שלומות

מצב
הנושא נעול.
שלומות ../images/Emo20.gif

שלומות

איך מגיעים לבית אליהו בת"א? <בהנחה שאני מגיעה מי-ם באוטובוס>

מעדיפה שלא

קו 27 של דן מגיע קרוב
וגם קווים 40 ו42. 27 יוצא מתחנה מרכזית תל-אביב, 40 ו42 עוברים ליד. את יכולה גם להגיע לרכבת מרכז. שלושת הקווים עוברים גם שם.
מעדיפה שלא
תחנה מרכזית ת"א זה מצוין לי. כמה זמן בערך? נקודות ציון בדרך? יש מצב ללכת ברגל?

אוהד11

New member
מתחנה מרכזית קוים 26, 28

מעדיפה שלא
תחנה מרכזית ת"א זה מצוין לי. כמה זמן בערך? נקודות ציון בדרך? יש מצב ללכת ברגל?
מתחנה מרכזית קוים 26, 28
קווים 26 (שדרות הר ציון ו- 28 מתוך התחנה המרכזית מגיעים עד פתח הבנין. קו 5 מתחנה מרכזית - התחנה הקרובה בשדרות רוטשילד פינת ברדיצ'בסקי ומשם ימינה למרמורק עד פינת אבן גבירול, והבנין ממול. אפשר גם לרדת בבית הבימה ולחזור אחורה לרחוב מרמורק. דרך צלחה

תודה רבה רבה

מתחנה מרכזית קוים 26, 28
קווים 26 (שדרות הר ציון ו- 28 מתוך התחנה המרכזית מגיעים עד פתח הבנין. קו 5 מתחנה מרכזית - התחנה הקרובה בשדרות רוטשילד פינת ברדיצ'בסקי ומשם ימינה למרמורק עד פינת אבן גבירול, והבנין ממול. אפשר גם לרדת בבית הבימה ולחזור אחורה לרחוב מרמורק. דרך צלחה
תודה רבה רבה
אני לא רוצה להסתבך יתר על המידה. אז נראה לי ש28 הכי מתאים <מתוך התחנה המרכזית נכון?> כמה זמן נסיעה בערך? נהגים מכירים את המקום?

alantan

New member
קו 28 הוא קו נורא לא תדיר

תודה רבה רבה
אני לא רוצה להסתבך יתר על המידה. אז נראה לי ש28 הכי מתאים <מתוך התחנה המרכזית נכון?> כמה זמן נסיעה בערך? נהגים מכירים את המקום?
ונוסע ב-05:30, 06:30, ומ-07:00 עד 16:00 כל שעה עגולה. אם קו 5 המצויין נראה לך רחוק מדי (זה ממש 4 דקות הליכה משם), אני ממליץ על קו 89 של אגד שעובר דרך התחנה המרכזית החדשה ברח' לוינסקי כל 15-20 ד' בערך. קו 89 גם נוסע בדרך די מהירה (דרך בגין ורח' קרליבך). בכל מקרה, בדרך כלל, הנסיעה היא של כרבע שעה, לא יותר.

תודה רבה!

ונוסע ב-05:30, 06:30, ומ-07:00 עד 16:00 כל שעה עגולה. אם קו 5 המצויין נראה לך רחוק מדי (זה ממש 4 דקות הליכה משם), אני ממליץ על קו 89 של אגד שעובר דרך התחנה המרכזית החדשה ברח' לוינסקי כל 15-20 ד' בערך. קו 89 גם נוסע בדרך די מהירה (דרך בגין ורח' קרליבך). בכל מקרה, בדרך כלל, הנסיעה היא של כרבע שעה, לא יותר.
תודה רבה!
5 לא נראה לי רחוק מידי הענין הוא שאני לא מכירה טוב את הרחובות מסביב ואני מעדיפה כמה שפחות סיבוכים.

alantan

New member
וכן, נהגים מכירים את המקום

תודה רבה רבה
וכן, נהגים מכירים את המקום
לקו 89 יש תחנה באבן גבירול 6.

ליילנד

New member
40, 42../images/Emo35.gif אתה בטוח../images/Emo35.gif

קו 27 של דן מגיע קרוב
וגם קווים 40 ו42. 27 יוצא מתחנה מרכזית תל-אביב, 40 ו42 עוברים ליד. את יכולה גם להגיע לרכבת מרכז. שלושת הקווים עוברים גם שם.
40, 42
אתה בטוח

כי אני ממש לא.

ליילנד

New member
../images/Emo45.gifנכון הם עוברים קרוב לשוק

את המידע לקחתי מהאתר של דן.
קווים 40 ו42 עוברים ממש ליד השוק הסיטונאי, שזה ממש קרוב לשם.
נכון הם עוברים קרוב לשוק
אבל זה מכיוון דרך פ"ת ועד בית אליהו זו חתיכת דרך ללכת. לא מומלץ

מצב
הנושא נעול.
למעלה