GrandPrix2006
New member
שלישיית "הגשש החיוור" שרו פעם:
מלחמות ישנן בשפע וצרות פה - לא חסר אז בין טיל לבין רקטה תן לתפוס רילקס בצל אז תן, תן... תן לשים ת'ראש על דיונה תן למוזות קצת לרעום תן לנוח על כל שעל תן את הכבוד לצה"ל
נועמוש היקר, ברכות על שחרורך מצה"ל. אחרי 3 שנים ארוכות ארוכות אתה בטח מבין שצרות הלכת לחפש ושצריך היית להתחתן ועם זה יסכימו כל חיילי הפורום (ואני בינהם
), אבל זה סוף סוף נגמר! אני זוכר את שרשור הגיוס שלך (למרות שלא הייתי בכלל בפורום אז
) ואת זה שפתחת לי שרשור גיוס (לפני שנתיים ו-3 חודשים) ואת השרשור שחני פתחה אחרי שהיא ביקרה אותך והביאה לך פיצה |נוסטלגיה
| ואפילו על הרב"ט פתחו לך שרשור והנה עכשיו סוף כל סוף הגיע שרשור השחרור (וואו, אתה ממש זץ
). אני רוצה לאחל לך המווווווווווווון הצלחה בעולם האזרחות. תמצא לך עבודה, תעשה פסיכומטרי, סע לחו"ל ותשתדל לשרוץ כמה שפחות בסולסיק. אנשים שיכלו להיות היום מדעני אטום בזבזו שם את חייהם בשיחות ארוכות וחסרות טעם על שוודיה באירוויזיון, מי יהיה המרואיין השבועי הבא, ומה קרה לתפוזינה. אל תיתן לזה לקרות לך
. אמנם אתה רק יוצא לחפש"ש אבל במדינה הזאת אי אפשר לדעת מה יקרה מחר ולכן זה מגיע כבר עכשיו. אני מאושר כמעט כמוך מזה שאתה משתחרר ובאותו זמן שונא ומתעב אותך על זה שאתה בחוץ ואני עמוק עמוק בבוץ הצה"לי. אני יודע שלא היה קל ושהיו כמה רגעי משבר אבל כל הכבוד ששרדת! ונסיים בברכת שרהל'ה שרון את נתן דטנר עם שיפוץ קל: הפרחים לצה"ל
והמדים לבקו"ם
אלעד.
מלחמות ישנן בשפע וצרות פה - לא חסר אז בין טיל לבין רקטה תן לתפוס רילקס בצל אז תן, תן... תן לשים ת'ראש על דיונה תן למוזות קצת לרעום תן לנוח על כל שעל תן את הכבוד לצה"ל