שלושה צעירים הורדו ממטוס עקב הפרת-סדר ונעצרו, בעוד מעורבת רביעית שהציתה את הפרת הסדר הורשתה להמשיך בדרכה...

certified.woke

Well-known member
שילמדו לקח לא לדבר ערבית בקול רם ועוד במטוס צפוף , יש יהודים שרגישים לזה מסיבות מובנות.
גם בחו"ל בחלק מהמקומות ישראלים חוששים לדבר עברית בקול רם מהחש ש"פרו פלסטינים" יפגעו בהם , מה לעשות אנחנו במנצב מילחמה עם הערבים ותומכיהם האנטישמיים.
עדיף שיהודים כה רגישים ישארו בבית...הרי הכולירה לבטח תשמע ערבית גם בפרנקפורט (יעד הטיסה)...

הפרבולה1

Well-known member
עדיף שיהודים כה רגישים ישארו בבית...הרי הכולירה לבטח תשמע ערבית גם בפרנקפורט (יעד הטיסה)...

יש לצפות שהיא לא תדבר עברית בקול רם בפרנקפורט , אבל בבית שלה ( מטוס ישראלי ) היא לא רוצה לשמוע ערבית בקול רם מסיבות מובנות. בשביל זה הקמנו מדינה יהודית ציונית ( עם רוב יהודי ! ) כדי שלא נחשוש מכל מיני אנטישמיים בבית שלנו .

certified.woke

Well-known member
יש לצפות שהיא לא תדבר עברית בקול רם בפרנקפורט , אבל בבית שלה ( מטוס ישראלי ) היא לא רוצה לשמוע ערבית בקול רם מסיבות מובנות. בשביל זה הקמנו מדינה יהודית ציונית ( עם רוב יהודי ! ) כדי שלא נחשוש מכל מיני אנטישמיים בבית שלנו .
מטוס ישראלי (ככל שמדובר בכלל בחברת תעופה ישראלית, כל חברת תעופה עשויה לטוס לפרנקפורט) אינו הבית שלה, אלא כלי תחבורה גרידא...

nothing but the truth

Well-known member

וואו.. לאן הגעת.....

הסוגיה כאן זה לא אם דיבר ערבית, אלא אם עשה שיחת ווטסאפ בזמן שהטלפון צריך להיות במצב טיסה ואז אסור לו בכלל לשוחח.
לא מכיר שום חוק שאוסר על מישהו לדבר ערבית (ואני מכיר גם יהודים ממוצע עיראקי שלעתים מעדיפים לדבר ביניהם ערבית).

המטוס בכלל לא ישראלי (חברה גרמנית).
גם לי לא תמיד בא טוב באוזן לשמוע ערבית, אבל אני ממש לא חושב שיש לי זכות לדרוש מערבים לא לדבר בשפתם, בדיוק כפי שאין לי זכות לבקש מאנשים שהגיעו מבריה"מ לשעבר לא לדבר רוסית. זה ממש לא רלוונטי מה זה מעורר אצלי (או אצל כל אחד אחר).

פולגאר

Well-known member
וואו.. לאן הגעת.....

הסוגיה כאן זה לא אם דיבר ערבית, אלא אם עשה שיחת ווטסאפ בזמן שהטלפון צריך להיות במצב טיסה ואז אסור לו בכלל לשוחח.
לא מכיר שום חוק שאוסר על מישהו לדבר ערבית (ואני מכיר גם יהודים ממוצע עיראקי שלעתים מעדיפים לדבר ביניהם ערבית).
לא, זה גם וגם.
ברגע ששומעים על מה שקרה במונטנגרו, ישנו החשש שהם מתכננים פיגוע.
אם זה בווטסאפ, זה עוד יותר גרוע, כי ייתכן שהם מקבלים הוראות ...
המטוס בכלל לא ישראלי (חברה גרמנית).
היעד הוא ישראל, פחות משנה איזו חברה תעופה זאת.
גם לי לא תמיד בא טוב באוזן לשמוע ערבית, אבל אני ממש לא חושב שיש לי זכות לדרוש מערבים לא לדבר בשפתם, בדיוק כפי שאין לי זכות לבקש מאנשים שהגיעו מבריה"מ לשעבר לא לדבר רוסית. זה ממש לא רלוונטי מה זה מעורר אצלי (או אצל כל אחד אחר).
אל תשווה, אתה לא מפחד שדוברי רוסית יתכננו להתנקש בך.

