Henry0
Well-known member
פעם מישהוא סיפר לי,אבל לשרדינגר והיזנברג ואחרים אין הקלטות שבה הם נואמים נאומים בגרמנית , להיטלר יש.
שגרמנית אפשר גם לכתוב.
ואת איינשטיין יכול היתה גם לשמוע,
ואפילו כשדיבר אנגלית, זה היה עם מבטע גרמני כבד.
פעם מישהוא סיפר לי,אבל לשרדינגר והיזנברג ואחרים אין הקלטות שבה הם נואמים נאומים בגרמנית , להיטלר יש.
פעם מישהוא סיפר לי,
שגרמנית אפשר גם לכתוב.
ואת איינשטיין יכול היתה גם לשמוע,
ואפילו כשדיבר אנגלית, זה היה עם מבטע גרמני כבד.
נסה להתרכז בנושא:יש הבדל בטון אם אתה מדבר בגרמנית או במבטא גרמני על תורת היחסות , לבין אם אתה נואם נאום צעקני לאומני עם הרבה הסתה נגד היהודים.
נסה להתרכז בנושא:
לא דיברת על טון המיוחד להיטלר,
אלא על דיבור בגרמנית.
אם יש לך עוד תרוצים שלא לעניין,
אל תהסס.
...ומה, אם במקרה חירום, יהיה הכרח לפנות המטוס בחפזון והצוות יצעק בהתרגשות בלשון אִמּוׂ, raus, schnell?דיבור בגרמנית מזכיר את היטלר ולא את אזינברג או בטאובן, ולכן לניצולי שואה דיבור בגרמנית מעורר בהם צמרמורת. כך יש כאלו שדיבור בקול רם בערבית מזכיר להם את נאסארללה סינאוור ....
ומה עם המוסיקאים הגרמנים ודוברי הגרמנית?גרמנית מזכירה לכל אדם את מה שהוא קרוב אליו.
להרבה אנשים גרמנית מזכירה את:
הפילוסופים קאנט, שופנהאואר, ניטשה, היידגר, לייבניץ' ...
המשוררים גתה, שילר, היינרך, ברכט, הסה...
הפיזיקאים פלאנק, הייזנברג, שרדינגר, בורן, רנטגן, קירכהוף, קפלר, אוהם...
למה שתנסה להבין ניצולי שואה?ומה עם המוסיקאים הגרמנים ודוברי הגרמנית?
באך, בטהובן, ברהמס, מקס ברוך, מנדלסון, שומן, הנדל, ובר, שוברט, הינדמית, טלמן, מוצרט, מהלר, בוקסטהודה...
נכון ולנאצי כמוך קשה להבין ממה ניצולי שואה עושים עיניין? סה"כ גרמנית שפתם של היטלר אייכמן והנאצים?גרמנית מזכירה לכל אדם את מה שהוא קרוב אליו.
להרבה אנשים גרמנית מזכירה את:
הפילוסופים קאנט, שופנהאואר, ניטשה, היידגר, לייבניץ' ...
המשוררים גתה, שילר, היינרך, ברכט, הסה...
הפיזיקאים פלאנק, הייזנברג, שרדינגר, בורן, רנטגן, קירכהוף, קפלר, אוהם...
אתה שקרן, חתיכת מלוכלך,כל מי שהיה במטוס אמר שהיא העירה להם בנימוס ולא בגלל השפה והם התפרעו. אבל שזה משרת את התעמולה הנאצית שלך אתה משקר וממציא..זה לא מצדיק את הסערה שחוללה הנוסעת.
אין שום ראיה כי הצעיר התכוון לצלם מישהו במטוס.
הוא לבטח קבל שיחת וידיאו שיזם אחד ממכריו, ואפליקציית WhatsApp אצלו פתחה את המצלמה.
זה שהוא דיבר ערבית לא אמור לרגש מישהו.
ערבית נשמעת תמיד ברחוב...יותר ברשויות מקומיות בגליל...ואולי פחות בתל-אביב, אבל זה לא אמור להחריד איש.
האם פליטי המשטר הקומוניסטי בארץ נחרדים מדבור ברוסית?
והעיקר - האפלייה.
את השלושה הורידו מן המטוס וקפחו את הטיול שלהם ואילו האגיטטורית הושארה במטוס והמשיכה בדרכה.
על המשטרה היה להוריד את כל הארבעה כאחד מן המטוס...לפחות לצורך ברור ראשוני של הפרת הסדר...ואולי אחר כך להחזיר למטוס מי שנמצא חף מעוון.
הדבר הכי מאוס בתורה, למקרה שאינך זוכר, הוא אבן ואבן, איפָה ואיפָה(*)...
(*) דברים כה יג-טז
אתה גזען אידיוט...אתה שקרן, חתיכת מלוכלך,כל מי שהיה במטוס אמר שהיא העירה להם בנימוס ולא בגלל השפה והם התפרעו. אבל שזה משרת את התעמולה הנאצית שלך אתה משקר וממציא..
