שלוש ארבע ולעבודה

michal@gal

Active member
מנהל
יש כאן שתי בעיות שונות

בבקבוק היא אוכלת כמויות גדולות מדי. יתכן ולא נתנו לה את הבקבוק בצורה הנכונה ולכן היא אכלה יותר ממה שהייתה רעבה. בהנקה, ההנקות ארוכות מדי, ונראה כאילו יש בעייה בתפיסה.

טלוי

New member
כפי שכתבתי לך על בקבוק פיטמה מס 1

אני, חמותי, בת דודתי נתנו למאי בבקבוק ואותו דבר על כמות 160 מ"ל בערך...ואת האמת מאי מתלוננת הרבה... פשוט שהיא ערנית יש התלננות....

lilolilo2

New member
איך עובדים עד 4 וממשיכים להניק

אמנם עוד חודש אבל צריכה להתכונן נפשית אני יעבוד עד 4 איך אפשר להמשיך להניק? אוכל לשאוב בעבודה במשך חצי שעה בלבד.(פעמים , שכל פעם רבע שעה) זה לא יכסה את הארוחות לזמן שאני לא בבית. אני אמורה לשאוב גם בערב???

d i n o l e

New member
אני חזרתי לעבודה מ 7:00 עד 16:00

(מגיעה הביתה בעצם 16:30) כשהגור היה בן 5 חודשים בהתחלה שאבתי 3 פעמים ביום בעבודה (כל פעם 10-15 דקות) וכשהתחילו המוצקים לתפוס ירדתי בהנקות. את יכולה לנסות לשאוב 3 פעמים 10 דקות (תראי איך הולך לך) או לשאוב פעמים בעבודה ולהוסיף שאיבה אחת בבית. תנסי גם לארגן מעכשיו סטוק קפוא שישמש במקרי חירום כדי שאם יהיה יום חלש בשאיבות אז זה יכסה עלייך (ובימים שתצליחי לשאוב יותר ממה שצריך פשוט תקפיאי לסטוק הקפוא בתור גיבוי לפעמים אחרות) ולהתפלל שהגוזל יחבב מוצקים ותוכלי לרדת בכמות השאיבות. בן כמה הוא יהיה?

את יכולה לשאוב גם בבית

אני שאבתי בבוקר (השתדלתי לפני ההנקה, אבל זה לא תמיד יצא כך), עוד פעמיים בעבודה ולפעמים כשלא הספיק הוספתי גם אחת בערב. אם יש לך עוד חודש, את יכולה להתחיל לשאוב עכשיו כדי לצבור חלב קפוא שישמש אותך אם לא תצליחי לשאוב מספיק. אני לא הייתי שואבת מצטיינת, אבל הצלחתי להחזיק כך 3 חודשים. יש פה נשים ששאבו ועדיין שואבות כשנה. כשאת בבית ובסופי שבוע, את יכולה להמשיך להניק כרגיל. יש בשאלות הנפוצות ובמאמרי הפורום הרבה מידע וטיפים לשאיבה. כדאי לקרוא

מיני3

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהתחלתי לעבוד בשבוע שעבר פעמיים בשבוע

בימים האלה אני משאירה את יובל במשפחתון עם בקבוק חלב שאוב. היא לא מסכימה לאכול אותו במשך שעות, היא פשוט צמה ומחכה לי. היום השארתי לה גם מנת פרי שגם אותה היא לא סיימה. (אכלה כמה כפיות בודדות). כשאני באה היא נראית לי עצובה כזאת ואומללה. ממש קשה לי עם זה... היום כמעט בכיתי כשראיתי אותה. (הרמתי אותה היא נתנה לי חצי חיוך והניחה את הראש שלה על הכתף שלי) בלילות היא גם התחילה לעשות סקנדלים, אני שמה אותה במיטה ואיך שאני יוצאת מהחדר היא פורצת בבכי קורע לב. (דבר שלא היה לפני שיצאתי לעבודה). בסוף אני לוקחת אותה איתי למיטה והיא נרדמת מצוין. (גם דבר שהיא לא מכירה - מעולם היא לא ישנה ביחד איתי). התחילו לי כל מיני יסורי מצפון שהיא לא מוכנה לכך שאני אצא לעבוד עכשיו ואני צריכה להמשיך להיות איתה בבית. (מהעבודה הזאת לא יוצא לי רווח כלכלי, רציתי לצאת בשביל להתאוורר קצת, אבל מה שיוצא בפועל זה שכל היום אני חושבת עליה, וכשאני מגיעה אליה לגן אני בטוחה שאני עושה טעות...) בסביבה הקרובה חלק אומרים לי להמשיך עם העבודה וחלק מייעצים לי להיות איתה עוד קצת, מה אני צריכה לעשות? (הלב מושך לכיוון של להישאר בבית...) איך יוצאים לעבוד בלי יסורי מצפון?

michal@gal

Active member
מנהל
בהתחלה יש קשיי הסתגלות

לך קשה להיות בלעדיה ולה קשה להיות בלעדייך. עוד מעט היא תתרגל למשפחתון, ותפסיק להיות עצובה כשהיא הולכת לשם כי היא תהנה משינוי האוירה מדי פעם. גם את תתרגלי לעבודה, תהני מהתאווררות ויסורי המצפון קצת ידעכו (הם אף פעם לא נעלמים, לא משנה מה עושים).

שביתת רעב../images/Emo7.gif אובדת עצות

חזרתי היום לעבודה , מזה 3 ימים אני מנסה להרגיל את דותן (בן 3 וחצי חודשים) לשגרת יומו החדשה עם סבתא. כאמור אני מניקה - הנקה מלאה ומשאירה לחמותי חלב שאוב. דותן סרבן בקבוק ולא מוכן לאכול שלא מהציצי! ולכן בשלושה ימים האחרונים הוא לא אוכל מהשעה 7:00 בבוקר ועד השעה 13:30 - ולי נקרע הלב! ניסינו מס' סוגי בקבוקים ופטמות ושום דבר לא עוזר! הוא ממשיך בסירובו. אני מקווה שישבר בקרוב ויקח בקבוק, כי אני ליבי כבר שבור. משהי חוותה זאת ויש לה הצעות???

michal@gal

Active member
מנהל
חוויתי, ואין לי ממש הצעות קונסטרוקטיביות

אצלנו לקח שבוע עד שהסכים לקחת בקבוק מהמטפלת. אם אני זוכרת נכון, המקסימום זמן שסירבו לקחת בקבוק היה שבועיים, ואחר כך התרגלו.

למעלה