שלישיית "הגשש החיוור" שרו פעם:

GrandPrix2006

New member
שלישיית "הגשש החיוור" שרו פעם:

מלחמות ישנן בשפע וצרות פה - לא חסר אז בין טיל לבין רקטה תן לתפוס רילקס בצל אז תן, תן... תן לשים ת'ראש על דיונה תן למוזות קצת לרעום תן לנוח על כל שעל תן את הכבוד לצה"ל
נועמוש היקר, ברכות על שחרורך מצה"ל. אחרי 3 שנים ארוכות ארוכות אתה בטח מבין שצרות הלכת לחפש ושצריך היית להתחתן ועם זה יסכימו כל חיילי הפורום (ואני בינהם
), אבל זה סוף סוף נגמר! אני זוכר את שרשור הגיוס שלך (למרות שלא הייתי בכלל בפורום אז
) ואת זה שפתחת לי שרשור גיוס (לפני שנתיים ו-3 חודשים) ואת השרשור שחני פתחה אחרי שהיא ביקרה אותך והביאה לך פיצה |נוסטלגיה
| ואפילו על הרב"ט פתחו לך שרשור והנה עכשיו סוף כל סוף הגיע שרשור השחרור (וואו, אתה ממש זץ
). אני רוצה לאחל לך המווווווווווווון הצלחה בעולם האזרחות. תמצא לך עבודה, תעשה פסיכומטרי, סע לחו"ל ותשתדל לשרוץ כמה שפחות בסולסיק. אנשים שיכלו להיות היום מדעני אטום בזבזו שם את חייהם בשיחות ארוכות וחסרות טעם על שוודיה באירוויזיון, מי יהיה המרואיין השבועי הבא, ומה קרה לתפוזינה. אל תיתן לזה לקרות לך
. אמנם אתה רק יוצא לחפש"ש אבל במדינה הזאת אי אפשר לדעת מה יקרה מחר ולכן זה מגיע כבר עכשיו. אני מאושר כמעט כמוך מזה שאתה משתחרר ובאותו זמן שונא ומתעב אותך על זה שאתה בחוץ ואני עמוק עמוק בבוץ הצה"לי. אני יודע שלא היה קל ושהיו כמה רגעי משבר אבל כל הכבוד ששרדת! ונסיים בברכת שרהל'ה שרון את נתן דטנר עם שיפוץ קל: הפרחים לצה"ל
והמדים לבקו"ם
אלעד.

PrincessCaro

New member
וואו!!! נועמוש!!!! מזל טובבבבבבבבבב

כמה זמן חפש"ש??????????????????????????????????????????????? לי יש עוד.....שנה, ארבעה חודשים ו23 יום

../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo140.gifנועמווווש

לרגל שחרורך מצה"ל, ושתהנה כמה שיותר מהעתיד שלך כאזרח ושתצליח כמובן בכל.

E u r o b o y

New member
הו, מזל טוב!../images/Emo195.gif../images/Emo128.gif

צעיר שכמוני רק מייחל להגיע לאיפה שאתה נמצא עכשיו... (דצמבר 08 - לאאאאאאאאאאאאאאא
) אני מאחל לך המון
באזרחות, אני ממש שמח בשבילך ששרדת את זה! וכמובן, איך אפשר שרשור שקשור לצבא, בלי להקדיש לחתן השמחה (או העצב - תלוי אם הוא מתגייס או משתחרר
) את בלגיה 87' (ולא, אני לא אקדיש לו את "חושב עליה", הוא נחרש מספיק במטבחי צה"ל
). נועם, אתה חופשי!

../images/Emo49.gifנועם../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

שלא כמו התמהוני שפתח את השרשור, אני באמת זוכר את ימי שירותך הראשונים בצבא- וואו באמת כבר עברו 3 שנים
כל הכבוד לך על זה ששרדת את כל השיט שעוברים בצבא, והמון הצלחה באזרחות

Flendy

New member
ממממממממממממזל טוב!

יו אני זוכר שהתגייסת!!! |פלוגטג| תעשה חיים !! עכשיו אתה משוחרר ועכשיו יהיה לך כיף ותוכל לצחוק על האנשים האחרים שטוחנים בצבא כמו שכל אזרח דנדש רשאי לעשות! איזה קטן!

Lirronia

New member
הו../images/Emo70.gif ../images/Emo49.gif נועמוש../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif -

נועמוש, אני זוכרת שרק לפני כמה חודשים דיברנו על כך שאתה משתחרר בקרוב, וטענתי שהשחרור יגיע מהר מאוד (כמו שאמרתי אז- גם הודות לתקופת האירוויזיון שגרמה לזמן לחלוף מבלי שנשים לב). אז סוף סוף זה קורה
אני מאחלת לך קודם כל שבחופשת השחרור תשאר בבית. לאחר השחרור, אני מקווה שיהיה באפשרותך לעשות ככל העולה על רוחך, ושתמצא תחום עיסוק שמעניין אותך, אבל כמובן- אין צורך למהר יותר מדי
. וכמובן- המון
.

רז 1978

New member
מזל טוב אזרח יקר !

הרבה ברכות ומזל טוב לרגל שיחרורך מצה"ל הרבה הצלחה בחיים האזרחים. ושתצליח בכל אשר תפנה.

