שלומות אנשים!!

me and just me

New member
שלומות אנשים!!

אני הילה, בת 16 מנס ציונה ואני מכורה! חחח גיליתי עכשיו שיש פורום רכבות הרים בתפוז ממש בפוקס... אתם באמת צריכים לפרסם אותו!! חזרתי לפני איזה חודש משבוע של פארקים באורלנדו, פלורידה. הדברים שם פשוט מטורפיםםםםםםםם (ידעתם שבSEA WORLD יש רכבת הרים מוטרפת עם מלא ברגים ולופים?! ואני לתומי חשבתי שיש שם רק דולפינים... חיחיחי) למי שיצא לבקר שם בטח יבין אותי.. אני אעלה כמה תמונות ממה שיש לי משם ואמממ זהו בערך.. רק רציתי להגיד שאני מצטרפת לפורום (הופה איזו הכרזה!!) חח ומקווה להשתלב :)

tamax

New member
כמובן!!!!

ה- Kraken
הרכבת הכי טובה שהייתי עליה!!!

me and just me

New member
צודק בהחלט!!!!!!!!

אחרי שהתייאשתי ממחסור ברכבות הרים בפארקים של דיסני הרכבת הזאת עשתה לי את כל הטיול....

ori 15

New member
אז את בעניין של אקסטרים אה?! ../images/Emo9.gif

רובנו כאן אוהבים את האקסטרים שבפארקים, כל פארקי ה-six flags בעיקר
למרות שיש כאן כמה שאוהבים יותר דיסני

me and just me

New member
כן, מאווווווווווווווווווווווווד

לא רצו לקחת אותי לסיקס פלגס בניו יורק :( אמרו לי שאורלנדו הספיק להם :( לא נורא פעם הבאה.... חחח אתם לא יודעים איזה סיוט זה להיות בכל המתקנים האלה בארה"ב המושקעים והחייתים האלה ואח"כ ללכת לסופרלנד זה פשוט מוות לא משפיעות כבר כל השטויות פה

ori 15

New member
כולם מתאהבים ב-kraken ../images/Emo13.gif

ובצדק!!...אכן רכבת מעולה
איזה עוד פארקים היית בטיול? ובכלל? ברוכה הבאה לפורום
מקווה שתהני ותשתלבי
באמת כל פרסום שמתבצע - לפחות באים איזה 3-4 חדשים אבל רובם עוזבים באמצע פתאום

me and just me

New member
אוףףףףף

אני אף פעם לא מצליחה לעלות תמונות
ויש לי המוווון אממממ הייתי באפקוט, אמ ג'י אמ, מג'יק קינגדום, פארק מים שנקרא טייפון לגון ובסי וורלד... חח זהו נראה לי... מישהו רוצה להציל אותי כדי שאני אעלה תמונות?

montu

New member
ברוכה הבאה!!!!

זה שהיית בדיסני וסי וורלד זה כבר טוב.. היית בסי וורלד על ה- journey to atlantis? או יותר חשוב- היית על ה- Mickey's philharmagic (סרט התלת מימד)ב- Magic kingdom? ללא ספק המתקן שהכי אהבתי כל הטיול! אפילו יותר מהקראקן! היית על זה?

אני חושב שזה עתה

הפכת את עצמך לחובב דיסני מושבע!
לאהוב את פילארמג'יק יותר מקרייקן אומר המון! (גם אני אהבתי את זה יותר מהרבה רכבות
)

montu

New member
כן גם אני חושב../images/Emo6.gif וגם

הפארק שהכי אהבתי היה המג'יק קינגדום.. ולחשוב שביום שנסענו לשם חשבתי שיהיה מעאפן (תעיפו אותי על זה מהפורום
) וה- Mickey's philharmagic היה פשוט מדהים אז היה קשה שלא לאהוב את זה. וגם מצאתי את הסרטון של זה!

me and just me

New member
חחחחחחחחח

בטח שהייתי בסרט התלת מימד, הוא פשוט ענקקקקקקקק דונלד שולט אני חייבת לציין... ומה זה הג'רני טו אטלנטיק?? אני לא זוכרת... ולמה אני לא מצליחה לעלות תמונות?!?! זה מראה לי שיש בעיה!

montu

New member
->

ה- journey to atlantis הוא ה- water coaster של סי וורלד. המתקן שבתמונה.. בקשר לתמונות, אולי הן מעל 250 kb

me and just me

New member
פאקקקקקקקקקקקקקקקק

זאת ב-ד-י-ו-ק התמונה שרציתי להעלות!!!!!!!!!!!! אותה זווית אותו הכלללללללללללללללל חחחח **בשוק** זהו עבר לי, וכן ברור שהייתי בזה... שעה של תור.. אבל שווה את זה בהחלטטטטטט במיוחד שכשאתה מגיע לראש המפל יש אנשים שאומרים לך; "it was very nice to meet you" חיחי

me and just me

New member
יא הצלחתי... **מתרגשת**

חיחי זה מהאמ ג'י אמ; Tower of terror חיחי אני בשורה ראשונה אמצעית בשלשה הימנית.. יצאתי פה מזוויע לא להתייחס..

למעלה