RighteousClaudia
New member
שלומות ../images/Emo20.gif
שלומות
איך מגיעים לבית אליהו בת"א? <בהנחה שאני מגיעה מי-ם באוטובוס>
שלומות
הופל'השלומות![]()
קו 27 של דן מגיע קרובת"א
אבן גבירול 2.
מעדיפה שלאקו 27 של דן מגיע קרוב
וגם קווים 40 ו42. 27 יוצא מתחנה מרכזית תל-אביב, 40 ו42 עוברים ליד. את יכולה גם להגיע לרכבת מרכז. שלושת הקווים עוברים גם שם.
מתחנה מרכזית קוים 26, 28מעדיפה שלא
תחנה מרכזית ת"א זה מצוין לי. כמה זמן בערך? נקודות ציון בדרך? יש מצב ללכת ברגל?
תודה רבה רבהמתחנה מרכזית קוים 26, 28
קווים 26 (שדרות הר ציון ו- 28 מתוך התחנה המרכזית מגיעים עד פתח הבנין. קו 5 מתחנה מרכזית - התחנה הקרובה בשדרות רוטשילד פינת ברדיצ'בסקי ומשם ימינה למרמורק עד פינת אבן גבירול, והבנין ממול. אפשר גם לרדת בבית הבימה ולחזור אחורה לרחוב מרמורק. דרך צלחה
קו 28 הוא קו נורא לא תדירתודה רבה רבה
אני לא רוצה להסתבך יתר על המידה. אז נראה לי ש28 הכי מתאים <מתוך התחנה המרכזית נכון?> כמה זמן נסיעה בערך? נהגים מכירים את המקום?
תודה רבה!קו 28 הוא קו נורא לא תדיר
ונוסע ב-05:30, 06:30, ומ-07:00 עד 16:00 כל שעה עגולה. אם קו 5 המצויין נראה לך רחוק מדי (זה ממש 4 דקות הליכה משם), אני ממליץ על קו 89 של אגד שעובר דרך התחנה המרכזית החדשה ברח' לוינסקי כל 15-20 ד' בערך. קו 89 גם נוסע בדרך די מהירה (דרך בגין ורח' קרליבך). בכל מקרה, בדרך כלל, הנסיעה היא של כרבע שעה, לא יותר.
וכן, נהגים מכירים את המקוםתודה רבה רבה
אני לא רוצה להסתבך יתר על המידה. אז נראה לי ש28 הכי מתאים <מתוך התחנה המרכזית נכון?> כמה זמן נסיעה בערך? נהגים מכירים את המקום?
40, 42קו 27 של דן מגיע קרוב
וגם קווים 40 ו42. 27 יוצא מתחנה מרכזית תל-אביב, 40 ו42 עוברים ליד. את יכולה גם להגיע לרכבת מרכז. שלושת הקווים עוברים גם שם.
את המידע לקחתי מהאתר של דן.40, 42אתה בטוח![]()
![]()
כי אני ממש לא.
את המידע לקחתי מהאתר של דן.
קווים 40 ו42 עוברים ממש ליד השוק הסיטונאי, שזה ממש קרוב לשם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.