שלום

• פותח הנושא R an
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

R an

New member
שלום

שלום
אני צריך למצוא את הקו שמגיע מתחנת מרכזית בת"א למקום הכי קרוב לרחוב המעפילים 102 בחולון (שם נימצא מ.מ.ס.י אם זה עוזר..) מישהו יודע במיקרה..?

איבגי1

New member
קו 1/2 של דן

שלום
אני צריך למצוא את הקו שמגיע מתחנת מרכזית בת"א למקום הכי קרוב לרחוב המעפילים 102 בחולון (שם נימצא מ.מ.ס.י אם זה עוזר..) מישהו יודע במיקרה..?
קו 1/2 של דן
מרחוב העליה יש גם קווי אכ=גד אם אני לא טועה 74 ?

R an

New member
תודה רבה לכם

לא כדאי עם 1/2
משד' הר-ציון שנמצאים ממש מול התחנה המרכזית אפשר לקחת אחד מהקווים 90 או 173 של אגד. אגב, מרח' עליה בת"א יש גם את קו 129 של דן.
תודה רבה לכם
רק שאלה קטנה... שאמרת ש90 עוצר מול התחנה המרכזית אז איפה זה בדיוק מול...? כי אני ממש לא מכיר את המקום הזה

R an

New member
אתם מתכוונים לתחנה הזאתי

תודה רבה לכם
רק שאלה קטנה... שאמרת ש90 עוצר מול התחנה המרכזית אז איפה זה בדיוק מול...? כי אני ממש לא מכיר את המקום הזה
אתם מתכוונים לתחנה הזאתי
שקו 16 שחוזר מהים עוצר שם? ליד התחנה המרכזית? או שיש עוד תחנות באיזור שם...? מצטער שסיבכתי את זה

הכוונה לשדרה גדולה שנקראת הר-ציון

אתם מתכוונים לתחנה הזאתי
שקו 16 שחוזר מהים עוצר שם? ליד התחנה המרכזית? או שיש עוד תחנות באיזור שם...? מצטער שסיבכתי את זה
זה הרחוב הראשי הגדול שנמצא ליד התחנה המרכזית. קו 16 עובר ברח' לוינסקי, שחותך את הר-ציון (כלומר ניצב לו).

R an

New member
תודה רבה על העזרה

זה הרחוב הראשי הגדול שנמצא ליד התחנה המרכזית. קו 16 עובר ברח' לוינסקי, שחותך את הר-ציון (כלומר ניצב לו).
תודה רבה על העזרה
אני מקווה שאני ימצא את זה

gsx750f

New member
צא לרחוב לוינסקי מקומה 3

שלום
צא לרחוב לוינסקי מקומה 3
וקח קו 90 שיוצא כל 30 דקות על 15 דקות אחרי שעה עגולה או 15 דקות לפני השעה העגולה סים לב תמרור התחנה תפוס על העמוד הבטון ולא על עמוד ברזל כרגיל - ממש מול היציאה

R an

New member
ואי תודה לך gsx750f

צא לרחוב לוינסקי מקומה 3
וקח קו 90 שיוצא כל 30 דקות על 15 דקות אחרי שעה עגולה או 15 דקות לפני השעה העגולה סים לב תמרור התחנה תפוס על העמוד הבטון ולא על עמוד ברזל כרגיל - ממש מול היציאה
ואי תודה לך gsx750f
ותודה לכולם פורום מעולה

R an

New member
רק כדי להיות בטוח......../images/Emo4.gif

צא לרחוב לוינסקי מקומה 3
רק כדי להיות בטוח......

מישהו יכול לסמן לי איפה נמצאת התחנה במפה הזאת ?

814

New member
אם אתה תלך בקו 90 כמו שדרור

רק כדי להיות בטוח......

מישהו יכול לסמן לי איפה נמצאת התחנה במפה הזאת ?
אמר זה מהיציאה וזהו מקומה 4 משער של בנק הפועלים ובחוץ יש חנות משקאות של פירות זה הכי פשוט

R an

New member
אה אוקי

אמר זה מהיציאה וזהו מקומה 4 משער של בנק הפועלים ובחוץ יש חנות משקאות של פירות זה הכי פשוט
אה אוקי
תודה עכשיו הבנתי איפה זה

מצב
הנושא נעול.
למעלה