שלחתי מסר.. בבקשה עזרתך

מלחמת שוורים

ערב טוב לריב זוהי בחירה כי תמיד אפשר גם אחרת.. שניכם ילדותיים בבסיס ואין לכם בעיה להגזים ולאבד פורפורציות.. כבר נפגשתם בגיגולים קודמים וגם שם לא הסתדרתם.. בבסיס אתם לא כוחניים.. אבל רגישות יתר וצד ילדותי ופחד להרגיש תחושת קורבן וניצול הם המניעים לתגובות שלכם נראה שבשלב מסוים אתם מאבדים פופורציות אני לא בטוחה שאתם תמיד מודעים וזוכרים את הסיבות והמניעים לוויכוחים.. נראה שהרבה פעמים האכזבה איש מרעהו מגיעה מציפיות גבוהות מישהו ממכם הרגיש שהוא נתן את נשמתו השקיע הרבה בקשר והתוצאות לא בדיוק עונות על הציפוית.. ממליצה לכם לפנות לייעוץ זוגי על מנת שתבינו מה הצרכים הפנימים של השני בברכה
נילי רווה

elli123123

New member
המשך. אם אפשר בבקשה את תשובתו של רמי בנוסף.

אנחנו זוג שמדבר על הכל.. שוקלים יעוץ.. אך לא נוכל לפתור בינינו? בלי טיפול? תודה מראש

מסר

כנראה לא שמתי לב להודעה זו... זה לשון המסר ששלחתי לך : עדכני אותי שקיבלת את ההודעה הפעם . איננו נותן תשובות במסר,לכן יש 2 אפשרויות או לשאול בפורום או לצור איתי קשר טלפוני,וזה עדיף כי בעייה כזו לא ניתנת לפתרון בכמה שורות. אלא,אני צריך להסביר לך למה זה קורה(רוחנית),ואז מה ניתן לעשות כדי לחזור לחיי אושר,זה דרש זמן והתעמקות,ולא רק כמה שורות . תודה רמי ובנוסף אומר שרק ייעוץ מקצועי יוכל להובילאותכם לטוב,הרי ,בלי טיפול מה ימנע מכם להשתנות ולשנות את המצב ?הרי זה לא קרה בעבר ...כל אדם זקוק לעזרה,לפעמים,וזה בסדר גמור לבקש .

הבהרה

אני נותן ייעוץ זוגי,בו מסביר מקור הבעייה(רוחנית),ואז ניתן לגשת לכילים לפתרונות. צופה בזמנים מה כדאי לעשות ומתי כדי לפתור את הבעייה אחת ולתמיד . אולי דברי איתי ובעל אוכל להסביר טוב יותר,לענות לשאלות(ללא תשלום) לגבי הייעוץ.

למעלה