שלום

יעלעל

New member
שלום

שאלת בת מצווה בתי מעוניינת לחגוג עם השכבה מסיבת בת מצווה. מדובר בכ- 100 ילדים. מאחר וזה בקיץ וקצת נמאס מסיבות ריקודים עם DJ קרפים פופקורן ועוד כל מני הפעלות שונות ומשונות (קעקועים, תסרוקות, שולחנות הימורים ועוד) אני מחפשת רעיון מקורי שיתאים לשכבה כולה או לחילופין לכ 25 בנות, חברות טובות. האם יש רעיונות נחמדים לעשות מסיבה מיוחדת ולא שגרתית? אגב חשבנו על טיול אבל שותפתה למסיבה לא אוהבת לטייל אז ירד מן הפרק. בתי עולה לתורה בבית כנסת קונסרווטיבי וחשבתי לשלב את הארוע לבנות עם טקס קבלת התורה ביום שישי, יש רעיונות איך לעשות זאת? כל רעיון מתקבל בברכה, יעל

ron8

New member
קומזיץ ?

כן חיק הטבע, ולא טיול.... יכול להיות פשרה מוצלחת. אם יש אפשרות ללכת ביותר גדול תארגנו לינה בשטח (בחניון לילה מוסדר)

יעלעל

New member
חשבנו על זה.

אולי זה מה שנעשה אם כי אני לא אוהבת מדורות. אבל אולי. יש עוד רעיונות?

dana0500

New member
הצעה

אני חושבתי דווקא ישר על איזה קונזיץ עם די גיי ופיקניק נחמד כזה יכול להיות מיוחד דווקא אבל אם את לא בכיוון אז... הייתי הולכת על לסגור באיזה פארק מים עם אטרקציות של מתנפחים ילדים ומבוגרים בכל גיל אוהבים את זה עם די גיי וכל מיני פינות יצירה לגיל כמובן! יש מקומות שמפיקים לך את כל האירוע כולל הדי גיי והאטרקציות נשמע לי ממש כיף במיוחד שזה קיץ! חוויה לילדים!

למעלה