שלט הדמיית תחנת ההגנה על-פי בקשה

מצב
הנושא נעול.

שהועלתה כאן בפורום, מס' פעמים, ע"י מס' משתתפים שונים. קשה להגיע לקרבה לשלט וגם מסוכן אבל עשיתי זאת למען המתעניינים בתחנה יפה זו: צילום: אביתר רייטר.

ותחנת ראשון-לציון מערב !!!

שהועלתה כאן בפורום, מס' פעמים, ע"י מס' משתתפים שונים. קשה להגיע לקרבה לשלט וגם מסוכן אבל עשיתי זאת למען המתעניינים בתחנה יפה זו: צילום: אביתר רייטר.
מקור: אתר האינטרנט של רכבת-ישראל. שימו לב לדמיון עם תחנת ראש-העין צפון.

omer landau

New member
איזה יופי../images/Emo51.gif עיצוב ממש מעניין

מקור: אתר האינטרנט של רכבת-ישראל. שימו לב לדמיון עם תחנת ראש-העין צפון.
איזה יופי
עיצוב ממש מעניין
תודה על התמונות נראית כמו תחנה ממש יפה זהו שמתי לב ישר שהיא דומה לראש העין צפון ושילוב כזה של ההגנה גם מאוד יפה
תודה אביה נ.ב-***אתה בא מחר לסיור???

כן, ככל הנראה עם ציפי.

איזה יופי
עיצוב ממש מעניין
תודה על התמונות נראית כמו תחנה ממש יפה זהו שמתי לב ישר שהיא דומה לראש העין צפון ושילוב כזה של ההגנה גם מאוד יפה
תודה אביה נ.ב-***אתה בא מחר לסיור???
כן, ככל הנראה עם ציפי.

6.6.06... סתם צוחק

ידוע לך מתי היא מתוכננת להיפתח?
6.6.06... סתם צוחק
ושלושת ה-שש-ים הנותנים את התאריך ששה ביוני 2006, הם גם שלושת ה-6 בסמנו של השטן (666). אבל צחוק, צחוק, התאריך המתוכנן לא כל כך רחוק מזה. אי שם ב-2007, אם אני זוכר נכון את תכנית החומש של רכבת ישראל.

luckydude

Active member
התחנה הכי חשובה ברשל"צ בעתיד(הרחוק)

איפה תמוקם ראשון לציון מערב?
האם זאת התחנה שתהיה במחלף משה דיין (בכביש איילון דרום)?
תהיה תחנת רשל"צ מרכז בסמוך לתחנה מרכזית ליד מחלף גן רווה על קו החיבור ראשונים-משה דיין\איילון דרום (החיבור הצפוני יותר, מאיזושהיא סיבה שלא מובנת לי מתוככננים שני קווים מראשונים לקו איילון דרום, אחד דרומי יותר דרך כביש 431 ואחד צפוני יותר דרך מחלף גן רווה והלאה לאורך שדרות יצחק רבין).

איליה.

New member
למה שני חיבורים?

תהיה תחנת רשל"צ מרכז בסמוך לתחנה מרכזית ליד מחלף גן רווה על קו החיבור ראשונים-משה דיין\איילון דרום (החיבור הצפוני יותר, מאיזושהיא סיבה שלא מובנת לי מתוככננים שני קווים מראשונים לקו איילון דרום, אחד דרומי יותר דרך כביש 431 ואחד צפוני יותר דרך מחלף גן רווה והלאה לאורך שדרות יצחק רבין).
למה שני חיבורים?
זה מצוין אם המסילה תונח לאורך שד' יצחק רבין, ואז תהיה תחנה ממש ליד התחנה המרכזית! אבל האם שד' רבין הוא כביש מספיק רחב בשביל זה? לדעתי לא. למרות שאפשר להקריב חלק מהשטחים הירוקים שלאורך הכביש, ואז יהיה מקום למסילה. בכל אופן חשבתי שהתכנון הוא שהמסילה תונח לאורך כביש 431 העתידי. האם ידוע לך ממקור מהימן שמתוכננים שני חיבורים בו-זמנית? זה לא נשמע לי הגיוני.

luckydude

Active member
בבקשה

למה שני חיבורים?
זה מצוין אם המסילה תונח לאורך שד' יצחק רבין, ואז תהיה תחנה ממש ליד התחנה המרכזית! אבל האם שד' רבין הוא כביש מספיק רחב בשביל זה? לדעתי לא. למרות שאפשר להקריב חלק מהשטחים הירוקים שלאורך הכביש, ואז יהיה מקום למסילה. בכל אופן חשבתי שהתכנון הוא שהמסילה תונח לאורך כביש 431 העתידי. האם ידוע לך ממקור מהימן שמתוכננים שני חיבורים בו-זמנית? זה לא נשמע לי הגיוני.
בבקשה
מתוך תוכנית המתאר. הקו הדרומי מתחבא מתחת לקווים הכתומים. כמו שאמרתי זה גם לי לא מובן אבל עובדה. ד"א מרכז תחבורה אזורי בעיגול השחור. לילה טוב!

שימו לב לכתבה הבאה:

שימו לב לכתבה הבאה:
http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArt.jhtml?itemNo=402748&sw=%F8%EB%E1%FA רק חבל שהאוטובוס לא היה קיים בכלל בשנים 47 ו- 48 ומדובר בטעות קשה בכתבה !!!!!!!!!! זה פורד F8 שנבנה בתחילת שנות ה- 50 ומעולם לא שירת בקווים לגשר !!! ממש עצוב שממציאים הסטוריה שלא היתה. דני הגדול מאוד כעס על כך !

מצב
הנושא נעול.
למעלה