ווואי סיפור ארוך
את הדרך הכי טובה להבין את הסיפור עדיף שתקראי בבלוג שלי פה בתפוז. אבל אני יספר לך בקצרה. ווואי איך נתחיל, טוב אז ככה, לאבא הביולוגי שלי היו חמישה ילדים מנישואין קודמים לפני שאני נולדתי כולם כבר היו די גדולים, לדוגמה אחותי הכי גדולה התחתנה שאני הייתי בת 1 ויש לי אחיין שבן 18 וחצי אני בת 20. ולאמא הביולוגית שלי היו שני ילדים מנישואין קודמים, בת ובן ששהבת היא הגדולה, אני לא יכנס פה לסיפור שלה כי זה מעוד מסובך וזה לא לעניין אבל הנישואין הראשונים שלה התפרקו די מהר, הבת השלחה למשפחה אומנת מגיל מעוד צעיר באוד שאחרי שנתיים שהבן נולד הוא נשלח מיד לאימוץ. בקיצור ההורים הביולוגים שלי הכירוובגלל ששניהם מכונות ילדים אני נולדתי. כעבור שנה נולדה לי עוד אחות, ואחרי שנתיים נולד עוד אח, אני חייבת לציין שעד שהבן נולד היו לי כבר שני אחיינים. בקיצור את האחות מצד של האם הכרתי כי הייתה באה לבקר מידי פעם, עד שבגיל 4 שלחו אותי ואת אחותי הקטנה לפנימיה לשנתיים שבסופי שבוע היינו חוזרות הביתה, עד שהייתי בת 6 וחצי ששלחו אותי ואת אחותי הקטנה לאימוץ ביחד באותו בית(למזלי). בקיצור עבר הזמן אין לי כוח לפרט מה הזה בזמן הזה כי גם זה לא היה תענוג של ממש ולפני שנה יצארתי קשר מחודש עם המשפחה שלי, שגיליתי שאחרי שעזבנו נולדה לנו עוד אחות שבעוד חודש וכמה ימים היא תהיה בת 12, והיא נשלחה לאימוץ מלידה. ובעוד האחות הגדולה ביקה שהמשפחה האומנת שלה תאמץ אותה מיד אחרי ששלחו אותנו לאימוץ. וזהו בעיקרון עכשיו רק נשאר למצוא ואתה, לגבי השנים האחרים הסיכוי שאני יראה אותם די קלוש.