נערך לאחרונה ב:

nothing but the truth

Well-known member
לא, זה גם וגם.
ברגע ששומעים על מה שקרה במונטנגרו, ישנו החשש שהם מתכננים פיגוע.
אם זה בווטסאפ, זה עוד יותר גרוע, כי ייתכן שהם מקבלים הוראות ...

מאוד נחמד, אבל זה ממש לא רלוונטי.
אם אין חוק / נוהל האוסר על אנשים לדבר בשפה מסוימת - זכותם לשוחח בה , גם אם זה לא טוב לך באוזן. חוץ מזה שדי אידיוטי להעביר הוראות לפיגוע שכולם שומעים (ולא חסרים יהודים שמבינים ערבית) - אבל זה לא שייך.
אם יש לך חששות לגבי תוכן השיחה, אתה מוזמן ללמוד ערבית.

היעד הוא ישראל, פחות משנה איזהו חברה תעופה זאת.

דברי היו בתגובה לפרבולה שטען שהמטוס ישראלי. אז המטוס לא ישראלי, והיעד לדעתי היה פרנקפורט.

אל תשווה, אתה לא מפחד שדוברי רוסית יתכננו להתנקש בך.

החששות הסוביקטייבים שלי או שלך אינם רלוונטים.
מדובר באזרחים ישראלים.

מצידי לשלול לערבים אזרחות
מצידי לשלול מהם דרכון
מצידי להניח אותם בקרקעית הים התיכון

מה שאני חושב על ערבים לא שייך לעניין. כרגע הם אזרחים, ואני לא מכיר אף חוק שאוסר עליהם לדבר בשפתם. אז עד שאין דבר כזה - זה ממש לא מעניין אף אחד איזה רגש זה גורם לך. תדאג להצביע למפלגה שמתכוונת לעשות את אחת מהפעולות שציינתי מעלה.

פולגאר

Well-known member
מאוד נחמד, אבל זה ממש לא רלוונטי.
אז אתה נוקט בשיטה ההזויה של פקודות ירי, שעד שלא יורים עליך, אל תירה?
אם אין חוק / נוהל האוסר על אנשים לדבר בשפה מסוימת - זכותם לשוחח בה , גם אם זה לא טוב לך באוזן. חוץ מזה שדי אידיוטי להעביר הוראות לפיגוע שכולם שומעים (ולא חסרים יהודים שמבינים ערבית) - אבל זה לא שייך.
הם יכולים גם לדבר בקודים.
אם יש לך חששות לגבי תוכן השיחה, אתה מוזמן ללמוד ערבית.
הם לא |טמבל|-ים, הם מבינים את הרגישות ואם עושים דווקא, זבשם!
בנוסף ופחות קשור לרגישות, כשם שאתה לא יכול להסתובב בכפרים שלהם ולדבר בעברית ועוד בקול רם, אין כל סיבה שהכביש לא יהיה דו סיטרי.
דברי היו בתגובה לפרבולה שטען שהמטוס ישראלי. אז המטוס לא ישראלי, והיעד לדעתי היה פרנקפורט.
כניסה או יציאה מישראל לא קריטי.
החששות הסוביקטייבים שלי או שלך אינם רלוונטים.
מאוד רלוונטים, אנחנו לא מכונות, הרגש יוצא החוצה ואם אין להם שכל, שיישאו בתוצאות.
מדובר באזרחים ישראלים.

מצידי לשלול לערבים אזרחות
מצידי לשלול מהם דרכון
מצידי להניח אותם בקרקעית הים התיכון

מה שאני חושב על ערבים לא שייך לעניין. כרגע הם אזרחים, ואני לא מכיר אף חוק שאוסר עליהם לדבר בשפתם. אז עד שאין דבר כזה - זה ממש לא מעניין אף אחד איזה רגש זה גורם לך. תדאג להצביע למפלגה שמתכוונת לעשות את אחת מהפעולות שציינתי מעלה.

'כשטיפש זורק אבן לתוך בור - לא יוכלו כל החכמים להוציאה'

קשה לשנות סטטוס קוו כש-|טמבל| איפשר זאת בעבר, אפשר לראות את זה גם בניסיון גיוס החרדים.

nothing but the truth

Well-known member
אז אתה נוקט בשיטה ההזויה של פקודות ירי, שעד שלא יורים עליך, אל תירה?

הם יכולים גם לדבר בקודים.

הם לא |טמבל|-ים, הם מבינים את הרגישות ואם עושים דווקא, זבשם!
בנוסף ופחות קשור לרגישות, כשם שאתה לא יכול להסתובב בכפרים שלהם ולדבר בעברית ועוד בקול רם, אין כל סיבה שהכביש לא יהיה דו סיטרי.

