שלום

../images/Emo32.gif אני תמיד אהיה במקום השני.

ואף פעם אולי לא באמת חשובה אז מה נשאר לי בעצם (עבר המון זמן מאז ששכבתי במיטה ובכיתי את עצמי למוות עם ג'ון לנון ברקע)

הדרכה-עזרהה מי שיכולה-דחוף!../images/Emo204.gif

תקשיבו אני במשצ'ים בבית ספר ואנחנו יוצאים לטיול, מן קורס דמו שכזה. בקיצור צריך להכין הדרכה בזוגות על נושא כל שהוא ל-5 דקות בערך. 2 בעיות עומדות לפני. 1.אני לא יודעת עדיין מי הבן זוג שלי. 2. אין לי שמץץץץץץץץ קמצוץץץץץץ של רעיון להדרכה מי שיכולה לעזור- מהר- ודחוץ תודה רבה רבה רבה רבה...

Tin Doll

New member
../images/Emo32.gifהמלצה

מכיוון שהשרשור ההוא ירד כבר למטה אכתוב את זה פה 'היומן'-חבר שלי דרש ממני לראות את זה בעיקרון זה סרט אהבה ואני שונאת סרטי אהבה.. אבל זה מדהים פשוט מרגש..

nettus

New member
../images/Emo32.gifאניכל כך מתרגשת

אחרי 14 שנה אולי מצאתי את אחותי, עכשיו כל מה שאני צריכה לעשות זה להרים את הטלפון להתקשר אליה ולראות עם זה עדיין הטלפון שלה מה שיש לי, לחשוב שלפני שנה יכולתי לראות את זה ולהתקשר אליה

nettus

New member
הזעקת שווא

המספר הזה מנותק, כנראה צריך לחזור לשירות למען הילד ולשבת להם על הוריד. גוד אני צריכה רק את האומץ לעשות את ההחלטה שאני עושה את זה. 14 שנה זה יותר מידי

nettus

New member
ווואי סיפור ארוך

את הדרך הכי טובה להבין את הסיפור עדיף שתקראי בבלוג שלי פה בתפוז. אבל אני יספר לך בקצרה. ווואי איך נתחיל, טוב אז ככה, לאבא הביולוגי שלי היו חמישה ילדים מנישואין קודמים לפני שאני נולדתי כולם כבר היו די גדולים, לדוגמה אחותי הכי גדולה התחתנה שאני הייתי בת 1 ויש לי אחיין שבן 18 וחצי אני בת 20. ולאמא הביולוגית שלי היו שני ילדים מנישואין קודמים, בת ובן ששהבת היא הגדולה, אני לא יכנס פה לסיפור שלה כי זה מעוד מסובך וזה לא לעניין אבל הנישואין הראשונים שלה התפרקו די מהר, הבת השלחה למשפחה אומנת מגיל מעוד צעיר באוד שאחרי שנתיים שהבן נולד הוא נשלח מיד לאימוץ. בקיצור ההורים הביולוגים שלי הכירוובגלל ששניהם מכונות ילדים אני נולדתי. כעבור שנה נולדה לי עוד אחות, ואחרי שנתיים נולד עוד אח, אני חייבת לציין שעד שהבן נולד היו לי כבר שני אחיינים. בקיצור את האחות מצד של האם הכרתי כי הייתה באה לבקר מידי פעם, עד שבגיל 4 שלחו אותי ואת אחותי הקטנה לפנימיה לשנתיים שבסופי שבוע היינו חוזרות הביתה, עד שהייתי בת 6 וחצי ששלחו אותי ואת אחותי הקטנה לאימוץ ביחד באותו בית(למזלי). בקיצור עבר הזמן אין לי כוח לפרט מה הזה בזמן הזה כי גם זה לא היה תענוג של ממש ולפני שנה יצארתי קשר מחודש עם המשפחה שלי, שגיליתי שאחרי שעזבנו נולדה לנו עוד אחות שבעוד חודש וכמה ימים היא תהיה בת 12, והיא נשלחה לאימוץ מלידה. ובעוד האחות הגדולה ביקה שהמשפחה האומנת שלה תאמץ אותה מיד אחרי ששלחו אותנו לאימוץ. וזהו בעיקרון עכשיו רק נשאר למצוא ואתה, לגבי השנים האחרים הסיכוי שאני יראה אותם די קלוש.

אוקיי, אני קצת ספיצ'לס.

וואו, סיפור מורכב. בהצלחה בחיפושים
לא יודעת כל כך מה להגיד.

nettus

New member
אין הרבה מה להגיד

וזה בסדר הסיפור קצת מסובך אבל התמודדתי איתו כבר ממזמן כי לא הייתה לי ברירה

Shusho

New member
חבל שאין כזה דבר רשיון להולדת ילדים

כי להורים שלך היו שוללים אותו כבר מזמן. הסיפרו שלך ממש מעניין, ואני מאוד מקווה שתצליחי למצוא אותה... :)

nettus

New member
זה בסדר

בסוף אחרי הילדה הקטנה שנשלחה לאימוץ קשרו לאם את החצוצרות למרות שרף פעם לא הבנתי למה לא עשו את זה אחרי שאח שלי נולד אבל טוב נו

למעלה