שלום

natik100

New member
שלום

שלום לכולם!! אני רוצה להתייעץ מה עדיף!! אני מתלבטת בין מכללה לאוניברסיטה!! אני רוצה להיות מורה ובאוניברסיטה אני יכולה ללמוד ספרות ולשון ואחר כל לעשות תעודת הוראה או ללכת למכללה להוראה(מכללת קיי)ולעשות תואר B.ED במקום B.A ולהיות מורה לאנגלית או מתמטיקה(אנגלית ומתמטיקה אינני מתקבלת לאוניברסיטה).... מה אתם חושבים??מה עדיף?איך יסתכלו על מור שסיימה אוניברסיטה(בספרות)לעומת מכללה (באנגלית או כל תחום אחר יותר נדרש) אודה מאוד לתשובה!!!!!

ממה שידוע לי,

יש בשוק יותר דרישה למורים לאנגלית ולמתמטיקה. אבל מעבר לזה, אני לא יודעת מה עדיף.

נ ע מ ה א

New member
אני לומדת לB.Aבאנגלית ותעודת הוראה

ואני עושה את זה במכללה... (אורנים היא המכללה היחידה להכשרת מורים שמעניקה לך B.Aבאנגלית, ולא B.Ed) אם ספרות זה דבר שמעניין אותך, את יכולה ללמוד ספרות אנגלית ואז תפסת שתיי ציפורים במכה אחת, לא?

natik100

New member
היי

כן לספרות אנגלית אני לא מתקבלת יש לי סכם קצת פחות מ-550 וזה מה שהם דורשים.....ומה עם B.ED באנגלית או בתחום אחר??לא נחשב עדיף B/A מאוניברסיטה??

נ ע מ ה א

New member
זה מה שמי דורשים? אם את עושה B.Ed

באנגלית, את מוגבלת לעסוק אך ורק בחינוך, בעוד שB.A הוא תואר ראשון לכל דבר... לגביי התואר עצמו, אם את מתכוונת לעסוק בהוראה, התואר של אורנים נחשב כיוקרתי... (ברור שאם את מתכוונת ללמוד בלשנות בלבד, עדיף לך באוניברסיטה) עוד משהו לגביי הB.Ed במידה ואת רוצה ללמוד לתואר שני, תצטרכי לעשות השלמות... אם את מדברת על אורנים, הלימודים שם הם שפה וספרות אנגלית, זאת אומרת שיש שילוב גם עם בלשנות... -אין אפשרות להפריד כמו באוניברסיטאות...

tali_le

New member
זה ממש לא נכון

גם B.Ed הוא תואר ראשון לכל דבר, אין שום הבדל ביניהם..... ההשלמות תלויות לחלוטין במה כבר למדת, לא באם התואר שלך הוא B.A או B.ED אולי באורנים התואר לא מצריך השלמות לתואר שני במשהו אבל זה לא קשור לכך שמדובר ב- B.A טלי

נ ע מ ה א

New member
מצטערת לאכזב.. אחריי בדיקה קפדנית

בחרתי ללמוד שם מכיוון שבמידה ויש לי תואר B.Ed ואני מעוניינת להמשיך ללימודי תואר שני באוניברסיטה, אני אהייה חייבת בהשלמות לא אמרתי ש B.Ed אינו תואר ראשון, אבל הוא תואר ראשון עם דגש על חינוך...

אני למדתי שנה בבית ברל וברחתי

כיום אני לומדת באוניברסיטת תל אביב חינוך ומרוצה הרבה יותר :)

למעלה