ולגבי השפה, גם ניצולי השואה לא רצו לשמוע גרמנית, היית מכריח אותם?
אתה דפוק
נו, כנראה לא האגיטטורית האחראית לתקרית...אבל אם בנחושים עסקינן, אני מהמר כי היא בת פזורה מסוימת מאד...או קבוצה אתנית כזו...בואו ננחש מי מהמעורבים נשך שוטרים?
בוא תסביר לנו איך היא אחראית לכך שהעצורים נשכו שוטרים.נו, כנראה לא האגיטטורית האחראית לתקרית...אבל אם בנחושים עסקינן, אני מהמר כי היא בת פזורה מסוימת מאד...או קבוצה אתנית כזו...
את מיתממת בצורה דוחה.בוא תסביר לנו איך היא אחראית לכך שהעצורים נשכו שוטרים.
אני בספק אם האמירה "ערבי מסריח" הינה עילה להורדה מטיסה.את מיתממת בצורה דוחה.
האשה היא זו שגרמה לתקרית.
מן הראוי היה להוריד את כל הארבעה לברור, גם אם לא נשכה איש...
שדה תעופה ובמיוחד מטוס, בו אנשים יושבים בצפיפות עם זרים גמורים, בקרבה פיזית אשר בסיטואציה אחרת היתה נחשבת לפלישה מתגרה אל מרחבם הפרטי - הם סביבה מתוחה בה יש להפגין אפס סובלנות להפרת סדר.אני בספק אם האמירה "ערבי מסריח" הינה עילה להורדה מטיסה.
לעומת זאת נשיכת שוטר היא עילה להורדה מטיסה.
מבינה שגם צפית בכל האירוע כך שאתה יודע מהבדיוק קרה שם. וגם דיברת עם העצורים והם אמרו לך (בלי לשקר) איך הם היו מגיבים.שדה תעופה ובמיוחד מטוס, בו אנשים יושבים בצפיפות עם זרים גמורים, בקרבה פיזית אשר בסיטואציה אחרת היתה נחשבת לפלישה מתגרה אל מרחבם הפרטי - הם סביבה מתוחה בה יש להפגין אפס סובלנות להפרת סדר.
אנשים עולים למטוס כבר ב- stress מסויים...עקב המתנה ארוכה, תורים מזדחלים (ואם מדובר במעוטים - לפעמים גם אחרי תשאול "מחוספס")...ודאגה פן תחמנים העולים עם כבודת-יד מוגזמת, לא יותירו להם מקום לטרולי שלהם overhead.
הייתי מוריד בלא הסוס את כל המעורבים לברור.
הצעירים היו יורדים בלא התנגדות, לו הורדה גם האחראית לארוע.
שלושה הצעירים התמרמרו על האיפָה ואיפָה ולא משלו ברוחם, אך היה הכרח להוריד גם אותה, מחמת התגרותה.
שדה תעופה ומטוס - אינם סביבה רגילה.
מה לכל הרוחות אכפת היה לה, לחסרת-חיים זו, אם מישהו מדבר בשיחת וידיאו בערבית עם חבריו?!
שתשבור רגל בחופשתה, או תתקף קלקול קיבה מתיש...או יכוייס ארנקה, הנייד שלה ודרכונה ותבלה את חופשתה בהתרוצצויות להסדרת האובדנים...
נו, Common asterisk, אינך יכולה להחזיקני אחראי למה שאת מבינה.מבינה שגם צפית בכל האירוע כך שאתה יודע מהבדיוק קרה שם. וגם דיברת עם העצורים והם אמרו לך (בלי לשקר) איך הם היו מגיבים.
מבינה גם שלדעתך, בסיטואציות מסוימות, צריך לעצור את מי שלא עבר על החוק.
למרות החשד לתקיפת שוטרים בנתב"ג: שלושת החשודים שוחררו למעצר בית...
Common asterisk, כידוע, במהלך אינטראקציה כלשהי עם משטרה, אחד האישומים ה"מודבק" אוטומטית למעורב בה הוא "תקיפת שוטר".
עצם העובדה שיש לך דופק יציב ואתה נושם עצמונית הופך אותך eligible לאישום ב"תקיפת שוטר"...ולפעמים אפילו זה לא נחוץ ל- eligibility.
המשטרה דרשה תשעה ימים, נוסף על היממה בה היו כלואים לשווא...יש לה תמיד זמן.
השופטת סברה אחרת והעדיפה חלופה למעצר, היות ואין לדעתה ביכולת השלושה "לזהם" חקירה...ככל שהמשטרה בכלל תהיה מעונינת לטרוח לחקור ולהגיע לברור האמת...אך הטיסה לחופשה ודמי כרטיס הטיסה, דמי ההתאכסנות בחו"ל והבלויים שהוזמנו מבעוד מועד - ירדו כולם לטמיון...בגלל כולירה אחת...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.