כניסה או יציאה מישראל לא קריטי.

מאוד רלוונטים, אנחנו לא מכונות, הרגש יוצא החוצה ואם אין להם שכל, שיישאו בתוצאות.

'כשטיפש זורק אבן לתוך בור - לא יוכלו כל החכמים להוציאה'

קשה לשנות סטטוס קוו כש-|טמבל| איפשר זאת בעבר, אפשר לראות את זה גם בניסיון גיוס החרדים.

ההבדל ביננו שאתה מערב את הרגשות שלך ואני לא.
אני לא "אוהב" ערבים יותר ממך.

נסה להתרכז ולהשיב לעניין - האם יש חוק שאוסר על אנשים לדבר בערבית? אני לא מכיר כזה. ואם אין, כל המגילה שלך חסרת משמעות. אי אפשר לדרוש ממישהו לא לדבר בשפתו.
It's that simple
אפשר להחליט שאוסרים על אנשים לדבר באופן כללי, או לשוחח בקול רם, אבל לא לאסור לשוחח בערבית (בפרט במטוס שהוא שייך לחברה גרמנית).

ה"רגישות" שלך או של כל אחד אחר פשוט לא רלוונטית, גם אם הם עושים דווקא.

מי שחושש , שיטוס באל על - שם חלק מהנוסעים הם בכלל לא נוסעים אלא אנשי אבטחה סמויים.

אם מי מהם דיבר בזמן שהטלפון היה צריך להיות במצב טיסה, ועוד הגדיל לעשות ותקף שוטר - הוא צריך להענש. זה לא שייך לשפה בה דיבר, ואני גם לא מאמין שאותה נוסעת כינתה אותם בשם "ערבי מסריח". לדעתי הם מחרטטים, כנראה שעברו על הנהלים (ולדבר בערבית זו לא עבירה).

פולגאר

Well-known member
ההבדל ביננו שאתה מערב את הרגשות שלך ואני לא.
אני לא "אוהב" ערבים יותר ממך.

נסה להתרכז ולהשיב לעניין - האם יש חוק שאוסר על אנשים לדבר בערבית? אני לא מכיר כזה. ואם אין, כל המגילה שלך חסרת משמעות. אי אפשר לדרוש ממישהו לא לדבר בשפתו.
בישראל אין חוק האוסר באופן גורף על הסתובבות בחצי גוף ערום, האם לא היית נעצר, אם היית במטוס מוריד חולצה סתם כי חם לך?
It's that simple
אפשר להחליט שאוסרים על אנשים לדבר באופן כללי, או לשוחח בקול רם, אבל לא לאסור לשוחח בערבית (בפרט במטוס שהוא שייך לחברה גרמנית).
השייכות של חברת התעופה לא משנה את העובדה שרוב מוחלט של הנוסעים הם ישראלים.
ה"רגישות" שלך או של כל אחד אחר פשוט לא רלוונטית, גם אם הם עושים דווקא.
יש קודים חברתיים, כמו לדוג' הורדת החוצה שהבאתי כדוגמא מעלה.
מי שחושש , שיטוס באל על - שם חלק מהנוסעים הם בכלל לא נוסעים אלא אנשי אבטחה סמויים.
להוריד אפשרויות טיסה רק בגלל שאיזו חבורת דווקאים מחליטה לעשות פרובוקציה?
אם מי מהם דיבר בזמן שהטלפון היה צריך להיות במצב טיסה, ועוד הגדיל לעשות ותקף שוטר - הוא צריך להענש. זה לא שייך לשפה בה דיבר, ואני גם לא מאמין שאותה נוסעת כינתה אותם בשם "ערבי מסריח". לדעתי הם מחרטטים, כנראה שעברו על הנהלים (ולדבר בערבית זו לא עבירה).
כל מילה שיוצא לערבי מהפה, קח בערבון מוגבל.

nothing but the truth

Well-known member
בישראל אין חוק האוסר באופן גורף על הסתובבות בחצי גוף ערום, האם לא היית נעצר, אם היית במטוס מוריד חולצה סתם כי חם לך?

לחברות תעופה יש נהלים לגבי לבוש.
אני לא מכיר אפילו בחברת תעופה ישראלית, לא כל שכן חברת תעופה גרמנית נהלים לגבי השפה בה מדברים הנוסעים. קח בחשבון שאם יהיו נהלים כאלה בחברות זרות, מאוד ייתכן שהם יאסרו גם על דיבור בשפה העברית.

