שלום..

שלום..

כתבתי כאן בערב אבל אמרת שהגיל שלי לא מתאים:/ אני עוד חודש בת 18...רציתי לדעת אם אוכל לשאול שאלות ממה שהבנתי גיל 18 הוא מינימום לקריאת העתיד בנומרולוגיה טארוט וכו'.. אז השאלה שלי היא אם גם אצלך זה ככה בבקשה תענה זה חשוב לי מאוד

שלום

את יכולה לשאול שאלות את תיתני את תאריך הלידה והשם ולשאול שאלה עניינית אור ואהבה תמיר הנומרולוג אכן כן מגיל 18 נבנית האישיות של האדם אבל את יכולה לשאול תמיר הנומרולוג

תודה רבה על ההתייחסות:]

אוקיי אז השם שלי הוא דניאל(נדיה) 2 שמות כמו שאתה רואה.. התאריך לידה שלי הוא 8.2.89 יש לי כמה שאלות אם אפשר 1.אני כרגע בקשר עם מישהו ואני לא יודעת אם הוא מתאים לי, ההורים שלי לא יודעים ויש עם זה בעיות רציתי לדעת אם אתה צופה לזה עתיד. 2. רציתי לדעת אם יש סיכוי לחדש קשר עם מישהו מהעבר הקרוב..(מיסטיקנית אמרה עליו טובות וזה לא התממש.) 3. האם אני יכולה להתקבל לקצונה? (יש לי מבחנים עוד שבועיים) ובכלל, האם אני מתאימה לפקד כמו שתמיד חלמתי? אולי אלה לא שאלות של נישואין עבודה וכד' אבל עדיין זה ממש חשוב לי, העזרה שלך יכולה לכוון אותי בעתיד. תודה רבה רבה דניאל.

רוצה להיות רזה

בקשר לשאלה שלך לקצונה אז את בהחלט מתאימה לניהול וכח ועוצמה יכולה בהחלט להתאים לקצונה בהקשר לבן הזוג לכי עם האינטואציה שלך במידה ויש לבחור תכונות כמו אופטימיות יושר כנות מצחיק אותך ובעל חוש הומור וטיפוס הרפתקן אוהב חופש אז יכולה להמשיך איתו לא נראה שתחזרי לקשר מהעבר את מפב מתחילה התחלות חדשות ובינואר את מתחילה סביום של דברים אור ואהבה תמיר הנומרולוג לעוד שאלות מוזמנת את צריכה לעבוד על ההחלטיות שלך יש לך המון ספקות תלכי עם האינטואציה שלך ותתמודדי עם הפחדים שלך שמתגברים במיוחד בתנאי לחץ

תודה רבה רבה...עוד כמה שאלות לחידוד

עוד כמה דברים קטנים.. קודם כל אני לא בטוחה שחבר שלי הוא כל מה שתארת.. לפי התאריך שלי כדי להמשיך את הקשר? דבר שני...דיברת על חודש ינואר וכנראה התבלבלת במילה אז לא כ"כ הבנתי מה צופה לי בחודש הזה. הדבר הכי חשוב...יש לי המון חלומות(כינור,ריקוד ועוד המון..) ולאחרונה אני חוששת שלעולם אני לא אוכל להגשים אותם. יש לי סיכוי לממש את עצמי עדיין?

רוצ להיות רזה

בהקשר לחבר צריכה לתת תאריכי לידה הכוונה בחודש ינואר תקופה של סיום של דברים סגירת מעגל בהחלט יש לך סיכוי לממש יש לך את הכח והיכולות אך יש לך גם אפשרות לעסוק בניהול ומינהל עסקיםומתאים לך קצונה ואפילו קבע אור ואהבה תמיר הנומרולוג

אני ממש מעריכה אותך על התשובות.

אוקיי תאריך הלידה שלו 17.11.89 אני ממש מחייכת עכשיו:) החלום שלי מאז ומתמיד זה לנהל עסק ואכן לחתום קבע... אני ממש ממש מודה לך

למעלה