שלומות

nooooop

New member
שלומות ../images/Emo13.gif

כן כן, היום איבדתי את בתולי.... אני וחברתי התחלנו לשכב... גם היא היתה בתולה החדירה היתה קשה בהתחלה אחר"כ נכנס דיי טוב... רק יש בעיה אחת, היא בתולה.. עכשיו אממ... בדר"כ בתולות בפעם הראשונה נקרע להם הקרום... ויורד דם.. אבל דם לא ממש ירד... והיתה חדירה מלאה.... וקטן לא ממש יש לי :-\ קרוב ל-20... אין מצב שזה לא הגיע עד הקרום.... מה לדעתכם? יש בנות שלא יורד להם דם? יש חיה כזאת? חחח או שיש מצב שירד, אבל לא הגיע עד כדי מצב שיצא החוצה... על הקונדום בכל אופן, לא היה :-| מה דעתכם???

nooooop

New member
בדוק? מישהו יכול לאמת את זה?

או אולי להביא לי משהוא כתוב על זה באינטרנט?
חשוב לי מאוד לדעת תודה חמודים

Bassman

New member
לא תמיד יורד דם.

או שיורד דם אחרי ולא באותו זמן אבל מה זה משנה? כאילו, בגלל שהיא לא הייתה בתולה תרגיש יותר טוב? לפעמים עדיף לשחק ראש קטן. אה וכשאני אומר שלא יורד דם לפעמים- זה ממקור מוסמך

Butza

New member
לאמת?

אלוהים, הקטע הזה של הדם זה איזה משו שבנים נתקעו איתו... לא לכולן יורד דם זה לא עד כדי כך שכיח. לי למשל לא ירד, הנה אימות

Krishi

New member
ובפעם השלישית.. לא תמיד יורד דם..

לא תמיד קרום הבתולין נקרע על הפעם הראשונה.. לא תמיד יש קרום בתולין או לחילופין לא תמיד הוא בנוי בצורה כזאת שהוא יכול להיקרע (יש כמה סוגים)... ויש כאלה בנות שקרעו את הקרום עוד לפני זה (אל תשאל איך, אתה לא רוצה לדעת, או להתחיל לדאוג
)

Krishi

New member
בטוח בזה?

כמה אפשרויות: א. ויברטור/דילדו... ב. ישנם האומרים שגם בפעילות ספורטיבית הוא יכול להיקרע ג. שכבה עם מישהו כבר (שזה פותח הרבה תיבות פנדורה....)

Shusho

New member
ואם הקרום ממש צר

יש מצב שגם עם טמפון. אבל בד"כ טמפון לא גורם לקריעת קרום.

Krishi

New member
ואם לבחורה יש סטיה...

אז גם עם קישוא ומלפפון ובננה...

הקס

New member
הנה עוד כמה

ברכיבה על אופניים או ברכיבה על סוסים הרבה פעמים הכרום נקרע

הקס

New member
לגבי האיות

אני ראפר רוסי ועוד מקנדה אז מותר לי להשתמש באיות ודקדוק שגויים יש לי פתור

just almog

New member
חח מזה קשור לזה שאתה ראפר?

לא חייבים להזכיר את זה כל הודעה. o_O אוקי,אני לא אתקן אותך יותר..

הקס

New member
בגלל

שראפרים דיסלקטים עם הפרעות קשב ברובם הם לא יודעים לאיית הם כותבים PHAT במקום FAT.....צ....איזו בורות

למעלה