השייכות של חברת התעופה לא משנה את העובדה שרוב מוחלט של הנוסעים הם ישראלים.

א. השייכות של חברת התעופה מאוד משנה - כי היא זו שקובעת את הנהלים (אתה לא חייב להשתמש בשירותיה).
ב. בישראל 20% מהישראלים הם ערבים ישראלים, כאשר החוק נותן לשפה שלהם מעמד מיוחד, בין אם אתה אוהב את זה ובין אם לא.

יש קודים חברתיים, כמו לדוג' הורדת החוצה שהבאתי כדוגמא מעלה.

אני לא מכיר קוד חברתי שאומר שלאדם אסור לדבר בשפת אמו.

להוריד אפשרויות טיסה רק בגלל שאיזו חבורת דווקאים מחליטה לעשות פרובוקציה?

לבחור בחברת תעופה בה תרגיש יותר בטוח אם אתה חושש מפיגועים. אתה יכול גם לבחור לטוס בחברה זרה, ולקוות שמי שדובר ערבית אינו מתכנון פיגוע כפי שאתה חושש. הבחירה היא שלך.

כל מילה שיוצא לערבי מהפה, קח בערבון מוגבל.

מאוד ייתכן שהם משקרים, אבל הם יכולים לשקר גם בעברית.

בשורה התחתונה - לא הצלחת להביא שום נימוק / טיעון ענייני שתומך בעמדה שלך.

פולגאר

Well-known member
לחברות תעופה יש נהלים לגבי לבוש.
אני לא מכיר אפילו בחברת תעופה ישראלית, לא כל שכן חברת תעופה גרמנית נהלים לגבי השפה בה מדברים הנוסעים. קח בחשבון שאם יהיו נהלים כאלה בחברות זרות, מאוד ייתכן שהם יאסרו גם על דיבור בשפה העברית.
יש גם קוד דיבור, לכן כשאתה רואה |טי-וי|, אתה נידרש לאוזניות.
א. השייכות של חברת התעופה מאוד משנה - כי היא זו שקובעת את הנהלים (אתה לא חייב להשתמש בשירותיה).
ב. בישראל 20% מהישראלים הם ערבים ישראלים, כאשר החוק נותן לשפה שלהם מעמד מיוחד, בין אם אתה אוהב את זה ובין אם לא.
כל עוד זה לא נעשה בצורה פרובוקטיבית.
אני לא מכיר קוד חברתי שאומר שלאדם אסור לדבר בשפת אמו.
באמת? כשאתה מארח אורחים מחו"ל, האם תדבר עם זה שיושב לידך בשפת אימך או בשפה שכולם יבינו?
לבחור בחברת תעופה בה תרגיש יותר בטוח אם אתה חושש מפיגועים. אתה יכול גם לבחור לטוס בחברה זרה, ולקוות שמי שדובר ערבית אינו מתכנון פיגוע כפי שאתה חושש. הבחירה היא שלך.
עצוב, שאתה לא מבין את האבסורד.
מאוד ייתכן שהם משקרים, אבל הם יכולים לשקר גם בעברית.
אתפלא אם לא.
בשורה התחתונה - לא הצלחת להביא שום נימוק / טיעון ענייני שתומך בעמדה שלך.
בשורה תחתונה - גם מבלי להתייחס לשפה, לא צריכים לדבר במטוס בקול רם ובמיוחד כשידוע רגישות הנוסעים לשפה.

nothing but the truth

Well-known member
יש גם קוד דיבור, לכן כשאתה רואה |טי-וי|, אתה נידרש לאוזניות.

וזה כפי שאמרתי מתייחס לעוצמת הדיבור לא לשפה. אפשר להחליט שלא מדברים בקול רם ללא קשר לשפה.

כל עוד זה לא נעשה בצורה פרובוקטיבית.

איזה סעיף בחוק בדיוק מתייחס לפרובוקציה ומגדיר בכלל מה היא? אתה מוזמן לחפש היכן זה כתוב בחוק הלאום , ולא תמצא.

באמת? כשאתה מארח אורחים מחו"ל, האם תדבר עם זה שיושב לידך בשפת אימך או בשפה שכולם יבינו?

בשדה תעופה ובמטוסים שעושים טיסות בינלאומיות במידה מסוימת כולם אורחים. ושוב, מדובר בחברת טיסה גרמנית. אז הישראלים דוברי עברית הם אורחים שם בדיוק כמו ישראלים דוברי ערבית.