הוהו... נועמושששש../images/Emo24.gif

אני זוכרת שרק התגייסת!! את החששות בהתחלה, הלבטים ואפילו את המיקום המדהים שבו שרתת- פלמחים כמובן!! הרי גמני שרתתי תקוםה קצרה שם, בחיל האויר כמובן, עד שנפתח קורס מפענחות תצ"א ומיד עברתי להדריכו. אווו נועמוש... איזה ילד גדול אתה כבר, זייהו!! יוצא לחיים האזרחיים. מאחלת לך שתמצא עבודה מספקת, אהבה גדולה והמון כסףףףףףףףףףףףףףףףף.. (אני תמיד ריאלית). כיף!! נשיקות מיכלי. אהההה ואנל'א מצליחה להוסיף אייקונים. סורי:(

מזל טוב נועמוש לרגל השחרור ../images/Emo13.gif

בהצלחה בחייך האזרחיים. עכשיו לפחות לא תצטרך לברוח ממשטרה צבאית

Mega OhCHA

New member
סוף סוף - יאללה - התגעגעתי.....

.... עכשיו רואים אותך יותר , מזל טוב מאמי שלי. אהבה ונשיקות

נטלייי

New member
נועמוש

המון המון מזל טוב לרגל שיחרורך. אני מקווה שזה אומר שנראה אותך יותר
. תהנה מהחפש"ש כמה שיותר, ושיהיה לך המון הצלחה בהמשך הדרך

Eurogirl

New member
נועמושמושמושששששששש ../images/Emo24.gif

וואו, נראה לי כאילו רק אתמול היינו יחד בצ'אט ודיברת על כמה שאתה מבואס מזה שאתה הולך להתגייס... קלישאה - אבל השנים באמת עוברות בקצב רצחני!!!
אבל...עכשיו תוכל להמשיך הכל מאיפה שהפסקת. אז אמנם מלא דברים השתנו מאז, מהימים המאושרים בהם אני, אתה ועדי נסענו לבאר שבע אל הלידן, שידרנו איתו ברדיו יורו ושמענו איומי, או מאז שבאנו אלייך, אכלנו פיצה יורו וראינו פאקינג אמאל, אבל אני מניחה שתתעדכן מהר. חוצמזה, עכשיו כשסיימת עם הצבא הזה שסבלת בו דיי והותר ותוכל להגשים את כל חלומותייך!
אני מקווה שתצליח להגשים כל אחד ואחד מהם. מקדישה לך את כל שירי Caramell (וואו, זה באמת פאסה), לזכר הימים הטובים
.

danduni

New member
או! שרשור דמוי-מומולדת../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

טוב, זה כנראה הדבר הכי קרוב ליום הולדת שאנחנו נקבל בזמן הקרוב
. אז בכל מקרה, נועמושון
, אני ממש שמח בשבילך שסיימת את הצבא, ואני זוכר עד כמה כל הזמן היית מבואס (גם במפגש הראשון, במפגש-ב"ש, לדעתי) מזה שאתה שם.. אז הנה, עכשיו אתה כבר לא שם!!!
אני מקווה שעכשיו תוכל להגשים את כל מה שרצית לעשות בלי המדים בבגדיך הטבעיים והאזרחיים
, אך עם זאת תהנה קצת לפני ובזמן כל התוכניות שלך ותשלים את כל שעות הכייף שהיית אמור לקבל כשאתה שם (מישהו אמר "כשאתה כאן" של נינט?
). אולי גם עכשיו נזכה לראות אותך במפגשים גדולים, אם יהיו וגם בפורום!
אני אקדיש לך את השיר שדנה אינטרנשיונל בצעה לו קאבר באירוויזיון בישראל, והשיר בהחלט משקף את המצב
Free
מזל טווווווווווווווווווב
.

Eurogirl

New member
אוי, הברכה של דנדוני הזכירה לי

עכשיו תוכל לחזור להיות הדוגמן הרשמי של פוקס!

emili3

New member
../images/Emo24.gifקולולולולולולו

נועמושמוש! מזל טוב על השחרור! איזה כיף-עכשיו תהיה אזרח מן המניין, ותוכל:לישון כמה שאתה רוצה, לנסוע לחו"ל, לעבוד, ללמוד ולעשות חיים! אז יופי לך

mikko1

New member
נועם נועם נועם....

וואו, זהו..., סוף סוף הגיע היום שכל כך ייחלת להגעתו... אמנם הכרנו רק אחרי שכבר הפכת תקליט, אבל תמיד הזדהיתי עם מה שעברת שם בצבא. כל שיחות הצבא שהיו לנו, תמיד הזכירו לי את מה שאני בעצמי עברתי בתקופה הזו. שיהיה לך הרבה הרבה בהצלחה באזרחות, תנוח קצת, תיסע לטייל, תכבוש את העולם ותדע שהחיים האמיתיים מתחילים רק עכשיו. בטח האזרחות נשמעת לך פתאום קצת מפחידה ומאיימת, אבל תדע שהיא הרבה יותר נחמדה והרבה יותר מאתגרת. בקיצור, נועם... בעוד שבועיים ה-
תזרח, ואתה תהפוך לאזרח. מעכשיו יום ראשון יהיה יום יפה, ולא תצטרך להכין למפקדים שלך קפה (אני לא יודע אם אי פעם הכנת להם קפה, אבל זה סתם חרוז...). בקיצור, הרבה הרבה הצלחה, ותמיד תזכור שמ"ס פלמ"חים היה המ"ס הכי טוב EVER.

למעלה