה הוא יותר מבין ויותר מודע למה שעושים לו... אפרת אמא של שליו

יעל של 4

New member
אצל איזה רופא הוא עבר את הניתוח ?

באיזה בית חולים ? אני מבינה שהוא עשה את זה בגיל שנה וחצי ? אצלי שקד בת שנה וארבעה חודשים ועברנו גם מעבדת שינה על מנת לדעת את דחיפות הניתוח, נאמר לי ע"י הרופא שאם יש לה הפסקות נשימה בלילה חייבים לנתח עכשיו אפילו לפני גיל שנה וחצי ואם אין אפשר להמתין קצת. אנחנו כרגע בהמתנה לתוצאות המעבדת שינה. כששאלתי את הרופא אם זה חוזר הוא אמר שלא תמיד זה חוזר. ואני כבר שומעת על מקרה שלני שזה חזר. יעל

תשובה

בוקט טוב לך.. שליו עבר את הניתוח בבית חולים הדסה עין כרם וניתח אותו ד"ר אברהם עם השגחה של פרופ' המחלקה. באותו ניתוח הרכיבו לו גם כפתורים והיתה לו ציסטה בגרון. לצערי מאז עברה חצי שנה בערך והפוליפים חזרו עם שקדים גדולים אני מאוד מקווה שהוא לא יצטרך ניתוח חוזר כי הפעם זה יהיה לי מאוד קשה קל וחור בשבילו... גם לי אמרו שזה יכול לחזור אבל זה מקרה נדיר שהם חוזרים אחרי חצי שנה. שיהיה לנו בהצלחה ורק בריאות אפרת

אפרת של שליו, שאלה לי אליך../images/Emo53.gif

בטח תוכלי להאיר את עיני עם הנסיון שצברת בנושא, אני אמא לגיא בן שנתיים וחודש ומזה כשלושה חודשים גיא נושם בפה פתוח בנשימות כבדות, ובמעט נחירות אני אפילו מבחינה לפעמים במעין הפסקת נשימה קצרה מאוד וחרחור מוזר, אני חייבת לציין שגיא סובל מנזל כמעט תמידית לכן חשבתי שהסיבה לנשימה מהפה נובעת מגודש באף, רופא הילדים של גיא חושב שאין בעיה אבל לדבריו אם המצב לא משתפר לפנות לרופא א.א. גרון אשמח מאוד לשמוע איך אצלכם החלה הבעיה, מתי ואיך איבחנו? תודה מראש. רוית

למעלה