עצוב, שאתה לא מבין את האבסורד.

נשמע כמו משהו שאומרים כאשר לא מצליחים להשיב לטיעון.

אתפלא אם לא.

עם זה לא התווכחתי.

בשורה תחתונה - גם מבלי להתייחס לשפה, לא צריכים לדבר במטוס בקול רם ובמיוחד כשידוע רגישות הנוסעים לשפה.

את עניין עוצמת הקול ציינתי. לגבי רגישות הנוסעים - אין לך שום זכות לדרוש, לכל היותר אתה יכול לבקש (רצוי בנימוס), ולא חייבים להיענות לבקשתך.
זה גם לא בהכרח שעושים "דווקא". לאנשים יותר נוח לדבר בשפה הראשונה שלהם.

פולגאר

Well-known member
וזה כפי שאמרתי מתייחס לעוצמת הדיבור לא לשפה. אפשר להחליט שלא מדברים בקול רם ללא קשר לשפה.
אפשר, אולם הם כן דיברו.
איזה סעיף בחוק בדיוק מתייחס לפרובוקציה ומגדיר בכלל מה היא? אתה מוזמן לחפש היכן זה כתוב בחוק הלאום , ולא תמצא.
מן הסתם באותו מקום שיש קוד לדיבור חזק, לבוש וכד', אולי לא באופן ישיר אלא באופן עקיף.
בשדה תעופה ובמטוסים שעושים טיסות בינלאומיות במידה מסוימת כולם אורחים. ושוב, מדובר בחברת טיסה גרמנית. אז הישראלים דוברי עברית הם אורחים שם בדיוק כמו ישראלים דוברי ערבית.
עדיין יש משמעות לרוב מי ששם.
אם המטוס יהיה ברובו חרדים, ידאגו שהוא יהיה כשר למהדרין.
חוץ מזה, סתם הכנסתי את המילה 'אורחים', זה תקף לכל מפגש, כשאתה נימצא בחברה עם מישהו שלא מדבר את שפת אימך, אתה תדבר בשפה שכולם יבינו.
נשמע כמו משהו שאומרים כאשר לא מצליחים להשיב לטיעון.
קודים חברתיים.
עם זה לא התווכחתי.
לפחות, זה :-):
את עניין עוצמת הקול ציינתי. לגבי רגישות הנוסעים - אין לך שום זכות לדרוש, לכל היותר אתה יכול לבקש (רצוי בנימוס), ולא חייבים להיענות לבקשתך.
זה גם לא בהכרח שעושים "דווקא". לאנשים יותר נוח לדבר בשפה הראשונה שלהם.
יופי, גם לאנשים יותר נוח ללכת בעירום, אולם הם צריכים להתחשב בזולת.

nothing but the truth

Well-known member
אפשר, אולם הם כן דיברו.

אז שוב, זה לא קשור לשפה.

מן הסתם באותו מקום שיש קוד לדיבור חזק, לבוש וכד', אולי לא באופן ישיר אלא באופן עקיף.

לא באופן ישיר ולא באופן עקיף ולא בשום אופן. אתה סתם מנפיץ. אתה מוזמן לצטט את הנוהל שטוען את זה.

עדיין יש משמעות לרוב מי ששם.
אם המטוס יהיה ברובו חרדים, ידאגו שהוא יהיה כשר למהדרין.
חוץ מזה, סתם הכנסתי את המילה 'אורחים', זה תקף לכל מפגש, כשאתה נימצא בחברה עם מישהו שלא מדבר את שפת אימך, אתה תדבר בשפה שכולם יבינו.

שום משמעות. בדיוק כמו שיצא לי להיות גם בטיסות פנים בכל מיני מדינות שהיו בהן ישראלים והם היו מיעוט. הם דברו ביניהם עברית. נראה לך שהם יעברו לאנגלית רק כי האנשים אחרים במטוס לא מבינים מה הם אומרים?
יופי, גם לאנשים יותר נוח ללכת בעירום, אולם הם צריכים להתחשב בזולת.

לגבי הסתובבות בעירום בפרסיה יש חוקים, ולגבי קודי לבוש בטיסה יש נהלים. לא כל שכן לגבי שפת דיבור. אני ממש לא חייב לשוחח בטיסה בשפה שכולם יבינו אותי וזה גם לא עניינם מה אני אומר. ואם מישהו מדבר עם הילד הקטן שלו שלא יודע אנגלית מספיק טוב?

כל ההתפתלות שלך (שתסלח לי, אבל כבר הפכה להיות ממש מגוחכת) , נובעת מזה שערבים לא באים לך בטוב בעין. אני מודה שגם לי לא, רק שאצלי זה לא משבש את קו המחשבה.

והקטע שאתה לא מבין שנפלת בדיוק במלכודת של אותם ערבים. הם (או מי שתומך בהם) מנסה לדחוף את הנרטיב שעצרו אותם או הורידו אותם מהמטוס בגלל שדברו ערבית - כי אז זה באמת הופך את המקרה לבעייתי.

כוכבית מצויה

Well-known member

למרות החשד לתקיפת שוטרים בנתב"ג: שלושת החשודים שוחררו למעצר בית...​

Common asterisk, כידוע, במהלך אינטראקציה כלשהי עם משטרה, אחד האישומים ה"מודבק" אוטומטית למעורב בה הוא "תקיפת שוטר".
עצם העובדה שיש לך דופק יציב ואתה נושם עצמונית הופך אותך eligible לאישום ב"תקיפת שוטר"...ולפעמים אפילו זה לא נחוץ ל- eligibility.
המשטרה דרשה תשעה ימים, נוסף על היממה בה היו כלואים לשווא...יש לה תמיד זמן.
השופטת סברה אחרת והעדיפה חלופה למעצר, היות ואין לדעתה ביכולת השלושה "לזהם" חקירה...ככל שהמשטרה בכלל תהיה מעונינת לטרוח לחקור ולהגיע לברור האמת...אך הטיסה לחופשה ודמי כרטיס הטיסה, דמי ההתאכסנות בחו"ל והבלויים שהוזמנו מבעוד מועד - ירדו כולם לטמיון...בגלל כולירה אחת...
שים לב שגם לדברי השופטת החומר הנאסף מצביע על עילה למעצר.
אבל למה לבלבל אותך עם עובדות?

כוכבית מצויה

Well-known member

certified.woke

Well-known member
אכן הקדמה ראויה למה שבא אחריה בפוסט שלך.

לא, זו אמירה מפורשת שיש עילה למעצר. אם לא היתה עילה אז גם לא היה מעצר בית.
לא נכון!
שופט(ת), בנגוד ל- Commoners, אינו תקוף טרוף גזעני ותר אחר חלופות מעצר ככל שנתן.
אני משוכנע כי גם עוד עשרה ימים לא תדלה המשטרה מידע נוסף בנוגע לארוע, אז מה הטעם במעצר כה ממושך...

כוכבית מצויה

Well-known member
לא נכון!
שופט(ת), בנגוד ל- Commoners, אינו תקוף טרוף גזעני ותר אחר חלופות מעצר ככל שנתן.
אני משוכנע כי גם עוד עשרה ימים לא תדלה המשטרה מידע נוסף בנוגע לארוע, אז מה הטעם במעצר כה ממושך...
השופטת הורתה על מעצר בית ולכן ברור שלדעתה יש עילה למעצר.
גם מעצר בית הינו מעצר.
ההחלטה אם יש עילה למעצר מבוססת על המידע שיש עד עכשיו, מה שיאסף או לא יאסף לא קשור לשאלה האם בנקודת הזמן הנוכחית היתה עילה למעצר או לא.

certified.woke

Well-known member
השופטת הורתה על מעצר בית ולכן ברור שלדעתה יש עילה למעצר.
גם מעצר בית הינו מעצר.
ההחלטה אם יש עילה למעצר מבוססת על המידע שיש עד עכשיו, מה שיאסף או לא יאסף לא קשור לשאלה האם בנקודת הזמן הנוכחית היתה עילה למעצר או לא.
מעצר בית אינו אלא הגבלת תנועה, אך עדיף עשרת מונים על שינה עם פשפשים תשע יממות שהיא עונש עוד בטרם הוכח אישום כלשהו.
אין חשש להימלטות לשטחים הכבושים או לחו"ל, פשוט מפני שמרכז חייהם כאן, הם נולדו כאן ו- they are here to stay.
תיאום עמדות?
הצקה לכולירה?
ההמור שלי - זה יגמר בלא-כלום.
זה היה קינטור שאין לשאתו כאשר מצית האש, יהודי חם, שלא דבק בו מאום, חמק מכל סנקציה ומבלה כעת באירופה...שישבור רגל...

הפרקליטות תלחץ עליהם שיודו ב"דבר מה"...רק כדי לא לאבד פנים לגמרי...

למעלה